torek, 17. april 2018

Popotnica...

Neverjetno zanimiva mi je pestrost ljudi. Tako smo raznoliki in tako podobni. Vsi si želimo biti srečni. Vsak si želi polno smeha in sproščenosti. Sprejetosti. Videnosti.

Obožujem dobre pogovore. Včasih je kar polno besed. Včasih so samo situacije, ki povezujejo. Smeh. Sproščenost. Rada imam ljudi. Rada sem v družbi.

Rada pa ima tudi čas zase. Obožujem dni, ko sem brez programa. Kar izgubim se lahko po mojem ljubem mestu. Ne rabim gledati na uro. Samo sem. Poslušam svoje telo, kdaj si želi kaj jesti ali piti. Se sprehajati ali samo uživati na soncu. Vpijati sončne žarke. Želim si samo biti. Tam. V tem trenutku. Sonce je tako visoko.

Rada imam tudi jutra. Brez hitenja. Lahko še poležim v postelji. Glavo premikam in skrivam pred močnimi sončnimi žarki. Udobje postelje me čaka tudi zvečer, ko pridem domov.

Počasi se bo začel dopust. Morje! Komaj čakam. Kar me že malo vleče. Pestrost. Sonce. Saj ne, da ga ni tukaj. Saj je, ampak vzdušje je vseeno drugačno. Bolj lahkotno. Tako si bom naredila jutrišnji dan! Šla bom na moj najljubši kotiček. Si naročila kavo. Uživala ob sončne zahodu. Fotografirala. Kje je moj Al Capone klobuček? Ravno pravi bo za tako razvajanje in raziskovanje okoli. Pa sončna očala. Naj se pomlad začne v polnosti.

Komaj čakam, da sem spet popotnica. Saj ne, da zdaj nisem. Zdaj sem, samo bolj v domačem okolju. Bolj kratke razdalje. Tako, za sproti. Uh, moje srce me vleče v daljne dežele. Vseeno pa so daljne dežele že del mojega srca. Velko sem že doživela.

Kaj me čaka letos, pa komaj čakam, da odkrivam sproti. Srce me vodi. Njemu zaupam. Srce že ve, kaj je zame sreča.

Danes pa srčno naprej, moje drage, moji dragi! Rada vas imam in uživajte!

Cmok! Cmok!









P.S.: Raziskovanje notranjosti je tudi pravo potovanje. Kaj pa danes? Kaj lepega se dogaja? Tina Charles - I love to love  (https://www.youtube.com/watch?v=dSuulW6XqSA)

Ni komentarjev:

Objavite komentar