torek, 28. marec 2023

Srčno najbogatejša!!!

Kako sem vesela, da imam tako bogato življenje! Zdaj mi sije sonce v dom! Obožujem, da imam dom. Imam nekaj hrane v hladilniku, nekaj denarja v denarnici in čudovita oblačila. Moj ljubki avtek in nekaj bencina v rezervoarju.

Res sem bogata! Zdaj se tega zavedam!

Največje bogastvo pa je povezanost s svojim srcem! To pa najbolj cenim! Moje srce je tako močno, da vsako bolečino, žalost, prizadetost transformira kot najbolj močan alkimist v ponovno radost, zaupanje, jasnost. Potem sem spet povezana s svojo srčnostjo. To je pa največji zaklad.

Preseneča me, kako zelo lahko ljubim z vsem srcem in me zato ni nič manj. Ne glede, kako sem bila prizadeta v preteklosti in sem mogoče jaz koga prizadela, moje srce lahko to pozdravi in ljubi še bolj močno. Zdaj bolj kot kdajkoli zaupam v moč ljubezni srca! Zdaj si podarjam to darilo, da imam odprto srce in ljubim z vsem srcem!

Moj zaklad pa so tudi moji ljubi. To pa mi tako razveseljuje in bogati življenje! Prav uživam v tem!

Presrečna sem in vesela, da imam res bogato izpolnjeno srčno življenje. Zdaj pa še bom bolj uživala v tem!

Kaj pa je tvoje bogastvo? Kaj je tvoje največje bogastvo? Danes ceni to in se še bolj poveži z ljubeznijo v sebi.

Ljubek radosten igriv lahkoten celovit vesel žlahten pristen dan!



🌷 P.S.: Lepa si od znotraj in zunaj. Lahko si zaupaš! Lahko zaupaš svojemu srcu! Čudovita si, moja draga, izjemna! Ti si ljubezen!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - I Want to Break Free ... https://youtu.be/WUOtCLOXgm8

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar