sobota, 21. april 2018

Tekoče in srčno...

Rada pišem. Vedno sem rada pisala. To mi je naravno in uživam ob tem. Vedno sem bila na lovu za posebnim zvezkom. Na morju ali doma. Po navadi sem dnevnik vedno doma pustila, da sem imela na morju izgovor, da si kupim novega. Zdaj pa ne rabim več izgovorov. To je tudi darilo, ki me najbolj razveseli za rojstni dan. Sestra mi je kupila tak lepega z zvezdicami gor. Srebrnimi. Marmoriranega z vijolično. Ona ima okus.

Bila pa sem vedno tudi na lovu za popolnim penkalom. Spomnim se, kako dobrega sem dobila iz Nemčije. Tako lesenega. Imela sem enega živo oker rumenega, ki sem ga tudi oboževala. Na zadnje sem imela enega s sovicami, ki pa je žal poknil pokrov. Ravno včeraj sem ga mogla vreči v smeti. Nisem ga mogla oživeti. Zdaj pa imam turkizno zelenega, kot morje, z zlatimi pikami.

Spet se navajam pisati z nalivnim peresom. To se mi zdi tako elegantno. Prisrčno. Pisanje z dušo. S toplino. Na začetku se je pero malo upiralo, saj je bilo zasušeno. Zdaj pa že lepše in bolj tekoče piše. Lepo je. Prav uživam v tem. Imam lepo pisavo. Nisem niti vedela, da tako hitro pišem. Verjetno dolga leta šolanja pustijo posledice. (Ampak zdaj lahko pišem karkoli si želim! Uuuuu, saj vem! Svetovno!)

Ni zanimivo, da imamo vse v sebi. Vso ljubezen. Vso radost. Vso srečo. Samo malo se je zasušila. Ker je nekaj časa nismo tako dosledno uporabljali.

Malo več pozornosti rabi, da se spravi v tek. da dobi zagon. Naši možgani so naravnani tako, da vse negativno bolj zagrabijo. Učim se in navajam, da bolj dolgo cenim vse dobro. Tako ostane občutek bolj dolgoročno v meni. Komaj čakam, da vse to raziščem.

Tako kot je bilo zasušeno penkalo, tako je z možgani. Bolj so navajeni glodati negativno. Lahko jih naučim drugače. Saj ji že zdaj malo fokusiram drugam. Ampak zdaj bom pa še bolj zavestno. Če je kaj dobrega, bi naj opazovali to vsaj dvajset sekund. Potem se to še bolj okrepi. Zanimivo!

Ljubek dan poln ljubezni, pristnost in veselja!

Cmok! Cmok!









P.S.: Danes raziskujemo notranjo lepoto! Čudoviti ste! Oto Pestner - Tople Julijske Noči (https://www.youtube.com/watch?v=C_fDS_efNnk)

petek, 20. april 2018

K A T E J A : Wind in the hair...


Hi my Beloved!

I can’t wait to comfortably dress and go for a long walk. A little light. To the sun. In nature. It's magnetically pulling me! Then it slowly reveals its beauty. Details. Every corner is something special! Alive!



I got the message yesterday. Neither there was little ambiguous. Follow your heart. He was not a little sweetheart and then all this came up with. Added. Designed in my own way as I am fond of. No! Clear. Each letter separately. Otherwise in English, but this is no longer an obstacle. It was clear!


What does it mean to listen to my heart?


Follow my bliss?


What does it mean to me to follow my heart?


What if this means that there is no longer time to procrastinate? What if it means that now is the right time? I live my own way, as I want. Days are mine. Hours are given to me like everyone. Why not use them to create a wonderful life? I live a beautiful life.


We love this ease. Wind in the hair. The sun. Finally!


I also love cats! Even on a T-shirt. I added a little silver. For playfulness. Of course big earrings. Clean my style for the city. Drive by bike ... Simple. Lovely! Me!


Life loves you!

Love with all your heart!


A lovely day full of adventure!


Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly














P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful pink day!


**

SLO: K A T E J A : Veter v laseh…

Hej moje drage, moji dragi!

Komaj čakam, da se udobno obujem in grem na dolgi sprehod. Malo na svetlobo. Na sonce. V naravo. Prav magnetno me že vleče! Potem se mi počasi razkriva s svojimi lepotami. Podrobnostmi. Vsak kotiček je nekaj posebnega! Živega!


Včeraj sem dobila sporočilo. Niti malo ni bilo dvoumno. Sledi svojemu srcu. Ni bil mali srček in bi si potem vse to zraven izmislila. Dodala. Oblikovala po svoje, kot mi paše. Ne! Jasno. Vsaka črka posebej. Sicer v angleščini, ampak to ni več ovira. Bilo je čisto jasno!

Kaj mi pomeni poslušaj svoje srce?
Sledi sovjemu sijaju?
Kaj mi pomeni sledi svojemu srcu?
Kaj pa če to pomeni, da ni več časa za odlašanje? Kaj če pomeni, da je zdaj pravi čas? Živim po svoje, kot si želim. dnevi so moji. Ure so mi dane enako kot vsem. Zakaj jih ne bi uporabila, da ustvarjam čudovito življenje? Živim lepo življenje. 

Obožujem to lahkotnost. Veter v laseh. Sonce. Končno!

Obožujem tudi mačke! Četudi samo na majici. Dodala sem malo srebrne barve. Za igrivost. Seveda velike uhane. Čisto moj stil za po mestu. Vožnjo s kolesom... Enostavno. Ljubko! Jaz!

Življenje te ljubi!

Ljubi z vsem srcem!

Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly












P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten pink dan!

Preživela srčno?

Včeraj kar nisem mogla stran od platen. Kar sem še slikala in slikala. Barve so se polivale in mešale. Tako zanimive stvari so nastajale. Podobe abstraktnosti so se kar same kazale in me vodile dalje. Šepetajo mi svoje zgodbe, slike. Pesmi. Poetičnost.

Kako mi je fajn, da imam sesalec, ki mi sesa medtem, ko pišem. Ne rabim noreti po hiši in pozorno prečesati vsa tla. Sam vse naredi! Jaz pa lahko pišem! Pa pod posteljo. To pa se mi zdi, da mu je najljubša točka. Pa moja tudi! Vse ven privleče! Iz vseh kotičkov. Jaz pa se niti prepogniti ne rabim. Počutim se kot princeska na zrnu graha. Kako razkošje! To pa je luksuz.

Zdaj je omagal. Dala sem ga ponovno polniti. Rdeč je. Tako seksi barve. Pa še koristen! Vse mi posesa!

Kako se pa jaz dam polniti, ko ne zmorem več? Upam, da ne čakam do zadnjega trenutka! Da mi že vse lučke utripajo rdeče! Potem sesalec samo obstoji. Tako pa je tudi pri meni. Želim se polniti malo po malo. S sprehodi. Pisanjem. Slikanjem! Branjem! Raziskovanjem! Fotografiranjem! Včeraj sem brala tako dobro knjigo! To pa res obožujem.

Sin je spekel pico. Tako, ki še ima sir pod robom! Prvič! Zadolžena sem bila samo, da dam jajčka gor. Počakam tri minute… in popolnost! Knjiga je bila tako privlačna, da sem jih pustila mogoče štiri, mogoče pet minut… predolgo. Bila so trda. No, ampak pica je bila izvrstna. Testo tako mehko!

No brala sem o tem, kako se avtor Alan Cohen uleže zvečer v posteljo. (Nič kaj neobičajnega. Vem. Saj jaz se tudi.) Si da roko na srce in se vpraša, ali je živel danes življenje, kot si ga želi. Če je dajal ljubezen, jo prejemal, preživel kvaliteten čas s prijatelji, v naravi... se počuti izjemno zadovoljen.

Prvo vprašanje. Kako bi sploh rada preživela dan?

Drugo. Sem ga res preživela tako?

Roko na srce. Danes je nov dan preostanka mojega življenja. Zakaj ne bi bil lep in po moje?

Pristen dan čisto po svoje! Praznovanje!!!

Cmok! Cmok! Objem!









P.S.: Danes pa cartanje v polnosti!!! Boyz II Men - I'll Make Love To You (https://www.youtube.com/watch?v=fV8vB1BB2qc)

četrtek, 19. april 2018

Cvetim točno tu...

Cenim, da imam dom. Zavetje. Vzdušje. Mir. Domačnost. Toplina. Vonj po kuhanem kosilu. Skupno sedenje pri mizi. Klepet. Smeh. Navihanost. Obrede skupnega gledanja posebne oddaje (danes!!!). To mi je tako dragoceno.

Dom mi nudi toliko razvajanja. Veliko udobno posteljo, ki je tako mehka. V njej spim tako udobno. Prestavljam se po mili volji in obračam, kot mi najbolj ugaja.

Obožujem tudi mojo tuš kabino. Ne samo kabino. Definitivno vodo tudi, ki priteče izpod tuša. To me pa tako razmehča in sprosti. Kar stala bi tam in se tuširala. Obožujem dolge obrede umivanja. Pa moja kad. To pa je tako poglavje zase. Vedno se rada sprostim v kopeli z morsko soljo. Božansko. Prižgem si svečke.

Cenim tudi mojo veliko omaro. Nekaj zimskih stvari sem že pospravila v bolj oddaljeno omaro. Res je. Ogromna je. In še eno drugo veliko imam. Čas je, da pospravim še ostale stvari.

Rada sem tukaj doma.

Cenim tišino okoli. Petje ptičkov zjutraj. Sonce, ki me zbudi.

Vedno rada kam grem. (Se peljem!!!) No, saj grem tudi. Ali pa s kolesom… (Se peljem!) Še vedno pa raje pridem domov. Ne vem, če imam kaj domotožja. (Kaj sploh ta beseda pomeni? Da sem otožna, ko pomislim na dom? Ni mi jasno!) Rada raziskujem, rada pa tudi pridem domov.

Nekaj čarobnega je v teh srednjeveških mestih. Sprehajala sem se po poteh iz okroglastih rečnih kamnov do gradu. Na zidu so iz razpok rastle tako lepe nežno vijolične rožice. Njim sigurno ni nihče ni povedal, da obstaja zemlja. Polno zemlje, kjer imajo vsega na pretek in lahko še lepše cvetijo. Ne! Popolne so bile tam, ker so. Rastejo! Rastejo točno tam, kjer so! Ne samo, da rastejo, celo cvetijo! V vsej svoji lepoti!

Ljubek pristen dan!

Cmok! Objem!









P.S.: Cvetite v vsej svoji lepoti, danes, točno tukaj, kjer ste posajeni! 

sreda, 18. april 2018

K A T E J A : Love today...


Hi my Beloved!

There are many ways to express authenticity.



Most of all, I like thinking about what I created today, what was not here before? That's what encourages me. Every day is a chance to be genuine. Through everything. This is the privilege of deciding. Exceptional!



I know, I'm an artist. Exactly this is in all aspects of my life. Finally, I admit it out loud. And I live like that. Easy. By my own. Colorful. Just because I like color.


How do I create my own life today more colorful? Even more rainbow. Even more friendly to myself? I do not know what today is with this kindness to myself. For the whole morning, I've been buzzing about it.


There is no problem to be friendly with others. That's right, of course. But to myself I am so... How didn’t I know better? How I was blue? How could I miss this? How could I keep my eyes shut for so long? I would not condemn anyone so hard as me.


It's time. It's really time to be kind. Today is the first day of my new life. Today I’m a friend of mine first. I forgive myself. It does not matter anymore. It's important now. This moment. And only this moment I have the strength. In full. And just me. Why do not I use this for my own good. This is not to change the past. It's true. But I can fully enjoy at the moment.


Where is it more beautiful than by the river? At sea ... for now it's too far. But here on the pier I already feel the vibrations of holidays...


The message is important. Love today, worry yesterday. Exactly. Colors. Red. Pink. Shoes definitely red. It's so scarce in between. Bright pink. I love colors. In these tones, however... Simply the best!


A lovely day full of adventure!


Love yourself, be yourself! Have fun!


Be delicious... inside outward...

Ly














P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful fun day!

**

SLO: K A T E J A : Ljubim danes…

Hej moje drage, moji dragi!

Veliko je načinov izražanja pristnosti.

