ponedeljek, 11. oktober 2021

Vadi! Vadi!!! Kaj čakaš!?!!!

 Kaj je lažje, dobro ali slabo počutje?!

Odvisno, kaj sem bolj vadila!

Danes in vedno si želim bolj vaditi dobro občutenje! To je moja volja. In imam svobodno voljo. Tako je! Dobra volja je moja volja!

Vem, da ima kakšen dan pms (povečana možnost slabega)! Ampak tudi takrat imam možnost izbire! Lahko se zavijem v kociko, berem knjigo in si skuham čaj. Nežno se ozrem po rožah, kar me vedno dvigne v boljše razpoloženje in samo sem.

Kolikokrat sem z nekom, pa sem že naprej v prihodnosti. V situacijah, ki še me čakajo in mi niso najbolj poznane. Nekaj skrbim in si delam namišljene scenarije. Potem pa je mimo in vse poteka tako lahkotno! Torej sem bila brezveze sitkana in odsotna!

Danes želim dati sebe v  vse. Polno. Če sem tam, sem čisto tam! Če pa sem tu, pa sem čisto tu! Prihodnost bo skrbela sama zase. Moja edina skrb je nega tega pristnega stika s sedanjim trenutkom, da je čimbolj polno doživet.

Kaj lahko občutim mir za vso svoje življenje do zdaj? Ga lahko samo nežno pogladim kot mehko dlako od mačke in se spoprijateljim z vsakim trenutkom svojega življenja?! Pripravljena sem odpustiti sebi in vsem drugim. Vse, kar me ni ubilo, me je naredilo bolj močno. Zaradi vsega sem zdaj tu, kot sem. Ne rečem, da sem zdaj pa vedno ravnala prav in da so vse krivice na nek način prave, da sem si jih zaslužila. Ne! Ni res! Niti ne naredi mojih ne preveč dobrih odločitev sijočih in ljubečih. Si pa odpustim. Naučila sem se, kar sem se morala. Odpustim tudi drugim. Zato, da imam zdaj mir v srcu. Zdaj to bolj šteje kot kadarkoli do zdaj.

Izbiraj srčno pot. Ti to zmoreš! Dovolj si pogumna-pogumen! Rad-a se imej! Tu nisi zato, da bi komurkoli kaj dokazoval-a! tu si zato, da bi izražala svojo pristno naravo. S tem dopolnjuješ celoto vseobsegajoče enosti.

Ljubek srečen igriv pustolovski razigran nežen miren navihan živahen prazničen dan!



🌷 P.S.: Srce ti nenehno šepeta vabila za srečo na uho. Prisluhni mu danes! Tvoje življenje se bo razprlo v mavričnih barvah pristnosti in radosti! Zaupaj svojemu srcu!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Radost = svobodna volja! ❤️ https://youtu.be/xY1Kb0gFKIo

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Dino Merlin & Željko Joksimović - Supermen ... https://youtu.be/eC_GQuPPi_k

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar