sobota, 13. april 2019

Poslušam svoje srce: Pa čarobnost... sama čarobnost...

Poslušam svoje srce: Pa čarobnost... sama čarobnost...: Cenim, da je moja odločitev. Sem srečna v tem trenutku. Tako je in nič drugače. Pa malo štajerščine: »Tak je pa nič drugače, čuj!« In ...

Pa čarobnost... sama čarobnost...

Cenim, da je moja odločitev. Sem srečna v tem trenutku. Tako je in nič drugače. Pa malo štajerščine: »Tak je pa nič drugače, čuj!«

In to samo zato, ker paše zjutraj malo. Po domače.

Kako se povezati z vso radostjo v meni. Čutim, da jo prekrivata vznemirjenost. Ampak bom vse uredila. Vse se bo dobro izteklo. Lahko sem srečna vseeno na vse.

Lahko meditiram. Lahko pišem. Lahko ustvarjam. Lahko sem srečna. Lahko si naredim zajtrk. Lahko se usedem na sedežno in pišem. Lahko grem na sprehod. Lahko grem na kavo.

Lahko pa vse jemljem ne tako resno!

Lahko se celo zabavam zraven! Lahko celo uživam! Danes bom naredila točno to!

Pa kaj, če imam vse zmrdano na računalniku! Vseeno lahko ustvarjam! Vseeno se lahko imam fajn! In tudi če se nikoli ne razmrda, lahko sem srečna. Ker imam polno idej, kako ustvarjati kaj novega. In potem se spet lahko vse zmrda. In razmrda.

Saj je tako vedno enak cikel. Zakaj pa ne bi uživala v teh trenutkih vmes. Mrdanja in razmrdanja. Pa saj ni pomembno, kaj se kvačka okoli. Srečna sem lahko vseeno! Tako je!

Uh, daleč smo že prišli. Daleč je že moja pot in razgled je vedno lepši in lepši. Rada imam svoje življenje. Čisto. Prav objemam ga danes. Ker je tako lepo čupasto kosmato kuštrasto! In tako mi je čisto všeč! Poljubljam te. Objemam te. Pridi. Moje roke so ti razprte. Tudi, če si danes čisto zmrdano in razkuštrano. Vseeno si ljubko!

Poslušajmo svoje srce še bolj. Naj nam bo kompas. V sebi imamo neskončen izvir sreče, radosti, kreativnosti. Vsega. To je moje življenje. Danes. Rada te imam! Uživaj ta lep dan!

Ljubek pristen "nezmrdan" "čupasto" privlačen dan!

Cmok!

Objem!















P.S.: Pristnost šteje! Naredi si dan po svoje...

P.P.S.: Tukaj je zate... nov navdih... https://www.youtube.com/watch?v=lqneXpFdmsg&list=UUo7Ak3TEXh8uIgZlvvXu2TQ&index=1

petek, 12. april 2019

Poslušam svoje srce: Pa kaj še?!

Poslušam svoje srce: Pa kaj še?!: Cenim, da sem tukaj in da pišem. Cenim, da sem v tem lepem trenutku. Pa saj, kateri trenutek pa ni lep. Danes še bolj sledimo svojemu s...

Pripravljeno za kraljico...

Čutim svojo notranjost kako se razvija, kako postaja. Ali kako je vedno bolj to, kar je vedno bila. Ali to, v kar je postala. Čutim ta zagon v sebi. Čutim to moč, da sem bila vedno samo zato tukaj, da sem lahko to, kdo sem. zase. Ker si zaslužim lepo življenje.

Čutim, kot bi nabirala te diamantke, ali perle. Zdaj pa postajajo vidni. Zbrali so se v lepo oglico.

Ponosna sem nase z vsem srcem. Počutim se odlično. Počutim se kraljevo.

Kaj pa to, ko sem prej slišala od Abrahama (Esther Hicks), da so se kot otroci igrali, da je treba pospraviti dom za kraljico pride. Vse je treba pripraviti. Kraljica pride!

To pa bi bilo čist drugače gledanje na pomladansko čiščenje!

Pripravljam dom za kraljico! Kaj se to ne sliši božansko! Neverjetno božansko!

Kar danes bom začela s svojo omaro!

In potem se je rešim! Vsega, kar ne ljubim z vsem srcem! To bi se mi zdelo, da bi kar zadihala na polno! In to si zaslužim.

Malo pomladanske energije v moj dom! To pa bi bilo pravo veselje!

Kaj če bi to naredila v ponedeljek? Najprej zberem oblačila, potem se oblačim in potem kar dajem sproti stran, kar mi ne prinaša več radosti…

To bom naredila!

Danes začnem…

Ljubek sijoč prisan srčkan srečen dan!

Cmok!

Cmok!

Objem!!!
















P.S.: Neprecenljiva si! Neprecenljiv si!

P.P.S.: Tukaj pa že nov navdih... https://www.youtube.com/watch?v=VYhDxMkuSd8&t=0s

Pa kaj še?!

Cenim, da sem tukaj in da pišem.

Cenim, da sem v tem lepem trenutku. Pa saj, kateri trenutek pa ni lep. Danes še bolj sledimo svojemu srcu. Čisto v polnosti. Kako sem si danes polepšala dan! S cvetočim drevesom. Kaj je zdaj to?

Rada imam svoje življenje. Uživam v njem. Zdaj pa še je bolj čas, da sem res to, kdo sem. V polnosti. Uh, kaj sem si to naredila?

Saj ne vem, če je za praviti. Nekaj sem si vlila v kavo, pa je bilo pokvarjeno. V resnici je postalo sluzasto. Čas je za spremembo fokusa. Lahko pa sedim tukaj v tem lepem ambientu in samo pišem. Dovolj je. In uživam tukaj. Ker mi je tako lep ambient. Kaj si želim ustvarjati zase?

Še več takih cvetočih dni.

Kako mi je fajn toplo. Hvaležna sem, da sem se obleka v ta lep plašček. Tako lepo toplo mi je. In še tigrast je! Kaj bi si človek želel več od življenja? Samo sem v tem trenutku. V vsej svoji lepoti v vsej polnosti.

Kaj pa si danes želim? Mislila sem iti na potovanje. Kratko. Pa sem si premislila. Včasih je zavetje doma bolj vabljivo.

In osvežitev. Program mi išče vse izgubljene datoteke. Kar tako. Vem. In vem, da bo našel. Vse sem si izbrisala. Vem, ampak saj se bo obnovilo. Samo zaupam.

Imam pa kar dva programa. En pravi, da bo potreboval 22 dni! Drugi pa še par ur. Bomo videli. So pa res vsi videji in slike. Pa saj se bo dalo! Vem! In čas je potem, da nadaljujem z delom naprej. To je moje veselje. In užitek! Kako me pa to razveseljuje. Tukaj sem in prav je, da sem si naročila še eno kavo. Čas je!

Tako rada ustvarjam.

In zdaj je čas, da nadaljujem!

Ljubek pristen zaljubljen dan!

Cmok!

Objem!















P.S.: Življenje ti šepeta danes. Vabi te v pristnost. Slišiš?

P.P.S.: Pa res slišiš?

P.P.P.S.: Tukaj je zate... nov navdih... https://www.youtube.com/watch?v=lqneXpFdmsg&list=UUo7Ak3TEXh8uIgZlvvXu2TQ&index=1

četrtek, 11. april 2019

Poslušam svoje srce: Samo sem, cvetim...

Poslušam svoje srce: Samo sem, cvetim...: Kaj pa danes, ko sem že na dotiku dopusta. Samo malo še. Čisto malo. Čisto pikico. Samo čisto malo. To je moje veselje. To je moja radost. T...

Samo sem, cvetim...

Kaj pa danes, ko sem že na dotiku dopusta. Samo malo še. Čisto malo. Čisto pikico. Samo čisto malo. To je moje veselje. To je moja radost. To je moje veselje. Tako sem srečna in vznemirjena. Čisto. Popolnoma.

Imam si neke stvari za obnoviti. Seveda na računalniku. Ne vem, ali me skrbi. Ali ne. Kako pa bom to uredila? Bom. Tako. Za zabavo. Samo malo. In to si želim še bolj uresničiti.

Rada sem tukaj. V tem lepem trenutku. Zaupam.

Zaupam, da sem lahko tukaj. Zdaj.

Rada imam to veselje. Zaupam, da je v meni. Zaupam, da sem lahko točno to, kot sem.

Danes je moj dan za uživanje. Kopel. Čaj. Ne vem, zakaj to vedno povezujem skupaj. Ampak očitno je potrebno. Tako. Ker lahko. In ker spada skupaj. Potem spim kot angelček in ker mi je pomembno, da dobro spim.

Rada spim dobro.

Rada spim kot angelček. In sploh rada spim. To mi je v tako veselje. Uživam.

Jutri pa že novi projekti! In kako komaj čakam!?! Seveda!

Malo sem bila na sprehodu. Čisto kratkem. Vse tako lepo cveti. Božansko je! Vse je v roza in belem. Čaka me moja kavarna pod cvetočim drevesom.

Danes pa sem lahko samo tukaj v tem trenutku. Vse je, kot mora biti. Lahko sem čisto tukaj. Lahko sem čisto v tem lepem božanskem trenutku. Lahko sem čisto tukaj in sem lahko samo srečna in zadovljna. Saj tudi sem. v bistvu sem ful vesela, da imam čas ustvarjati. Tako sem srečna, da lahko delam resnično, kar me veseli. Resnično sem zadovoljna, da sem pristna in srečna in radostna v vsakem trenutku. Super mi je. Čas je, da sem lahko samo pristna. Lepo mi je. Zadovoljna sem. Pijem kavo. In dobra je. Res.

Odlično sem, in čas je, da sem še boljše. Odlično se počutim v teh trenutkih tukaj.

Moje življenje je lepo in sem srečna. Ljubko mi je.

Sem lahko še bolj pristna danes? Se lahko še bolj zabavam? Sem lahko v svoji mirni energiji? Sem lahko osredotočena? Sem lahko srečna kljub vsemu? Seveda. Danes je moj dan!

Danes je najlepši dan do zdaj.

Ljubek srčen srečen dan!

Cmok! Cmok!















P.S.: Življenje te ljubi. Zaupaj!

P.P.S.: Navdih... https://www.youtube.com/watch?v=hVj6Z1qMk2M&list=UUo7Ak3TEXh8uIgZlvvXu2TQ

sreda, 10. april 2019

Poslušam svoje srce: K A T E J A : The luxury of blooming...

Poslušam svoje srce: K A T E J A : The luxury of blooming...: Hi my Beloved! Do I dare to be even more authentic? Do I dare to be radically authentic? Do I dare to express my views?! Toda...

K A T E J A : The luxury of blooming...


Hi my Beloved!

Do I dare to be even more authentic? Do I dare to be radically authentic? Do I dare to express my views?!


Today is enough silence! Enough nodding. Enough waiting. Or delaying! Now is the time that I am who I am in all respects. I love the birth of new ideas!


I appreciate that spring is here! I like it! It breathes through me and it is so much joy that I can be happy and satisfied that I can only be - who I am.


I love my life! Everyday more! I'm really happy. I feel that the impact is increasing in a positive, good direction. I feel the strength of happiness increases. Heart warmth. Authenticity. I enjoy it all. I love who I am. And I'm learning. To be even more authentic. I like in this beautiful life in full! This is my life today!


My life is pure mine. I can shape it in my own way.


Well, it's still a little cold outside! I found such a beautiful sweater that reminds me of the holiday. A little pampering. I like to buy something nice. So for the soul. And that's for the soul.


What would a man want more? A bath in the evening. And tea. And a little more pampering.


Love yourself, be yourself! Have fun!


Be delicious... inside outward...

Ly

















P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful fun day!

**

SLO: K A T E J A : Razkošje cvetenja…


Hej moje drage, moji dragi!

Si upam biti še bolj pristna? Si upam biti radikalno pristna? Si upam še bolj izražati svoje poglede?!


Danes je dovolj molčanja! Dovolj prikimavanja. Ali čakanja. Ali odlašanja! Zdaj je čas, da sem, kdo sem, v vseh pogledih. Rada imam rojstvo novih idej!

Cenim, da je pomlad tu! Kako rada imam, da je tukaj! Diha skozi mene in mi je v tako veselje, da sem lahko srečna in zadovoljna, da sem lahko samo to, kdo sem.


Tako rada ima svoje življenje! Vsak dan bolj! Prav zadovoljna sem. Čutim kako se povečuje sunek v pozitivno, dobro smer. Čutim, kako se povečuje moč sreči. Srčnosti. Pristnosti. Uživam v vsem tem. Rada sem to, kdo sem. In učim se. Biti še bolj pristna. Kako rada sem v tem lepem življenju na polno! To je moje življenje danes!

Moje življenje je čisto moje. Lahko si ga oblikujem po svoje. 


Pa dobro, da še je zunaj malo mrzlo! Našla sem tako lep Mangov pulover, ki me spominja na dopust. Malo razvajanja. Tako rada si kupim kaj lepega. Tako za dušo. In to je za dušo. 

Kaj bi si človek želel več? Kopel zvečer. In čajek. In še malo razvajanja. 


Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly
 














P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten zabaven dan!

Pa tisto iz karamele...

Kako sem srečna, da sem tukaj. To me pa tako osrečuje. To pa mi je čisto ponos. Tako lep dan mi je. Čisto sem pozabila, da sem si na računalniku vse podatke izbrisala. Kako? Še sama ne vem. Dala sem samo počisti in izbriši trajno. To me je vmes vprašalo. Dobro je! Kaj dobro! fantastično! To je je tako okusno!

Kako se je potrudila zame! Obožujem. To pa m je čisti luksuz!

Rada sem tukaj v tem trenutku. Zaupam, da bo vse dobro z mojim računalnikom. Zaupam, da bo vse čisto vredu. Vse bom obnovila. Zaupam.

Hej, moja draga. Tako mi je všeč. Rada imam svoje življenje. Četudi sem tukaj z vsemi zbrisanimi podatki. Se bom potem s tem ukvarjala. Noro! Vem! Ampak želim si, da bi uspelo, da jih obnovim. Pa saj bo.

Neizmerno sem optimistična. To je moje življenje. Danes. V tem lepem trenutku. Zaupam. In kako je fajn. Odločila sem se, da bo fajn.

Kako lepi kuža je tukaj. Tako maha z repkom. Lep je. Tako miniaturen. Kako si želim iti plesati.

Komaj čakam. Tako sem vesela.

Sodelavka me je povabila na ples. In seveda bom šla. Vse, kar je z latino ritmi, mi je blizu. Obožujem to salso. In to bo v Gracu!

Se že ful veselim, pa niti še ni! Še en teden.

Kaj sem se naučila? Zaupam. Vse je v moje najvišje dobro. čisto zares. Tako je to. Zdaj v tem trenutku. Pesto je tukaj. Samo sem v tej lepoti. Zaupam še bolj. Zaupam v svojo srečo.

Naredila sem projekt skoraj do konca. Skoraj. Malo mi še je manjkalo. Samo podrobnosti. In sem ga izbrisala. Tako. Za hec. Nisem niti vedela, da lahko vse namizje zbrišem. Ostale so mi samo datoteke v uporabi. In to sta bili dve. Saj sem srečna za ti dve. Mogoče pa bo šlo za lahkoto obnoviti. Mogoče pa. Pa sigurno. Zakaj pa ne!?

Sigurno. Res sem čisto pozabila. Zdaj pa vem. Ampak nič zato. Naučila sem se, da nič več ne preberem površno. Če me vpraša zbrišem vse, se prepričam, da imam kopijo. Ali kopije. Saj nekaj imam. Slike imam. Pa saj bo vse dobro. Saj imam v bistvu vse trikratno prekopirano in projekti so ostali nedotaknjeni. Za zdaj. Torej je vse vredu.

Točila sem si vodo za kopel. Potem pa se je zgodilo. Potem pa je bila voda pripravljena za kopel. In potem sem kar malo čakala, da grem ven iz kopeli. Samo, da pogledam, ali se bo dalo kaj rešiti. Vse se bo dalo rešiti. Saj vem. Vse. Samo tako, ker mi je pomembno.

Je pa zabavno. Kako da se niti ne sekiram!? Ampak to je dobro.

Danes pa praznujem. Sledim svojim sanjam še bolj. Čisto. Z vsem srcem. Za lastno zadovoljstvo.

Življenje me preseneča na vseh področjih. Vsak dan bolj. In kako sem ponosna na to!

Čisto sem noter! Osrečuje me! Radost me zaliva.

Kaj pa poetičnost v mojem življenju? Kaj pa tisto čutno drobno razvajanje? Kaj pa tista drobna iskrenost in iskrivost? Kaj pa živost? Vse to se pretaka v meni. Čutim to notranje bogastvo. Čutim to prepevanje v meni. Prepojena sem s srečo. Kako se odlično počutim…

Ljubek pisan srčkan pristen zabaven dan!

Cmok! Objem!














P.S.: Srce ti šepeta! Prisluhni mu... Joe Cocker - You're so beautiful (https://www.youtube.com/watch?v=xsOSt3hNRY0)

P.P.S.: Tukaj pa je že nov navdih... https://www.youtube.com/watch?v=hVj6Z1qMk2M

torek, 9. april 2019

Poslušam svoje srce: Na polne...

Poslušam svoje srce: Na polne...: Tako sem zadovoljna, da sem se povabila na kavo. Danes praznujem. Resnično! Mali praznik je, ampak zame velik. Pristnosti. Uživam v tem! Uži...

Na polne...

Tako sem zadovoljna, da sem se povabila na kavo. Danes praznujem. Resnično! Mali praznik je, ampak zame velik. Pristnosti. Uživam v tem! Uživam, da sem lahko srečnost in zadovoljstvo. Tako mi je v užitek, da sem lahko izjemnost! Unikatnost.

Tako kot smo vsi unikatni, sem tudi jaz. To je naša posebnost. Pa vseeno ni posebnost, ker ima vsak to v sebi.

Prepričana pa sem, da vsak želi izkusiti to notranjo izpolnjenost in srečo in resnično radost bivanja. Vsak ima to notranjo nrav, ki ga kliče. Ki ga kliče k temu, da še je bolj pristen.

Čakaj malo. O kom zdaj jaz točno to!? Samo o sebi. Mene kliče moja notranja narava. Tako uživam v sojem življenju. Tukaj me čaka. Na polne. Tukaj, da sem lahko samo to, kdo sem v polnosti. Rada sem tukaj. Rada sem v tem lepem trenutku.

Kaj sem spoznala? Rada bi naredila svojo verzijo table vizij v zvezku! Pa saj jo že imam! Samo bolj podrobno še! To bom danes naredila malo in dopolnila. To pa lahko naredim! Po področjih!

Imela bi sigurno rubriko potovanja, družina, finance, čustveno, ustvarjalnost, kariera, zdravje…
Kaj sem pozabila? Bom še pogledala bolj podrobno v videu! Priporočam ga! (https://www.youtube.com/watch?v=XMPNXNaYXhg)


Kaj me danes čaka? Najlepši dan do zdaj! Sem se že odločila!

Zasluđim si, da sem srečna! Zassluđim si, da uživam!

Ljubek sijoč pristen srčen srečen dan!

Cmok! Objem!















P.S.: Naj še bolj zacvetimo v vsej sovji lepoti. Naj še bomo bolj pristni in srečni. To mi je v tako veselje, da mi je kompas moje srce.

P.P.S.: Poglejte sveži navdih... ste že videli to?
https://www.youtube.com/watch?v=y_H5SmPAs1g

ponedeljek, 8. april 2019

Poslušam svoje srce: K A T E J A : Shades...

Poslušam svoje srce: K A T E J A : Shades...: Hi my Beloved! I appreciate being here and writing! That's always the pleasure for my soul! That's who I really am! I feel so ...

K A T E J A : Shades...


Hi my Beloved!

I appreciate being here and writing! That's always the pleasure for my soul! That's who I really am! I feel so good here! It's really divine! Not only divine! Royal! I love to enjoy this time for myself.
  

It is lovely and the flowers smell so nice!


Today was such a good day! And not just that! It's still! And just getting better! I love this joy! Playfulness! Diversity! Beauty! I like this abundance, diversity, colorfulness...


Where does research lead me? Where does the path lead me? I feel so much love in myself. I feel so full. I feel so much pleasure. Just that I am. I feel so fulfilled as never before. It all started with purpose. Everything is taken care of. Everything is exactly the way it should be. Now!


I feel so loved and fulfilled. I like my life so much.


I feel that magic of bloom! That's it! I want more of this! Blossoming!


A lovely day full of adventure!


Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly















P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful pink day!

**

SLO: K A T E J A : Odtenki…


Hej moje drage, moji dragi!

Cenim, da sem tukaj in da lahko pišem! To pa mi je vedno tako veselje za dušo! To sem v resnici jaz! Tako dobro se počutim tukaj! Prav božansko je! Kaj božansko! Kraljevo! Rada uživam v tem času zase.




Lepo je in rožice tako lepo dišijo!

Danes je bil tako dober dan! In ne samo to! Še vedno je! In samo boljše postaja! Rada imam to veselje! Igrivost! Pestrost! Lepoto! Kako imam rada to bogastvo, pestrost, raznolikost…


Kam me vodi raziskovanje? Kam me vodi pot? Čutim toliko ljubezni v sebi. Čutim toliko polnosti. Čutim toliko užitka. Samo, da sem. Tako izpolnjeno se počutim, kot že dolgo ne. Vse se je začelo z namenom. Vse je poskrbljeno. Vse je točno tako, kot mora biti. Zdaj!
Počutim se tako ljubljeno in izpolnjeno. Tako rada imam življenje. 

Čutim to čarobnost razcvetanja! Tako je to! Želim si še več tega! Razcvetanja!


Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly















P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten pink dan!

Poslušam svoje srce: Pisanost pristnosti...

Poslušam svoje srce: Pisanost pristnosti...: Gledam posnetke s Splita. Kako sem iskala kable, kako sem samo uživala. Vse sem si pogledala! Čisto sem v trenutku. Na vseh koncih! Skora...

Pisanost pristnosti...

Gledam posnetke s Splita. Kako sem iskala kable, kako sem samo uživala. Vse sem si pogledala!

Čisto sem v trenutku. Na vseh koncih! Skoraj preveč sem letala okoli za dopust. Ampak, saj sem si tudi vzela čas užitek. Drugič bi si pogledala manj stvari. No ja, ko pa je vse bilo tako privlačno.

Vse je bilo tako zanimivo. Vse me je čisto vleklo k sebi. Muzej. Staro mestno jedro. Palača. Cerkve in muzeje še sploh prav pogledala nisem. Razen slaščičarne v muzeju, ki je imela božanske presne tortice. Rafaelo je bila nepozabna. To pa sem prav morala iti vsak dan! Prav vleklo me je. Potem pa sem tako dolgo uživala tam, da sem skoraj vedno priletela za sončni zahod v zadnji minuti.

Pa kako sem uživala samo ob sedenju na soncu.

Kaj če bi naredila meditacijo z morskimi valovi in za ozadje ptičjim petjem in valovanjem? To pa bi lahko. To pa bi bilo zanimivo. To bi pa res lahko.

Danes sem se odločila, da potrebujem mir. Pa se mi je uresničilo. Čisto sem v toku vesolja. Karkoli se zgodi, lahko zaupam, da je to vse v moje najvišje dobro. tako tudi sedanjost. Zdaj pa je čas, da ustvarjam novo zgodbo. Zdaj pa je čas, da ustvarjam sveže. Zdaj pa je čas, da sem lahko samo pristna. Zdaj pa je čas, da sem lahko samo zdaj tukaj. Zdaj pa je čas, ko sem lahko vse, kdo sem. v miru. Brez hitenja. Brez pritiskov. Samo sem tukaj. Samo sem v tem trenutku. Moje življenje je izjemno. Moje življenje je pestrost. Moje življenje je radost. Zdaj.

Lahko zaupam, da je vse v moje najvišje dobro. lahko zaupam, da sem točno tukaj zdaj. Lahko zaupam v svojo srečo?

Ljubek sončen prisrčen srčkan dan!

Cmok! Objem!















P.S.: Danes še bolj poslušajmo sovje srce.

P.P.S.: Hvala za vse oglede in like in naročnine na moj kanal!
Rada vas imam!
Hvala, da ste!
Tukaj pa je že nov navdih!
https://www.youtube.com/watch?v=ax5RrN7KKP4&list=PLVsGYsenvaDrmAwOUSiEKn8RvVQcALj98&index=13