sobota, 16. oktober 2021

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 289. lekcija I (15 minut)

Meditation 💜 ACIM Lesson 289 (15 minutes)

Poslušam svoje srce: Ne bodimo več lahka tarča manipulacijam!!! Živimo ...

Poslušam svoje srce: Ne bodimo več lahka tarča manipulacijam!!! Živimo ...:  Kaj če bi opustili staro programiranje in bi si posodobili naš sistem?! Zares!! Nismo več v prazgodovini! Čas je, da se moderniziramo! ...

Ne bodimo več lahka tarča manipulacijam!!! Živimo srčno!!!

 Kaj če bi opustili staro programiranje in bi si posodobili naš sistem?! Zares!!

Nismo več v prazgodovini! Čas je, da se moderniziramo!

Koliko zastarelih in neuporabnih programov imamo?! Koliko smo preposlušali strašenje in kako se ne da, da smo temu zares verjeli?!

Kako so nas programirali za nemoč?! Kako so nas programirali za strah?! Kako so nas programirali za črednost in podrejanje in rutinerstvo?!

Nam kaj od tega zares služi?!

Res boljše delamo v strahu? Res boljše delamo vse avtomatsko?! Smo res nemočni?! Se dobro počutimo kot uniformirana vodljiva predvidljiva čreda?! Ne bodimo več lahka tarča manipulacijam!! Res sledimo svojemu srcu!

Zdaj je čas za nove čase!

Nič več čakanja! Dovolj je bilo čakanja na supermana!!! To si ti!! Zdaj!! Uvedi supermenske moči v svojem življenju!

Izbiraj več sreče! Izbiraj več srčne moči! Izbiraj več radosti! Izbiraj res več pristnosti!

Dovolj je bilo samo sledenju navodil od zunaj! Saj vidimo, da je ves kaos in nikomur zares ni mar več za nas, kaj se dogaja z nami. Sledijo svojim zaslužkarskim potrebam. Sistem želi izžeti vse iz nas, kar se le da. Dovolj je bilo!!

Začnimo razmišljati trezno s svojo glavo. Kdo si v resnici!? Če še ne veš, ti povem. Si superjunak-inja svojega življenja. Sledi svojemu sijaju! To je dovolj!!! To nas bo privedlo iz dobe strahu in nemoči – v dobo obilja in radosti in sreče in zdravja – za vse!

Res zaupaj svojemu srcu! tega si vredna-vreden!

Ljubek srečen dan!



🌷 P.S.: Sprejmi vsa vabila za pristnost. Opusti staro programiranje. Vedno se vprašaj, če je vso to sranje res tvoje. Prepričana sem, da če se občuti slabo, da smo si ga navlekli od nekoga ali nečesa zunanjega. Zato se vrni in vedno znova vračaj v mir srca!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Radost = svobodna volja! ❤️ https://youtu.be/xY1Kb0gFKIo

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Caro Emerald - A Night Like This ... https://youtu.be/74LXx0wSqMI

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

petek, 15. oktober 2021

Meditation 💜 ACIM Lesson 288 (15 minutes)

☕ Espresso for soul 💜 A reminder of magic!

Poslušam svoje srce: Drzni in srečni!!!

Poslušam svoje srce: Drzni in srečni!!!:  Hmmm, kako lepo je obrniti nov list. Rada sem to, kdo sem. vedno bolj. mislim, da mi meditacije odpirajo bolj in bolj srce, da si upam in d...

☕ Espresso za dušo 💜 Opomnik čarobnosti!

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 288. lekcija I (15 minut)

Drzni in srečni!!!

 Hmmm, kako lepo je obrniti nov list. Rada sem to, kdo sem. vedno bolj. mislim, da mi meditacije odpirajo bolj in bolj srce, da si upam in dovolim biti še bolj pristna.

(Vse vas vabim na čudovite vikend meditacije od Susan Kassandra - Love Light Truth. (https://www.lovelightandtruth.com/) Zelo priporočam.)

Kaj če bi danes namenili hvaležnost materi Zemlji?!

Samo zahvalimo se za zemljo, po kateri hodimo. Sonce, zrak. Čudovit dom. Hrano. Vse, kar nam daje tako z lahkoto in radostno.

Danes napolnimo svoje srce s hvaležnostjo. Vse imamo! Vse nam je dano v obilju. Vse nam je dano z radostjo.

Najbolj pa obožujem sončne vzhode in zahode. Danes pa bo to ob morju! Komaj čakam! Jaz sem res prava raziskovalka! Tako rada sem doma in pišem in uživam v zavetju doma. Vseeno pa rada tudi skočim kam v neznano. Rada imam svojo raznolikost.

Danes se še bolj povezujem s svojim srcem, ker sem hvaležnost. Kako daleč sem že prišla! Kako sem že zdaj ponosna nase. Najbolj pa verjamem, da zmorem. Verjamem, da sem sposobna. Zaupam, da mi vso vesolje stoji ob strani. Danes še bolj odpiram srce Ljubezni. Zdaj domuje v mojem srcu.

Ljubek srečen igriv radosten smešno vesel nagajiv pristen jasen dan! 



🌷 P.S.: Zgrabi vsako priložnost za pristnost. To je tvoje največje veselje in največji dar svetu! Naj te sreča spremlja vsepovsod! Danes bodimo drzni in izbirajmo več sreče! Tega smo vredni!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Radost = svobodna volja! ❤️ https://youtu.be/xY1Kb0gFKIo

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Jimmy Cliff - I Can See Clearly Now ... https://youtu.be/MrHxhQPOO2c

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

četrtek, 14. oktober 2021

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 287. lekcija I (15 minut)

AFIRMACIJE 💗 Prepoznavam svojo čudovitost in izjemnost!

Meditation 💜 ACIM Lesson 287 (15 minutes)

Poslušam svoje srce: Lahkotno naprej!!! Izbira je tvoja!!!

Poslušam svoje srce: Lahkotno naprej!!! Izbira je tvoja!!!:  Slišala sem pesem Superman od Dinota Merlina. Izjemna! Kaj če bi tudi mi oprostili vse, ker nismo supermeni, da bi tako težko breme nosil...

✨ Affirmations 💛 I recognize my beauty, exceptionality and uniquen...

Lahkotno naprej!!! Izbira je tvoja!!!

 Slišala sem pesem Superman od Dinota Merlina. Izjemna!

Kaj če bi tudi mi oprostili vse, ker nismo supermeni, da bi tako težko breme nosili na ramenih?! Kaj če bi najprej odpustili sebi?! Ali pa obratno. Najprej drugim, potem pa še sebi.

Tu nisem, da bi vse naredila popolno. Potem verjetno ne bi bila tu. Imela bi krila in sij okoli glave. Lepe svetle kravžljeke in ljubka polna lička.

Tu sem zato, da bi živela pristno. Tu sem zato, da bi izbirala boljše. Saj vem, da sem vedno izbrala najboljše, kar sem lahko v danem trenutku. Ali vsaj, kaj sem mislila ali zmogla videti kot najboljše. Kaj če se ne bi več mrcvarila s preteklimi odločitvami, ki bi jih naj izpeljala boljše?! Tudi odpuščanje je ljubezen do sebe. Po drugi strani pa niti niso bile tako slabe, saj sem zdaj tukaj, kjer sem.

Če sem se kaj naučila iz svojih izbir, je to dovolj.

Drugi pa tudi. Delajo najboljše, kar zmorejo in znajo. Saj jim ne moreš zameriti – zares.

Torej odpustimo sebi in drugim. Lahko pa zdaj izbiramo boljše. Vse so samo lekcije. Vse so samo učni procesi. Zdaj pa izbirajmo s srcem. Zdaj pa izbirajmo iz ljubezni in ne iz strahu.

Izbira iz strahu je vedno omejena in v stiski, ko smo skrčeni. Zato poglejmo danes z oči ljubezni in nato izberimo. Izbirajmo s srcem. Položimo roko na srce. Vprašajmo se, če je to res za nas. Prisluhnimo srcu. takoj se bo občutilo dobro ali slabo. Takoj bomo dobili pravi odgovor za nas. Le zaupajmo srcu. Prav nam govori!

Ljubek srečen igriv radosten sijoč kreativen pristen osvobajajoč navdihujoč srčkan srčen dan!



🌷 P.S.: Danes odvrzimo vsa bremena preteklosti. Svobodni smo. Zdaj lahko izbiramo boljše. Zdaj lahko živimo v svobodni volji! Izberimo s srcem. Izberimo pristnost. Čudovit-a si!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Radost = svobodna volja! ❤️ https://youtu.be/xY1Kb0gFKIo

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Dino Merlin & Željko Joksimović - Supermen ... https://youtu.be/eC_GQuPPi_k

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

sreda, 13. oktober 2021

Meditation 💜 ACIM Lesson 286 (15 minutes)

☕ Espresso for soul 💜 Let go of the bitterness! Osho

Poslušam svoje srce: Spusti!! SPUSTI!!! Spusti!

Poslušam svoje srce: Spusti!! SPUSTI!!! Spusti!:  Živim svoje najboljše življenje. Zdaj! Ali še bom kaj odlašala?! Še bom dolgo čakala, če bom res pričakovala, da bo vse popolno. Če pa je p...

☕ Espresso za dušo 💜 Opusti zagrenjenost! Osho

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 286. lekcija I (15 minut)

Spusti!! SPUSTI!!! Spusti!

 Živim svoje najboljše življenje. Zdaj! Ali še bom kaj odlašala?! Še bom dolgo čakala, če bom res pričakovala, da bo vse popolno. Če pa je popolno, pa že hrepenim po novi in še boljši stvari. Pa je to res smisel življenja?!

Popolnost!? Ali življenje po mojih pričakovanjih?!

Mislim, da je čas, da spustim kontrolo in nadzor.

Lahko zaupam, da če sem v svojem srcu, bo vse, kar je zame – tudi našlo pot do mene.

Ne rabim vse tako kontrolirati in izsiljevati!

Lahko se prepustim toku, reki Ljubezni, ki mi vse prinese. Lahko me pa tudi odnese tja, kamor mi je namenjeno iti. Vse, kar ljubim, pride z lahkoto in milino. Najde pot do mene, dokler imam mir v srcu. Dokler sem v centru – srcu.

Pa lahko danes malo bolj zaupam, da je res tako?! Se lahko malo bolj prepustim?!! Kaj če bi vzela vsako priložnost za grajenje bližine z drugimi, smeh, veselje in srečo?! To, čemu namenjam pozornost – raste! Želim si zalivati srečo v sebi, srčnost in pristnost. Zato to vnašam v vsak trenutek dneva malo bolj.

Ne rabim popolnosti. Niti ne rabim, da je vse (ali vsi) po moje. Lahko sem srečna vseeno!

Kaj pa ti izbiraš?! Želiš imeti prav – ali želiš biti srečna-srečen?!

Izberi s srcem!

Ljubek srčen srečen srčkan sijoč sočen sončen dan!



🌷 P.S.: Življenje ti daje nenehno potrdila, z vsakim trenutkom, kako si dragocen-a! sprejmi to v svoje srce. Res si dragocen-a! Samo sledi svojemu srcu še naprej!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Radost = svobodna volja! ❤️ https://youtu.be/xY1Kb0gFKIo

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Bryan Adams - Have You Ever Really Loved A Woman? ... https://youtu.be/hq2KgzKETBw

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

torek, 12. oktober 2021

Meditation 💜 ACIM Lesson 285 (15 minutes)

Meditation 💜 ACIM Lesson 202 (15 minutes)

Meditation 💜 ACIM Lesson 204 (15 minutes)

Meditation 💜 ACIM Lesson 206 (15 minutes)

Meditation 💜 ACIM Lesson 209 (15 minutes)

Meditation 💜 ACIM Lesson 211 (15 minutes)

Meditation 💜 ACIM Lesson 284 (15 minutes)

❤️ Listen to your heart! ❤️ Bloom from your heart!

Poslušam svoje srce: Drama ni več moja obvezna smer!!!

Poslušam svoje srce: Drama ni več moja obvezna smer!!!:  Vse kar je res dragoceno, je tako enostavno! Če želim mir od zunaj, ga ustvarjam v srcu! Kolikokrat me potegne v dramo, ki mi potem več...

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 285. lekcija I (15 minut)

✨Tapkanje v torek💛 Počiščujem vse, kar ni ljubezen! Tapk...

Drama ni več moja obvezna smer!!!

 Vse kar je res dragoceno, je tako enostavno!

Če želim mir od zunaj, ga ustvarjam v srcu!

Kolikokrat me potegne v dramo, ki mi potem veča in veča zgodbo v mislih. Tako res iz miši nastane slon. Ampak si tega želim?! Mi je to potrebno?!

Izvleče me iz notranjega miru. Zamoti me, da ne delam, kar je resnično pomembno.

Podobno so problemi, samo megla okoli. Ne vidim sonca. Samo motnja so, ki me želi preusmeriti iz želenega v neko dramo.

Zato več ne nasedam.

Zaupam, da je vedno sonce, tudi če ga zdaj ne vidim. Če je noč, gledam zvezde. Če pa so oblaki, pa zaupam, da bodo minili. Zaupam, da je sonce za oblaki. tako lepo je bilo, ko sem šla na morje in smo se z letalom dvignili nad oblake. Tam pa je sijalo sonce! Ne glede kako močno je deževalo spodaj, ko se šli na letalo – dan vsem tem je sijalo močno sonce.

Zdaj pa način, kako se povezati nazaj s svetlobo (v svojemu srcu, v sebi…)! To pa je lahko. odmaknem se od megle. Poiščem navdih. Poiščem pomoč koga navdihnjenega.

Zaupam pa, da bo tudi ta »zanimiva situacija« minila. Je samo lažni alarm, ki me želi spraviti s tira. V resnici pa se nič tragičnega ne dogaja.

Kaj že nisi naveličan-a teh lažnih alarmov, ki te skozi držijo napeto-napetega?! Spustimo danes vso dramo in uživajmo življenje v miru, ljubezni in svobodi. Imamo izbiro. Imamo svobodno voljo. Zdaj! Zdaj pa jo le uporabimo!

Ljubek srečen igriv svoboden nasmejan harmoničen jasen kreativen blažen šarmanten vesel sočen dan!



🌷 P.S.: Sprejmi vsa vabila za srečo. Imaš svobodno voljo, da jih vneseš v svoje življenje bolj in bolj. Le zaupaj si, če se občuti dobro – je dobro! Kompas srca deluje!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Radost = svobodna volja! ❤️ https://youtu.be/xY1Kb0gFKIo

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Wet Wet Wet - Love Is All Around ... https://youtu.be/h3gEkwhdXUE

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

ponedeljek, 11. oktober 2021

Tečaj čudežev - 199. lekcija: Nisem telo. Svoboden sem.

Poslušam svoje srce: Vadi! Vadi!!! Kaj čakaš!?!!!

Poslušam svoje srce: Vadi! Vadi!!! Kaj čakaš!?!!!:  Kaj je lažje, dobro ali slabo počutje?! Odvisno, kaj sem bolj vadila! Danes in vedno si želim bolj vaditi dobro občutenje! To je moja v...

❤️ Poslušaj svoje srce ❤️ Zacveti iz srca!

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 284. lekcija I (15 minut)

Vadi! Vadi!!! Kaj čakaš!?!!!

 Kaj je lažje, dobro ali slabo počutje?!

Odvisno, kaj sem bolj vadila!

Danes in vedno si želim bolj vaditi dobro občutenje! To je moja volja. In imam svobodno voljo. Tako je! Dobra volja je moja volja!

Vem, da ima kakšen dan pms (povečana možnost slabega)! Ampak tudi takrat imam možnost izbire! Lahko se zavijem v kociko, berem knjigo in si skuham čaj. Nežno se ozrem po rožah, kar me vedno dvigne v boljše razpoloženje in samo sem.

Kolikokrat sem z nekom, pa sem že naprej v prihodnosti. V situacijah, ki še me čakajo in mi niso najbolj poznane. Nekaj skrbim in si delam namišljene scenarije. Potem pa je mimo in vse poteka tako lahkotno! Torej sem bila brezveze sitkana in odsotna!

Danes želim dati sebe v  vse. Polno. Če sem tam, sem čisto tam! Če pa sem tu, pa sem čisto tu! Prihodnost bo skrbela sama zase. Moja edina skrb je nega tega pristnega stika s sedanjim trenutkom, da je čimbolj polno doživet.

Kaj lahko občutim mir za vso svoje življenje do zdaj? Ga lahko samo nežno pogladim kot mehko dlako od mačke in se spoprijateljim z vsakim trenutkom svojega življenja?! Pripravljena sem odpustiti sebi in vsem drugim. Vse, kar me ni ubilo, me je naredilo bolj močno. Zaradi vsega sem zdaj tu, kot sem. Ne rečem, da sem zdaj pa vedno ravnala prav in da so vse krivice na nek način prave, da sem si jih zaslužila. Ne! Ni res! Niti ne naredi mojih ne preveč dobrih odločitev sijočih in ljubečih. Si pa odpustim. Naučila sem se, kar sem se morala. Odpustim tudi drugim. Zato, da imam zdaj mir v srcu. Zdaj to bolj šteje kot kadarkoli do zdaj.

Izbiraj srčno pot. Ti to zmoreš! Dovolj si pogumna-pogumen! Rad-a se imej! Tu nisi zato, da bi komurkoli kaj dokazoval-a! tu si zato, da bi izražala svojo pristno naravo. S tem dopolnjuješ celoto vseobsegajoče enosti.

Ljubek srečen igriv pustolovski razigran nežen miren navihan živahen prazničen dan!



🌷 P.S.: Srce ti nenehno šepeta vabila za srečo na uho. Prisluhni mu danes! Tvoje življenje se bo razprlo v mavričnih barvah pristnosti in radosti! Zaupaj svojemu srcu!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Radost = svobodna volja! ❤️ https://youtu.be/xY1Kb0gFKIo

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Dino Merlin & Željko Joksimović - Supermen ... https://youtu.be/eC_GQuPPi_k

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

nedelja, 10. oktober 2021

Meditation 💜 ACIM Lesson 283 (15 minutes)

🌍 Soul journey ❤️ By the sea ... in love ... beautiful mother Ear...

🌍Soul journey❤️ Relax...into being yourself...by the sea beautiful mothe...

Poslušam svoje srce: Liži le, če ti je v užitek!!!

Poslušam svoje srce: Liži le, če ti je v užitek!!!:  Pa kaj sem tu zaradi drugih, da bi bila ritoliznica ali da bi živela svoje življenje po svoje?! Kaj je bolj izpopolnjujoče!? Kaj je bolj ...

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 283. lekcija I (15 minut)

Liži le, če ti je v užitek!!!

 Pa kaj sem tu zaradi drugih, da bi bila ritoliznica ali da bi živela svoje življenje po svoje?!

Kaj je bolj izpopolnjujoče!? Kaj je bolj pristno?! Res da je neka rutina v lizanju in ni potrebno veliko povezanosti s srcem. Res pa je tudi, da nikoli ni dovolj. Vedno je nekaj narobe!?! Ali premalo ali preveč! Nikoli se ne postavim na trepalnice dovolj vzravnano! Ali dovolj elegantno ali sproščeno ali pa mi samo lasje visijo malo postrani! Nikoli ni dovolj in nikoli ni dovolj dobro!

Torej nekako lizanje odpade!

Tu sem, da bi izpolnila svoje poslanstvo, ne pa bila rešiteljica ali sužnja ali služkinja komu drugemu. (Samo, da bi se dobro počutili. Pa to tako ne traja dolgo (dve sekundi). Pa nikoli ni dovolj dobro in na pravi način. Nič ni dovolj vredu – zares – ne glede, kako se trudim.)

Torej je metanje mene stran. Metanja moje energije stran sem se naveličala. Ne daje mi več niti osnoven naklonjenosti, ampak so še potem zadirčni.

»Pa zakaj se postavljaš na trepalnice tako čutno! Če pa sem ti rekla, da imej še zraven eno roko v bok, drugo pa elegantno iztegnjeno smer severozahod!«

Mislim, da so me čisto prepričali! Tu sem zato, da bi živela pristno. Vse ostalo je laž. Vse ostalo je megla. Vse ostalo je boleče in je teptanje moje duše. Samo jaz pa sem odgovorna za svoje življenje. Torej. Zdaj dajem energijo tja, ker je resnično dobrodošla. V svoje srce! Še bolj mu sledim in ga odpiram ljubezni. Zdaj sem pripravljena ljubiti z vsem srcem. Sebe. In druge vsaj toliko, da jim pustim, da poskrbijo zase – sami. Naj delajo stoje in salte in pozen na trepalnicah, kakor jim je ljubo.

Zelo sem jim hvaležna – vsem spodbujevalcem pristnosti – da so me končno prepričali, da so bili vsi poskusi ritolizanja zaman! Zato bom zdaj raje pristna!

Sledi svojemu srcu! Naj ti bo kompas!

Ljubek srečen jasen igriv šarmanten živahen pristen sočen srčen dan!



🌷 P.S.: Vredna-vreden si dobrega pristnega življena in radosti. Lahko pustiš, da vse ostalo odide, kar ni v skladu s tvojim srcem. Bodi bolj izbirčna-izbirčen! Vredna-vreden si, da se počutiš dobro! (Rit pa liži le, če ti je res všeč in uživaš ob tem!)

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Radost = svobodna volja! ❤️ https://youtu.be/xY1Kb0gFKIo

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Parni Valjak - Dođi... ... https://youtu.be/tqNyZLLBcq8

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !