ponedeljek, 8. april 2019

Pisanost pristnosti...

Gledam posnetke s Splita. Kako sem iskala kable, kako sem samo uživala. Vse sem si pogledala!

Čisto sem v trenutku. Na vseh koncih! Skoraj preveč sem letala okoli za dopust. Ampak, saj sem si tudi vzela čas užitek. Drugič bi si pogledala manj stvari. No ja, ko pa je vse bilo tako privlačno.

Vse je bilo tako zanimivo. Vse me je čisto vleklo k sebi. Muzej. Staro mestno jedro. Palača. Cerkve in muzeje še sploh prav pogledala nisem. Razen slaščičarne v muzeju, ki je imela božanske presne tortice. Rafaelo je bila nepozabna. To pa sem prav morala iti vsak dan! Prav vleklo me je. Potem pa sem tako dolgo uživala tam, da sem skoraj vedno priletela za sončni zahod v zadnji minuti.

Pa kako sem uživala samo ob sedenju na soncu.

Kaj če bi naredila meditacijo z morskimi valovi in za ozadje ptičjim petjem in valovanjem? To pa bi lahko. To pa bi bilo zanimivo. To bi pa res lahko.

Danes sem se odločila, da potrebujem mir. Pa se mi je uresničilo. Čisto sem v toku vesolja. Karkoli se zgodi, lahko zaupam, da je to vse v moje najvišje dobro. tako tudi sedanjost. Zdaj pa je čas, da ustvarjam novo zgodbo. Zdaj pa je čas, da ustvarjam sveže. Zdaj pa je čas, da sem lahko samo pristna. Zdaj pa je čas, da sem lahko samo zdaj tukaj. Zdaj pa je čas, ko sem lahko vse, kdo sem. v miru. Brez hitenja. Brez pritiskov. Samo sem tukaj. Samo sem v tem trenutku. Moje življenje je izjemno. Moje življenje je pestrost. Moje življenje je radost. Zdaj.

Lahko zaupam, da je vse v moje najvišje dobro. lahko zaupam, da sem točno tukaj zdaj. Lahko zaupam v svojo srečo?

Ljubek sončen prisrčen srčkan dan!

Cmok! Objem!















P.S.: Danes še bolj poslušajmo sovje srce.

P.P.S.: Hvala za vse oglede in like in naročnine na moj kanal!
Rada vas imam!
Hvala, da ste!
Tukaj pa je že nov navdih!
https://www.youtube.com/watch?v=ax5RrN7KKP4&list=PLVsGYsenvaDrmAwOUSiEKn8RvVQcALj98&index=13

Ni komentarjev:

Objavite komentar