sobota, 16. oktober 2021

Ne bodimo več lahka tarča manipulacijam!!! Živimo srčno!!!

 Kaj če bi opustili staro programiranje in bi si posodobili naš sistem?! Zares!!

Nismo več v prazgodovini! Čas je, da se moderniziramo!

Koliko zastarelih in neuporabnih programov imamo?! Koliko smo preposlušali strašenje in kako se ne da, da smo temu zares verjeli?!

Kako so nas programirali za nemoč?! Kako so nas programirali za strah?! Kako so nas programirali za črednost in podrejanje in rutinerstvo?!

Nam kaj od tega zares služi?!

Res boljše delamo v strahu? Res boljše delamo vse avtomatsko?! Smo res nemočni?! Se dobro počutimo kot uniformirana vodljiva predvidljiva čreda?! Ne bodimo več lahka tarča manipulacijam!! Res sledimo svojemu srcu!

Zdaj je čas za nove čase!

Nič več čakanja! Dovolj je bilo čakanja na supermana!!! To si ti!! Zdaj!! Uvedi supermenske moči v svojem življenju!

Izbiraj več sreče! Izbiraj več srčne moči! Izbiraj več radosti! Izbiraj res več pristnosti!

Dovolj je bilo samo sledenju navodil od zunaj! Saj vidimo, da je ves kaos in nikomur zares ni mar več za nas, kaj se dogaja z nami. Sledijo svojim zaslužkarskim potrebam. Sistem želi izžeti vse iz nas, kar se le da. Dovolj je bilo!!

Začnimo razmišljati trezno s svojo glavo. Kdo si v resnici!? Če še ne veš, ti povem. Si superjunak-inja svojega življenja. Sledi svojemu sijaju! To je dovolj!!! To nas bo privedlo iz dobe strahu in nemoči – v dobo obilja in radosti in sreče in zdravja – za vse!

Res zaupaj svojemu srcu! tega si vredna-vreden!

Ljubek srečen dan!



🌷 P.S.: Sprejmi vsa vabila za pristnost. Opusti staro programiranje. Vedno se vprašaj, če je vso to sranje res tvoje. Prepričana sem, da če se občuti slabo, da smo si ga navlekli od nekoga ali nečesa zunanjega. Zato se vrni in vedno znova vračaj v mir srca!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Radost = svobodna volja! ❤️ https://youtu.be/xY1Kb0gFKIo

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Caro Emerald - A Night Like This ... https://youtu.be/74LXx0wSqMI

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar