petek, 15. oktober 2021

Drzni in srečni!!!

 Hmmm, kako lepo je obrniti nov list. Rada sem to, kdo sem. vedno bolj. mislim, da mi meditacije odpirajo bolj in bolj srce, da si upam in dovolim biti še bolj pristna.

(Vse vas vabim na čudovite vikend meditacije od Susan Kassandra - Love Light Truth. (https://www.lovelightandtruth.com/) Zelo priporočam.)

Kaj če bi danes namenili hvaležnost materi Zemlji?!

Samo zahvalimo se za zemljo, po kateri hodimo. Sonce, zrak. Čudovit dom. Hrano. Vse, kar nam daje tako z lahkoto in radostno.

Danes napolnimo svoje srce s hvaležnostjo. Vse imamo! Vse nam je dano v obilju. Vse nam je dano z radostjo.

Najbolj pa obožujem sončne vzhode in zahode. Danes pa bo to ob morju! Komaj čakam! Jaz sem res prava raziskovalka! Tako rada sem doma in pišem in uživam v zavetju doma. Vseeno pa rada tudi skočim kam v neznano. Rada imam svojo raznolikost.

Danes se še bolj povezujem s svojim srcem, ker sem hvaležnost. Kako daleč sem že prišla! Kako sem že zdaj ponosna nase. Najbolj pa verjamem, da zmorem. Verjamem, da sem sposobna. Zaupam, da mi vso vesolje stoji ob strani. Danes še bolj odpiram srce Ljubezni. Zdaj domuje v mojem srcu.

Ljubek srečen igriv radosten smešno vesel nagajiv pristen jasen dan! 



🌷 P.S.: Zgrabi vsako priložnost za pristnost. To je tvoje največje veselje in največji dar svetu! Naj te sreča spremlja vsepovsod! Danes bodimo drzni in izbirajmo več sreče! Tega smo vredni!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Radost = svobodna volja! ❤️ https://youtu.be/xY1Kb0gFKIo

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Jimmy Cliff - I Can See Clearly Now ... https://youtu.be/MrHxhQPOO2c

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar