sobota, 15. junij 2019

Fabulous Fashion Friday: Trend I love: POLKA DOTS

Poslušam svoje srce: Pa ti! Ti!

Poslušam svoje srce: Pa ti! Ti!: Kaj sem se danes naučila? Življenje je prekratko, da bi samo bila v ozadju. Danes je dan, da sem lahko vse, kar si želi. Življenje je prek...

Pa ti! Ti!

Kaj sem se danes naučila? Življenje je prekratko, da bi samo bila v ozadju. Danes je dan, da sem lahko vse, kar si želi. Življenje je prekratko, da bi samo sedela na sopotnikovem sedežu. Držim volan? Držim za krmilo? Držim močno s polno paro? Se pomikam naprej? Si upam?

Kaj pa si upam? Kaj si res moram upati živeti po sovje ali lahko samo živim? Še gledam čez plot ali nazaj, kaj bi morala, kaj bi bilo spodobno in kar bi bilo zaželeno? Bom samo bila. Ali bom preverjala pri drugih, kaj želijo ali bolj hočejo od mene?

Lahko živim po svoje. Lah kosem vse, kar sem. V polnosti. Lahko sem ljubezen. Lahko živim po sovje. Lahko sem ljubezen. Lahko sem ljubljenost. Nič ne rabim narediti. Že zdaj sem vredna vsega tega. Točno taka kot sem. In zdaj to sprejemam. Zdaj to spuščam vse noter.

Zdaj pa nazaj k temu. Kaj pa si sploh želim? Kako sploh želim živeti? Kako sploh lahko živim po svoje? Si upam?

Pa daj mi! Saj pa to ni taka drznost. Želim imeti normalno življenje. Samo po svoje. To je to. In samo to je dovolj dobro. In samo to me notranje izpolnjuje. Dovoljujem si. Vse si dovoljujem biti. In vse sem!

Ljubek sijoč pristen unikatno lep sijoč dan!

Cmok! Objem!














P.S.: Življenje te obožuje! 

P.P.S.: Nov navdih... https://youtu.be/bXwpqPLVxio

četrtek, 13. junij 2019

Poslušam svoje srce: Spekter občutkov...

Poslušam svoje srce: Spekter občutkov...: Cenim, da imam tako lepo enostavno življenje. Samo sedim tukaj. Pišem. Sem. Vse kar sem. kaj ni zanimivo, da bolj ko si sprosti "poriht...

Spekter občutkov...

Cenim, da imam tako lepo enostavno življenje. Samo sedim tukaj. Pišem. Sem. Vse kar sem. kaj ni zanimivo, da bolj ko si sprosti "porihtam" stvari, bolj umirjena postajam. Vidim, da ni toliko.
Zmorem.

Danes ne glede, kako se dobro počutim, čutim tudi to umirjenost. Vse se dogaja, kot se mora. Vse se dogaja, kot je prav.

Cenim, da sem tukaj.

Cenim, da sem zdaj v tem trenutku vse. Lepota. Živost. Unikatnost.

Imam projekte. Zase. No, ne čisto zase. Ampak me razveseljujejo. Potem so v veselje drugim tudi. Zagotovljeno.

Rezervirala sem si dan za izlet. Čisto zame! Kako pa imam to rada. Mogoče bi šla na grad. Bom šla! Zagotovo. Mislila sem, da ne bo mogoče! Ampak vse je mogoče! Res! Imam prosto! Vse se na koncu poveže, kot se mora.

Vse je dobro.

Vse je dobro.

In čisto vse je dobro.

Ne vem, zakaj mi to danes zveni pesimistično!

Lahko sem srečna zdaj! V tem trenutku. In tudi sem! potem sem lahko srečna tudi v naslednjem. Lahko potujem iz ene lepe izkušnje v drugo. Čutim to lepoto stabilnosti.

Nič ni treba s silo. Vse gre brez kritike. Samo ljubezen uči. Sploh ljubezen do sebe. Tukaj nisem, da bi se obsojala. Tukaj sem, da bi uživala v vseh možnih izkušnjah, se bodrila in bila to, kdo sem v resnici!

Ljubek sijoč srčkan unikaten pisan srčen dan!

Cmok! Objem!















P.S.: Življenje te resnično ljubi! Zdaj!!! Liam Payne & J Balvin - Familiar (https://www.youtube.com/watch?v=oWw1BcFhk-k)

P.P.S.: Uživaj razkošje tega čudovitega dneva... Nov navdih... https://youtu.be/GBTJTXh7PsQ

sreda, 12. junij 2019

Poslušam svoje srce: Despacito...

Poslušam svoje srce: Despacito...: Moje življenje je tako pristno. Prav uživam v njem! Kako rada sem to, kdo sem! Zdaj si šele komaj dovoljujem biti, kdo sem. Pravijo al...

