petek, 12. april 2019

Pa kaj še?!

Cenim, da sem tukaj in da pišem.

Cenim, da sem v tem lepem trenutku. Pa saj, kateri trenutek pa ni lep. Danes še bolj sledimo svojemu srcu. Čisto v polnosti. Kako sem si danes polepšala dan! S cvetočim drevesom. Kaj je zdaj to?

Rada imam svoje življenje. Uživam v njem. Zdaj pa še je bolj čas, da sem res to, kdo sem. V polnosti. Uh, kaj sem si to naredila?

Saj ne vem, če je za praviti. Nekaj sem si vlila v kavo, pa je bilo pokvarjeno. V resnici je postalo sluzasto. Čas je za spremembo fokusa. Lahko pa sedim tukaj v tem lepem ambientu in samo pišem. Dovolj je. In uživam tukaj. Ker mi je tako lep ambient. Kaj si želim ustvarjati zase?

Še več takih cvetočih dni.

Kako mi je fajn toplo. Hvaležna sem, da sem se obleka v ta lep plašček. Tako lepo toplo mi je. In še tigrast je! Kaj bi si človek želel več od življenja? Samo sem v tem trenutku. V vsej svoji lepoti v vsej polnosti.

Kaj pa si danes želim? Mislila sem iti na potovanje. Kratko. Pa sem si premislila. Včasih je zavetje doma bolj vabljivo.

In osvežitev. Program mi išče vse izgubljene datoteke. Kar tako. Vem. In vem, da bo našel. Vse sem si izbrisala. Vem, ampak saj se bo obnovilo. Samo zaupam.

Imam pa kar dva programa. En pravi, da bo potreboval 22 dni! Drugi pa še par ur. Bomo videli. So pa res vsi videji in slike. Pa saj se bo dalo! Vem! In čas je potem, da nadaljujem z delom naprej. To je moje veselje. In užitek! Kako me pa to razveseljuje. Tukaj sem in prav je, da sem si naročila še eno kavo. Čas je!

Tako rada ustvarjam.

In zdaj je čas, da nadaljujem!

Ljubek pristen zaljubljen dan!

Cmok!

Objem!















P.S.: Življenje ti šepeta danes. Vabi te v pristnost. Slišiš?

P.P.S.: Pa res slišiš?

P.P.P.S.: Tukaj je zate... nov navdih... https://www.youtube.com/watch?v=lqneXpFdmsg&list=UUo7Ak3TEXh8uIgZlvvXu2TQ&index=1

Ni komentarjev:

Objavite komentar