Najbolj pa mi je všeč razmišljanje, kaj sem ustvarila danes, kaj še prej ni bilo? To pa me tako spodbudi. Vsak dan je priložnost, da sem pristna. Skozi vse. To je privilegij odločanja. Izjemno!

Vem, umetnica sem. Točno to sem v vseh vidikih svojega življenja. Končno si to upam priznati na glas. In živim tudi tako. Lahkotno. Po svoje. Pisano. Samo, ker imam rada barve.
Kako danes ustvarjam sovje življenje še bolj pisano? Še bolj mavrično. Še bolj prijazno do sebe? Ne vem, kaj je danes s to prijaznostjo do sebe. Že celo jutro, cel dan tolče na dan.
Z drugimi ni problema biti prijazna. To mi je naravno. Ampak do sebe pa sem tako tako. Kako nisem vedela boljše? Kako nisem bila bolj modra? Kako sem lahko to spregledala? Kako sem si lahko tako dolgo zatiskala oči? Nikogar ne bi tako ostro obsojala do česarkoli kot sebe.

Čas je. Res je čas za prijaznost. Danes je prvi dan mojega novega življenja. Danes sem najprej sebi prijateljica. Vse si odpuščam. Ni več pomembno. Zdaj je pomembno. Ta trenutek. In samo ta trenutek imam moč. V polnosti. In samo jaz. Zakaj ne bi tega izkoristila v svoje dobro. Preteklosti tako ne gre spreminjati. Res je. lahko pa v polnosti uživam v tem trenutku.


Kje je lepše kot pri reki? Na morju... za zdaj je predaleč. Ampak tukaj na pomolu že čutim vibracije dopusta...

Sporočilo je pomembno. Ljubi danes, skrbi včeraj. Točno tako. Barve. Rdeče. Roza. Čevlji definitivno rdeče. Šal pa tako malo vmes. Živo roza. Obožujem barve. V teh tonih pa sploh... preprosto najboljše!

Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly












P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten zabaven dan!

Raziskovalka...

Danes mi je dan prinesel tako razkošje! Obilnost. Tako kot dežja! Vedno je še več kapljic. In to v dobrem smislu! Začelo se je seveda z jutranjo kavo. Moja naljubšo majico sem se zavila. (Živo rumene barve z napisom LOVE… brez ndaljnih pojasnil…)

To z dežjem je mišljeno tako. Začne se z malo kapljico odbrega. Potem pa kar dežuje. Vedno bolj in bolj. Dokler se ne usipa ploha razvajanja! Čisti užitek! Kar plešem v dežju dobrot, ki jih obožujem!
Ta dež je mišljen kot poletna topla nevihta. Kaplje me nežno poljubljajo s svojimi vročimi ustnicami. Samo pustim, da traja!

Vem. Raziskovalka sem. Po duši. Ne vem, zakaj sem se zatipkala ravno tukaj. Raziskovalka po suši. Niti se mi ne zdi tako sušno obdobje. Počutim se prebujena po zimi. Vse je v nastajanju. Pod zemljo. Rastejo korenine, se debelijo. Čas je, da se pokaže zelenje nad zemljo. Cvetim. Pesem nastaja v meni. Pesem postajam. Vedno bolj izrazna in pristna. Poezija.

Pustim sončnim žarkom, da me grejejo. Razpiram se v celoti. Kot cvet, ki se odpre čebelam, da nabirajo med. navdih. To sem. Sreča. Srečnost. Danes sem to. Samo sem.

Oto pestner. To je bilo dekle begavih oči… kako dobra pesem v ozadju.

Rada bi napisala, kako sem se osrečila danes. Povabila sem se v moje najljubše mesto. Kot turistka. Ogled gradu. Preživljanje časa ob reki. Fotografiranje. Kava v moji najljubši kavarni. Kremna rezina. Kava s penicami v tako ljubki skodelici. Ambient. Mačka, ki me je prišla pozdraviti. Lepo je tukaj. V polnosti. Cenim, da sem doma tukaj, v tej lepi deželi.

Nisem mislila iti. Dež je bil napovedan. Sreče? Tudi. Izbrala sem kompromis nekje bliže. Ko pa sem se usedla v avto, pa me je samo vodil. Naprej. To me osrečuje. Potovanja. Četudi samo na kavo. Ljubko je tukaj. Obožujem to mesto.

Včeraj sem se sprehajala po Lentu in so igrali Por una cabeza. Kako dober tango! Sonce je sijalo. Sprehod ob reki in pesem, ki mi je tako pri srcu. Ljubko. Zanimivo. Mislila pa sem iti v kavarnico čisto pri reki. Dobro, da so bili vsi stoli zasedeni, da sem se sprehodila naprej. Glasba je moje veselje. Tudi ples.

Kako lepe misli. To mi tako bogati dušo.

Ljubek srečen dan poln glasbe!

Cmok! Cmok!









P.S.: Ljubim ta čudovit dan poln poetičnosti! Por una Cabeza - Carlos Gardel (https://www.youtube.com/watch?v=Gcxv7i02lXc)

torek, 17. april 2018

Popotnica...

Neverjetno zanimiva mi je pestrost ljudi. Tako smo raznoliki in tako podobni. Vsi si želimo biti srečni. Vsak si želi polno smeha in sproščenosti. Sprejetosti. Videnosti.

Obožujem dobre pogovore. Včasih je kar polno besed. Včasih so samo situacije, ki povezujejo. Smeh. Sproščenost. Rada imam ljudi. Rada sem v družbi.

Rada pa ima tudi čas zase. Obožujem dni, ko sem brez programa. Kar izgubim se lahko po mojem ljubem mestu. Ne rabim gledati na uro. Samo sem. Poslušam svoje telo, kdaj si želi kaj jesti ali piti. Se sprehajati ali samo uživati na soncu. Vpijati sončne žarke. Želim si samo biti. Tam. V tem trenutku. Sonce je tako visoko.

Rada imam tudi jutra. Brez hitenja. Lahko še poležim v postelji. Glavo premikam in skrivam pred močnimi sončnimi žarki. Udobje postelje me čaka tudi zvečer, ko pridem domov.

Počasi se bo začel dopust. Morje! Komaj čakam. Kar me že malo vleče. Pestrost. Sonce. Saj ne, da ga ni tukaj. Saj je, ampak vzdušje je vseeno drugačno. Bolj lahkotno. Tako si bom naredila jutrišnji dan! Šla bom na moj najljubši kotiček. Si naročila kavo. Uživala ob sončne zahodu. Fotografirala. Kje je moj Al Capone klobuček? Ravno pravi bo za tako razvajanje in raziskovanje okoli. Pa sončna očala. Naj se pomlad začne v polnosti.

Komaj čakam, da sem spet popotnica. Saj ne, da zdaj nisem. Zdaj sem, samo bolj v domačem okolju. Bolj kratke razdalje. Tako, za sproti. Uh, moje srce me vleče v daljne dežele. Vseeno pa so daljne dežele že del mojega srca. Velko sem že doživela.

Kaj me čaka letos, pa komaj čakam, da odkrivam sproti. Srce me vodi. Njemu zaupam. Srce že ve, kaj je zame sreča.

Danes pa srčno naprej, moje drage, moji dragi! Rada vas imam in uživajte!

Cmok! Cmok!









P.S.: Raziskovanje notranjosti je tudi pravo potovanje. Kaj pa danes? Kaj lepega se dogaja? Tina Charles - I love to love  (https://www.youtube.com/watch?v=dSuulW6XqSA)

ponedeljek, 16. april 2018

K A T E J A : White, love white!


Hi my Beloved!

What about perfection in my life?



More than perfection, my expression is important. Just like the sunset to shine in its true colors! Definitely everyone is perfect in their imperfections! A right word would be complete! Diversity and imperfections make us interesting. Variety. Colorful. Like shades. All beautiful, all different.


I'm more and more enjoying what I am. Or what I am becoming. More and more I listen to my heart. I'm more daring. I have other values.  I care more about authenticity than diligence. And such a small difference is in spelling. In life, it added value of inner satisfaction. Happiness. Hope! Optimism!


Where am I swimming? Do I let the flow of joy carry me? Or am I stubbornly and forcibly paddling upriver, because I am a fighter? Persistent? Do I allow the river to bring me all good?


Do I let the flow of happiness bring me to everything I want? Or I paddle with all the forces in the opposite direction? Am I trying too hard? Am I authentic? Am I connected to my essence? Do I follow my bliss? Am I even more convinced, after each experience, what I want and what is not it? Is it even clearer? Can I even be anchored in peace?


Expression is my mission. What exactly does this mean? I am what I am. I like to express myself in different ways. Sometimes laughter. Mostly. Even through the dressing. Playfulness. Painting. Writing. Photographs. Dance. Cooking. Enjoying coffee. Shoes. Colors.


It always happens to me to look at something in the store. Then I'll leave there. Just for the test. If it waits for me, its destined. Then I'm looking like crazy. Until I find it.


That's how it was with these white trousers. Style of a boyfriend jeans. Just white. Not that men would not wear white trousers. They look exquisitely. But it's just a style. OK. Enough ...


Since then, I adore them. They're comfortable. They are white (I already wrote that, and I think it's also seen from pictures ...)!


I'm wearing a shirt. Pink. Nothing like color for men... Although I like pink on men. For diversity...


Gold shoes. Simple, great for walk. Or better said: "I'm here a cozy weekend! Ready!"

Have the nicest lovely happy pink day!

A lovely day full of adventure!

Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly




P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful pink day!

**

SLO: K A T E J A : Belo, ki te ljubim belo!


Hej moje drage, moji dragi!

Kaj pa popolnost v mojem življenju?

Bolj kot popolnost mi je pomembna izraznost. Ravno tako kot sončni zahod, da zasijem v svojih pristnih barvah! Definitivno je vsak zase popoln v svoji nepopolnosti! Bolj prava beseda bi bila celovit! Raznolikost in nepopolnost nas dela zanimive. Pestre. Pisane. Kot odtenke. Vsi lepi, vsi različni.

Vedno bolj uživam v tem, kar sem. Oziroma to, kar postajam. Vedno bolj poslušam svoje srce. Sem bolj drzna. Imam druge vrednote. Bolj mi je pri srcu pristnost kot pridnost. Pa tako mala razlika je v črkovanju. V življenju pa mi doda tako vrednost notranjega zadovoljstva. Sreče. Upanja! Optimizma!

Kam pa jaz plavam? Pustim, da me nosi tok radosti? Ali uporno in na silo veslam po reki navzgor, ker sem borka? Vztrajna? Dopuščam reki, da mi prinese vse dobro?

Puščam, dopuščam, da me tok sreče nese k vsemu, kar si želim? Veslam z vsemi močmi v nasprotno smer? Se preveč trudim? Sem pristna? Sem povezana s svojim bistvom? Sledim svojemu sijaju? Sem po vsaki izkušnji še bolj prepričana, kaj si želim in kaj si ne? Mi je še bolj jasno? Sem mogoče celo usidrana čisto pri miru?

Izraznost je moje poslanstvo. Kaj točno pomeni to? Sem, kar sem. Rada se izražam na različne načine. Včasih smeh. Večinoma. Tudi skozi oblačenje. Igrivost. Slikanje. Pisanje. Fotografije. Ples. Kuhanje. Uživanje ob kavi. Čevlje. Barve.

Meni se vedno dogaja, da si kaj nagledam v trgovini. Potem pa pustim tam. Samo za test. Če me bo počakalo, mi je usojeno. Potem pa iščem kot nora. Dokler se ne najdeva.

Tako je bilo s temi belimi hlačami. Stil fantovske kavbojke. Samo bele. Saj ne, da moški ne bi nosili belih hlač. Izjemno izgledajo. Ampak je vseeno samo stil. OK. Dovolj...

Od takrat naprej jih obožujem. Udobne so. Bele so (to sem že napisala in mislim, da se tudi vidi s slik...)!

Zraven imam oblečeno srajčko. Roza. Nič fantovskega... Čeprav mi je roza všeč tudi na moških. Za pestrost...

Zlati čevlji. Enostavno, super za hoditi. Ali boljše povedano: "Udoben vikend tu sem. Pripravljena!"

Imej najlepši ljubek srečen pink dan!

Ljubek dan poln pustolovščine!

-Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly















P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten pink dan!