četrtek, 14. oktober 2021

Lahkotno naprej!!! Izbira je tvoja!!!

 Slišala sem pesem Superman od Dinota Merlina. Izjemna!

Kaj če bi tudi mi oprostili vse, ker nismo supermeni, da bi tako težko breme nosili na ramenih?! Kaj če bi najprej odpustili sebi?! Ali pa obratno. Najprej drugim, potem pa še sebi.

Tu nisem, da bi vse naredila popolno. Potem verjetno ne bi bila tu. Imela bi krila in sij okoli glave. Lepe svetle kravžljeke in ljubka polna lička.

Tu sem zato, da bi živela pristno. Tu sem zato, da bi izbirala boljše. Saj vem, da sem vedno izbrala najboljše, kar sem lahko v danem trenutku. Ali vsaj, kaj sem mislila ali zmogla videti kot najboljše. Kaj če se ne bi več mrcvarila s preteklimi odločitvami, ki bi jih naj izpeljala boljše?! Tudi odpuščanje je ljubezen do sebe. Po drugi strani pa niti niso bile tako slabe, saj sem zdaj tukaj, kjer sem.

Če sem se kaj naučila iz svojih izbir, je to dovolj.

Drugi pa tudi. Delajo najboljše, kar zmorejo in znajo. Saj jim ne moreš zameriti – zares.

Torej odpustimo sebi in drugim. Lahko pa zdaj izbiramo boljše. Vse so samo lekcije. Vse so samo učni procesi. Zdaj pa izbirajmo s srcem. Zdaj pa izbirajmo iz ljubezni in ne iz strahu.

Izbira iz strahu je vedno omejena in v stiski, ko smo skrčeni. Zato poglejmo danes z oči ljubezni in nato izberimo. Izbirajmo s srcem. Položimo roko na srce. Vprašajmo se, če je to res za nas. Prisluhnimo srcu. takoj se bo občutilo dobro ali slabo. Takoj bomo dobili pravi odgovor za nas. Le zaupajmo srcu. Prav nam govori!

Ljubek srečen igriv radosten sijoč kreativen pristen osvobajajoč navdihujoč srčkan srčen dan!



🌷 P.S.: Danes odvrzimo vsa bremena preteklosti. Svobodni smo. Zdaj lahko izbiramo boljše. Zdaj lahko živimo v svobodni volji! Izberimo s srcem. Izberimo pristnost. Čudovit-a si!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Radost = svobodna volja! ❤️ https://youtu.be/xY1Kb0gFKIo

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Dino Merlin & Željko Joksimović - Supermen ... https://youtu.be/eC_GQuPPi_k

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar