sobota, 1. april 2023

Narava v tebi cvete od LJUBEZNI!!!

Včeraj sem poslušala kanaliziranje Kassandre – Susan Ashley, da je v vsem luč. Mi pa se osredotočamo, oziroma smo sprogramirani, da se fokusiramo na pikico teme. To vključuje sram, krivdo, strah, nevrednost, nisi dovolj, pomankanje, obtoževanje, zavist, tekmovalnost, ljubosumje… vse nizke vibracije!

Mene narava vedno sprošča in me poveže z mojo pravo naravo!

Takoj, ko se povežem z materjo Zemljo občutim mir in kako zelo sem ljubljena! Prav preseneti Me s svojo milino in nežnostjo, kako zlahka me preobrne v pravo smer. Takrat spet v sebi občutim mir in da je vse dobro. Kot bi me objela s toplo kociko Ljubezni. zdaj ji odpiram srce! Zdaj se vsa prepuščam naravi. Čutim in ji dovoljujem, da me zdravi.

Čutim moč narave, a hkrati me tako nežno spodbuja k rasti. Odvzema mi vse skrbi in me napolni z zaupanjem. Samo položim noge na zemljo, kjerkoli sem in sprejemam ter dajem vso sebe. Božanski občutek, kako enostavno se je povezati s svojo pristno naravo!

Narava je res vsa napolnjena z ljubeznijo, tako pa smo mi tudi. Zato danes ne izgubljaj energije z osredotšanjem na slabo. To je preteklost. To je mimo. Dovolj je bilo krivljenje kogarkoli, tudi sebe. Odupsti si, odpusti jim. Zdaj pa zadihaj v ljubljenost, kajti ti si ljubljenka matere narave. Vedno je dobro poskrbljeno zate. Zaupaj.

Kako se lahko danes malo bolj prepustiš materi naravi? Kako lahko danes malo bolj zaživiš pristno? Kako se lahko danes malo bolj povežeš s svojo naravo?

Ljubek fantastičen krasen čudovit pristen igriv lahkoten dan!



🌷 P.S.: Zaupaj si. Čudovita si v vseh pogledih! Prazničnost je zate! Ljubi se in vse, kdo si. Čudovita si!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Bodi ljubezen od znotraj! ...  https://youtu.be/1UzBE1Yfpz4

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Sway with me - Dean Martin ... https://www.youtube.com/watch?v=I_8n3FBJYec

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

petek, 31. marec 2023

Uspevaj kjer si!!!

Zdaj pa je zares čas, da zacvetiš!

Dovolj je bilo čakanja!

Dovolj je bilo čakanja na karkoli!

Zdaj je čas, da res v polnosti uspevaš, kjer si.

Kaj si želiš? Kaj si zares želiš?

Zdaj pa najdi pot do tega. pusti izgovore zadaj! Kaj pa lahko narediš? Kaj lahko narediš zdaj? kaj lahko narediš kljub vsemu? Kaj lahko narediš kljub izgovorom?

Stopi naprej. Življenje ta vabi na praznovanje! Življenje te vabi v radost! Vsa duša te kliče, da se uresničuješ in živiš svoje poslanstvo! Bodi srečna!

Zares si želim svobode in miru. Danes si to ustvarjam tako, da izbiram radost in svobodo in seveda mir. Najprej v sebi! To je moja božanska pravica, da sem svobodna! Zato zdaj to zahtevam! Zdaj to kličem nazaj! Zdaj zahtevam to moč nazaj!

Karkoli mi je zavestno ali podzavestno jemalo svobodo, naj se zdaj odstrani iz mojega življenja. Zdaj sem svobodna!

Zdaj sem svobodno bitje! To ja naša osnovna pravica s katero smo se rodili na planetu Zemlji! Nisem bila rojena kot služkinja ali sužnja! Kakorkoli me želi sistem s svojimi že zelo prefinjenimi načini vkleniti, je to nasilje nad mano. Zato naj se zdaj izkaže pravica in resnica! Svoboda je moja osnovna pravica!

Danes izbiram svobodo!

Kako lahko ti danes izbiraš svobodo? Kako lahko svobodno zadihaš? Kaj si zares želiš? Zdaj si to ureniči, malo po malo ali vse naenkrat!

Ljubek svoboden pristen igriv radosten dan!