Despacito...

Moje življenje je tako pristno. Prav uživam v njem! Kako rada sem to, kdo sem! Zdaj si šele komaj dovoljujem biti, kdo sem.

Pravijo ali kako bi to rekla, mogoče je mit, da so leta slaba. Mladost je precenjena. Saj vem. Saj je bilo super. Nič ne bi spremenila. Prav čarobno je bilo! Ampak zdaj. Ni čudno tudi, da pravijo za sir ali vino, ali celo viski, da mora dozoreti in bolj je staran, bolj je dragocen. Čisto razumem!

Zdaj sem v letih, ko bi se naj počasi začela umirjati ali stabilizirati ali mogoče ustaliti! Jaz pa imam toliko energije v sebi! Toliko ustvarjalnih idej! Zdaj si upam komaj biti prav, to kdo sem. Pa še to čutim, kot bi samo prste na nogi potopila v ocean. Komaj! Pa se že zdaj počutim izjemno.

Kaj če bi opustila vse moram. Vse naj bi in kar bi bilo dobro??? kaj če bi kar živela po svoje.

Če bi danes bil dan, ko bi me smrt pričakala. Saj ni nič takega. Vsi imamo to srečanje. Zagotovo. (To pa je edino, kar nas preseneti, čeprav skozi vemo, da je in bo tako… Koga hecamo…)   

No, če danes pride, mislim, da bi obžalovala, da nisem bolj živela po svoje.

Pa mogoče, da nisem šla večkrat plesat. Ali da nisem kar plesala po stanovanju. To bi lahko. Zaupam. Vem. Čutim, da je čas. kaj pa kar jutri? Ali celo danes? Zakaj bi odlašala.

Življenje je ples skozi dneve, ne pomikanje naprej k točkam. Smo bliže svojim srčnim željam, tudi ko plešemo proti njim. Naj bo moj ples danes čaroben, če tudi ne znam korakov, vseh, samo, da se zabavam…

Lep ljubek salsa pristen radosten srčkan dan!

Cmok! Objem!!!















P.S.: Življenje je drzna pustolovščina ali nič!  Luis Fonsi - Despacito ft. Daddy Yankee (https://www.youtube.com/watch?v=kJQP7kiw5Fk)

P.P.S.: Tukaj pa že nov navdih... za dušo... https://youtu.be/GBTJTXh7PsQ

torek, 11. junij 2019

Poslušam svoje srce: Odkrivajo svojo lepoto...

Poslušam svoje srce: Odkrivajo svojo lepoto...: Zgodilo se je nekaj tako čudovitega! Pa kaj čudovitega! Samo odločila sem se, da grem! To takoj! Z veseljem! Rada imam svoje polno življenje...

Odkrivajo svojo lepoto...

Zgodilo se je nekaj tako čudovitega! Pa kaj čudovitega! Samo odločila sem se, da grem! To takoj! Z veseljem! Rada imam svoje polno življenje. Rada ima to, kar mi je res lepo. Tako cenim! Vse! Sploh pa moje prijateljice!

Vem. Super je imeti lepe stvari v življenju! Res! To mi je pravi užitek! Pač cenim lepo! In seveda udobje! Balkon. Vetrc. Lepe rože. Vse te ljubke malenkosti. Kristalne kozarce. Moje najljubše krožnike od babice. Vse to mi res veliko pomeni!

Ampak ljudje! Ti pa je čista druga pesem. Vem. Stvari. Osnova. Ampak bogastvo, tisti prefinjen občutek, kako se vse to polepša v polnosti, to pa so vedno ljudje!

Pa še nekaj nas je bolj povezalo! Ples! Kako pa mi je to bilo izjemno! Salsa. Bačata! Vse te dragocenosti…

Sploh pa smeh! Norosti! Pogovori!

Vem, rada imam ljudi v čisti raznolikosti! Kako me pa to osreči!

Pa ta sploščenost. Kako se najdem v plesu. V vseh teh gibih. Kako se najdem v vseh teh potezah. Kako se najdem v veh teh spontanih gibih.

Življenje je kar videti čisto drugače. Nismo tukaj, da bi prišli od a do b! Tukaj smo, da bi plesali od a do b! Ni smisel, da kam pridemo! Smisel je, da uživamo na poti. Vsak dan je lahko ples skozi življenje!

Kako rada ima svoje življenje.

Tako sem hvaležna za moje prijateljice! Toliko zabavnosti in smeha je bilo!

Nekaj pa me je presenetilo. Bolj, ko cenim, kar imam, ta dragocena prijateljstva, bolj se mi odkrivajo v svoji lepoti. Presenetijo me vedno znova z lepoto.

Ljubek sijoč pristen unikatno srečen dan!

Cmok! Objem!














P.S.: Življenje me ljubi! Tebe pa tudi! Uživaj ga!

P.P.S.: Tukaj pa že nov potovalni navdih... https://youtu.be/HI-7FAIdMT4

Sunset in Croatia: Kamenjak

Poslušam svoje srce: Odprtost srečnost...

Poslušam svoje srce: Odprtost srečnost...: Kaj imaš danes lepega v svojem življenju? Kaj lahko občuduješ? Sonce. Rože. Naravo. Cvetje v polnosti. Vonju cvetja. Jasmina. Kako rad...

ponedeljek, 10. junij 2019

Odprtost srečnost...

Kaj imaš danes lepega v svojem življenju? Kaj lahko občuduješ?

Sonce. Rože. Naravo. Cvetje v polnosti. Vonju cvetja. Jasmina. Kako rada imam lepoto.

Se kaj giblješ? Si kaj na zraku?

Kaj lahko danes narediš, da se počutiš bolje?

Se kaj počutiš blizu sebi, svojemu srcu, duši?

Si si kaj blizu?

Si lahko kaj na soncu danes?

Si lahko urediš svoje življenje tako, da uživaš v njem? Tvoje življenje je. Naredi si ga po svoje.

Uživaš?

Pestrost je danes v tem lepem trenutku. Rada imam polnost. Rada imam lepoto. Povabljam jo še bolj v svoje življenje.

Nekaj je še, kar me veseli in me vedno razpoloži, je meditacija. Mislim pa, da še lahko naredim nekaj drugače. Lahko se vprašam na začetku, kaj moram vedeti.

Torej, kaj moram vedeti.

Danes slavim vse! Moje telo, kolena, komolce, kolke, zapestja, vse vmes, vrat. Vse dela odlično.
Kaj če bi danes pogledala kaki butasti nori film…

Rada bi kaj drugačnega. In norega in nekaj ne tako resnega. Danes rabim malo razvedrila…

Ljubek sijoč pristen pisan srčkan dan!

Cmok! Objem!!!















P.S.: Živi po svoje... tvoje življenje je...

nedelja, 9. junij 2019

Poslušam svoje srce: Pridne punce pridejo v nebesa, poredne pa vsepovso...

Poslušam svoje srce: Pridne punce pridejo v nebesa, poredne pa vsepovso...: Si upam biti še bolj samosvoja. Včeraj sem si nalakirala nohte. Na živo roza. Zdaj pa izgledajo bolj rdeči! Pa kako so lepi! Kako me take ma...

Poslušam svoje srce: Celo popolno!

Poslušam svoje srce: Celo popolno!: Pa kaj ni super, ko je super? Saj ne vem, ali sem si sama to ustvarila ali privlačila. Samo je zdaj tukaj. In tako sem hvaležna za to! Res c...

Pridne punce pridejo v nebesa, poredne pa vsepovsod...

Si upam biti še bolj samosvoja. Včeraj sem si nalakirala nohte. Na živo roza. Zdaj pa izgledajo bolj rdeči! Pa kako so lepi! Kako me take male ljubke preproste stvari razveselijo.

Če bi imela vsak dan nalakirane nohte, pila kavo ob morju v ljubi kavarnici in tam pisala, bi to že bilo zame idilično življenje. Res! Nisem zahtevna.

Saj vem, potem so še tu osnove kot dom, avto, hrana… in vse tako. Ampak vse tako – tako je.
Mislim, da se mi ponuja tako življenje. Vsaj za en mesec. In da bi mu obrnila hrbet? Nikoli! Točno tako. Življenje je prekratko za obžalovanja. In ne bom več pridna punca, ki dela vse, kot se spodobi in pričakuje. (Tu sploh ne mislim kršenje moralnih ali kakih drugih družbenih zakonov!) samo sebe želim osrečiti! Če se poslušam, vem, kako živeti. Zdaj. Zdaj mi je tudi jasno, čisto, kako. To je zdaj moje življenje. In rada ga imam! In rada imam tudi la dolce vita, ki me pričakuje. Lepa udobna, idilična prikupna ribiška vasica, kavarnica, pisanje v senci. To je moje življenje zdaj, v polnosti. Pristnost. Lepota. Unikatnost.

Samo zanima me, kako je živeti na morju. Zdaj pa bom to res izkusila. Čas je že bil! In tako se veselim.

To je res ljubezen do sebe, da si vzamem čas. Sem s sabo iskrena. Si naberem novih moči. Vse je samo zame. Vesolje me ljubi. In seveda, tebe tudi! Pa saj veš!

Ljubek unikatno lep prijazen srečne srčen sončen dan!  

Cmok! Objem!














P.S.: Pestrost je tukaj in zdaj v vseh pogledih... Sprejmi to ljubezen...