sreda, 12. junij 2019

Despacito...

Moje življenje je tako pristno. Prav uživam v njem! Kako rada sem to, kdo sem! Zdaj si šele komaj dovoljujem biti, kdo sem.

Pravijo ali kako bi to rekla, mogoče je mit, da so leta slaba. Mladost je precenjena. Saj vem. Saj je bilo super. Nič ne bi spremenila. Prav čarobno je bilo! Ampak zdaj. Ni čudno tudi, da pravijo za sir ali vino, ali celo viski, da mora dozoreti in bolj je staran, bolj je dragocen. Čisto razumem!

Zdaj sem v letih, ko bi se naj počasi začela umirjati ali stabilizirati ali mogoče ustaliti! Jaz pa imam toliko energije v sebi! Toliko ustvarjalnih idej! Zdaj si upam komaj biti prav, to kdo sem. Pa še to čutim, kot bi samo prste na nogi potopila v ocean. Komaj! Pa se že zdaj počutim izjemno.

Kaj če bi opustila vse moram. Vse naj bi in kar bi bilo dobro??? kaj če bi kar živela po svoje.

Če bi danes bil dan, ko bi me smrt pričakala. Saj ni nič takega. Vsi imamo to srečanje. Zagotovo. (To pa je edino, kar nas preseneti, čeprav skozi vemo, da je in bo tako… Koga hecamo…)   

No, če danes pride, mislim, da bi obžalovala, da nisem bolj živela po svoje.

Pa mogoče, da nisem šla večkrat plesat. Ali da nisem kar plesala po stanovanju. To bi lahko. Zaupam. Vem. Čutim, da je čas. kaj pa kar jutri? Ali celo danes? Zakaj bi odlašala.

Življenje je ples skozi dneve, ne pomikanje naprej k točkam. Smo bliže svojim srčnim željam, tudi ko plešemo proti njim. Naj bo moj ples danes čaroben, če tudi ne znam korakov, vseh, samo, da se zabavam…

Lep ljubek salsa pristen radosten srčkan dan!

Cmok! Objem!!!















P.S.: Življenje je drzna pustolovščina ali nič!  Luis Fonsi - Despacito ft. Daddy Yankee (https://www.youtube.com/watch?v=kJQP7kiw5Fk)

P.P.S.: Tukaj pa že nov navdih... za dušo... https://youtu.be/GBTJTXh7PsQ

Ni komentarjev:

Objavite komentar