🌷 P.S.: Svobodna bitja smo! Kaj želimo ustvarjati danes? Izbiraj s srcem! Dovolj je bilo ustvarjanja – kreiranja za sistem! Zdaj smo mi na vrsti, da zaživimo res svobodno in pristno in uživamo življenje! Zdaj komaj živimo!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Bruno Mars - Just The Way You Are ... https://youtu.be/LjhCEhWiKXk

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

četrtek, 30. marec 2023

Negovanje Ljubezni (v sebi)!!!

Čutiš lepoto svojega srca?! Čutiš, kako si močna, ko si v srcu? čutiš, kako si lepa in nežna duša?! Čutiš, kako se vse lepote tvojega srca želijo izraziti?!

Čutiš to hrepenenje v sebi, kako se vsak delček tvoje duše želi izraziti?!

Danes si ustvarjaj čarobno življenje tako, da si pristna! Živi svoje življenje in se radosti v vseh pogledih! Bodi v vseh pogledih radost in veselje! Zaupaj svojemu notranjemu vodstvu!

Danes zaupaj, da ne rabiš pogrevati starih stvari iz preteklosti – dram, ki so že davno mimo! Stare so in ne dišijo več dobro. Če pa jih poješ, pa ti obračajo želodec in povzročajo slabosti! Niso več za pogrevati! Zato vsem neumnostim preteklosti – ne glede kaj so (krivda, sram, žalost, krivica, razočaranje, prevare, nerazumevanje, nesprejemanje, strah, izdaja ) – ne dovoli več vstopa v ta trenutek! Končano je! to je preteklost! Dovolj je bilo odprtih vrat vsem neumnostim! Ti časi so mimo!

Zdaj dovoljujem v svoj svet stopati mislim, energiji, ljudem, spominom, ki me hranijo in polnijo z ljubeznijo. Vse ostalo pa je samo motenje moje energije radosti tega trenutka obstoja! Zato vse drame, šccc – gremo stran!

Dovolj sem močna, da prenesem več radosti in veselja! Dovolj sem močna, da cvetim in se igram! Zaupam, da je to edino pomembno v mojem življenju! To je moja pravica, zato zdaj izbiram srečo! Ponosna sem nase, kako z lahkoto sijem in sem celovita! Samo odločim se. Vsak trenutek je opomnik ali sem na srčni poti, ker se občuti fantastično ali vsaj dobro, vse ostalo se občuti slabo! Zato danes zaupam svojim občutjem, da me vodijo prav!

Danes še bolj zavzeto varujem in negujem – no bolj cartam – vibracijo ljubezni v sebi! Zdaj je čas, da se še bolj okrepi!

Kako pa ti neguješ svojo vibracijo ljubezni v sebi in jo ohranjaš močno!??!

Zaupaj si! Tvoje srce in občutki te vodijo prav!

Ljubek srčkan lahkoten srečen pristen vesel radosten živahen kreativen hvaležen pisan dan!



🌷 P.S.: Življenje je čarobnost. Sledi svojemu srcu! zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Pointer Sisters - Fire ... https://youtu.be/K9S5EZgIJck

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

sreda, 29. marec 2023

Poslušam svoje srce: Ustvarjalka sveta!!!

Poslušam svoje srce: Ustvarjalka sveta!!!: Narava se tako jasno odziva na moje počutje. Kot da mir v meni ustvarja mir v svetu. Res je! Tako močna sem. Ti pa tudi. Ti si center tvojeg...

Ustvarjalka sveta!!!

Narava se tako jasno odziva na moje počutje. Kot da mir v meni ustvarja mir v svetu. Res je! Tako močna sem. Ti pa tudi. Ti si center tvojega sveta! Kar si ustvarjaš od znotraj, se udejanja in odraža navzven! Torej kaj si želiš videti okoli sebe? Zdaj pa to ustvarjaj v sebi!

Bodimo danes odgovorni in ne spuščajmo popadljivih besnih črnih psov manipulacije v našo ogrado. Naj ostanejo zunaj. Celo pustimo jih stradati! Raje svojo energijo namenimo razvijanju svojih potencialov! To pa tako širi luč, da je nič ne more ustaviti! To je ljubezen do sebe! Da razvijaš vse svoje darove in se radostiš v prazničnosti tega trenutka, dne, življenja!

Veseli se tega, kdo si, saj si zelo dragocena!

Zaupaj si.

Živi svoje lepo dragoceno radostno srčkano življenje.

Danes bodimo odgovorni in zasijmo v svoji najlepši luči! To je naša moč! Naša srčnost je naša moč!

Tako sem vesela in presrečna! Danes nameni svojo energijo stvarem – no občutjem – ki želiš, da se razcvetijo in se razrastejo vse naokoli!

Praznuj življenje s tem, da si pristna!

Ljubek rožnato sijoč pristen pisan lahkoten dan!



🌷 P.S.: Življenje je čarobnost in srčnost! Odpri mu srce!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Bryan Adams - I'm Ready ... https://youtu.be/9_h2FrcZjQs

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

torek, 28. marec 2023

Poslušam svoje srce: Zaupam!!!

Poslušam svoje srce: Zaupam!!!: Vodi me bog. Zaupam ti. Predajam ti dušo in srce in vse, kar sem zdaj in kdo sem zdaj – utelešenje. Uporabi me. Mojo osebnost. Moje telo. M...

Poslušam svoje srce: Umakni prepreke Ljubezni!!!

Poslušam svoje srce: Umakni prepreke Ljubezni!!!:  Iskala sem pesem od Rumija in našla to: »Tvoja naloga ni iskati ljubezen, temveč umakniti vse prepreke, ki si jih pred ljubeznijo zgradil...

Poslušam svoje srce: Darilo prijateljice!!!

Poslušam svoje srce: Darilo prijateljice!!!: Prijateljica rabi čas zase in počutim se zavrnjeno. Pa saj ni zavrnila mene. Rabi čas zase. Vem, da se ji dogajajo težke stvari. Saj tudi ja...

Poslušam svoje srce: Pristna v toku dneva

Poslušam svoje srce: Pristna v toku dneva: Kaj če bi se malo potrudila za dobro počutje? Če sem sama doma, je vseeno. No, saj se v vsakem primeru rada dobro počutim. Zdaj pa je čas,...

Poslušam svoje srce: Zavestno sijanje!

Poslušam svoje srce: Zavestno sijanje!: Prebudila sem se v neko megleno občutje. Še tiščalo me je k tlom, kot se megla drži zemlje. Komaj sem jo »sšpohtlala« (odluščila) s sebe! ...

Poslušam svoje srce: Zavestno sijanje!

Poslušam svoje srce: Zavestno sijanje!: Prebudila sem se v neko megleno občutje. Še tiščalo me je k tlom, kot se megla drži zemlje. Komaj sem jo »sšpohtlala« (odluščila) s sebe! ...

Poslušam svoje srce: Kam te vabi Ljubezen!??!!

Poslušam svoje srce: Kam te vabi Ljubezen!??!!: Meni vedno pomaga, če se malo odmaknem v gozd. V svet brez telefonov, naprav in drugih manipulativnih stvarc. Takoj sem bolj pri sebi. Življ...

Poslušam svoje srce: Srčno najbogatejša!!!

Poslušam svoje srce: Srčno najbogatejša!!!: Kako sem vesela, da imam tako bogato življenje! Zdaj mi sije sonce v dom! Obožujem, da imam dom. Imam nekaj hrane v hladilniku, nekaj denarj...

❤️ Follow your heart! ❤️ Be Love inside!

Srčno najbogatejša!!!

Kako sem vesela, da imam tako bogato življenje! Zdaj mi sije sonce v dom! Obožujem, da imam dom. Imam nekaj hrane v hladilniku, nekaj denarja v denarnici in čudovita oblačila. Moj ljubki avtek in nekaj bencina v rezervoarju.

Res sem bogata! Zdaj se tega zavedam!

Največje bogastvo pa je povezanost s svojim srcem! To pa najbolj cenim! Moje srce je tako močno, da vsako bolečino, žalost, prizadetost transformira kot najbolj močan alkimist v ponovno radost, zaupanje, jasnost. Potem sem spet povezana s svojo srčnostjo. To je pa največji zaklad.

Preseneča me, kako zelo lahko ljubim z vsem srcem in me zato ni nič manj. Ne glede, kako sem bila prizadeta v preteklosti in sem mogoče jaz koga prizadela, moje srce lahko to pozdravi in ljubi še bolj močno. Zdaj bolj kot kdajkoli zaupam v moč ljubezni srca! Zdaj si podarjam to darilo, da imam odprto srce in ljubim z vsem srcem!

Moj zaklad pa so tudi moji ljubi. To pa mi tako razveseljuje in bogati življenje! Prav uživam v tem!

Presrečna sem in vesela, da imam res bogato izpolnjeno srčno življenje. Zdaj pa še bom bolj uživala v tem!

Kaj pa je tvoje bogastvo? Kaj je tvoje največje bogastvo? Danes ceni to in se še bolj poveži z ljubeznijo v sebi.

Ljubek radosten igriv lahkoten celovit vesel žlahten pristen dan!



🌷 P.S.: Lepa si od znotraj in zunaj. Lahko si zaupaš! Lahko zaupaš svojemu srcu! Čudovita si, moja draga, izjemna! Ti si ljubezen!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - I Want to Break Free ... https://youtu.be/WUOtCLOXgm8

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

ponedeljek, 27. marec 2023

Kam te vabi Ljubezen!??!!

Meni vedno pomaga, če se malo odmaknem v gozd. V svet brez telefonov, naprav in drugih manipulativnih stvarc. Takoj sem bolj pri sebi. Življenje je takoj spremenjeno iz lepega v čarobno.

Tako sem hvaležna, da mi narava tako obilno daje. Res sem rada povezana z njo. Moje življenje dobiva kar praznične razsežnosti. Bolj kot sem hvaležna za naravo, bolj me preseneča z razvajanjem. Bolj kot ljubim naravo, bolj občutim ljubezen narave nazaj! Vedno sem ljubljena, samo da je vprašanje, koliko imam odprto srce, da to čarobnost stika ljubezni sploh opazim ali dovolim!

Obožujem pisanje Medicinskega medija, ker vse opiše jasno in je čista resnica! Na telegramu sem videla objavo, kaj vse pomaga, da se naša duša celi. Tu je nekaj predlogov Medicinskega medija:

-          obiranje sadja,

-          sprehod,

-          gledanje zvezdnatega neba,

-          opazovanje sončnega zahoda,

-          uživanje v valovanju morja,

-          poslušanje ptičjega petja in

-          opazovanje čebel, kako nabirajo med.

Danes vključi kaj od tega v svoj dan. Zdravilno je preko vsega opisljivega! Tvoja duša bo zacvetela in predla od ugodja!

Kaj tebe poveže s svojo pristnostjo in radostjo!?

Ljubek srčkan hvaležen naraven radosten pristen užitka poln dan!



🌷 P.S.: Zaupaj svojemu srcu, moja draga, zaupaj si. Narava te zdravi na tisoče načinov! Zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Sara Bareilles - Brave ... https://youtu.be/QUQsqBqxoR4

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

nedelja, 26. marec 2023

Zavestno sijanje!

Prebudila sem se v neko megleno občutje. Še tiščalo me je k tlom, kot se megla drži zemlje. Komaj sem jo »sšpohtlala« (odluščila) s sebe!

Zdaj pa je življenje spet lepo!

Preveč sem se navezala ali navzela občutij prijateljice in mame. Vesela pa sem, da sem si dokazala, da zmorem njuna občutja pustiti ob strani in se povezati nazaj v svojo pristno naravo!

Očitno, da se delčki mene še povezujejo s tem skoraj depresivnim stanjem in žalostjo, ker drugače se ne bi mogli niti srečati. Že na daleč bi se me izogibale! Ampak sem vesela, da sem se obnašala odgovorno, počistila, kar je bilo za počistit in zdaj sem spet pri sebi!

Meni pri tem pomaga pisanje dnevnika. Tam vse zapišem. To je moj ali moja najbolj zaupna prijateljica! To je zame sveto! Vse lahko napišem. Ko pa besede tečejo na papir, se moja duša umirja. Povečuje se mi jasnost. Bolj sem zavestna v odtenkih počutij in kar razkrije se mi, kaj so moje lekcije, kaj so moja prava občutja in kaj so moje stvari – čustvene zadeve!

Kaj pa tebi pomaga, da zasiješ nazaj (če te kdaj kaj zasenči) in žariš v svojem polnem sijaju!? Danes to uporabi.

Ljubek srčkan srečen občuten pristen radosten dan!



🌷 P.S.: Zdravi pa tudi narava, zato se ji predaj. Njena harmonija in ravnovesje se bo prelila nate.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Ed Sheeran - Thinking Out Loud ... https://youtu.be/lp-EO5I60KA

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !