sobota, 1. januar 2022

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Dopusti Ljubezen!

Poslušam svoje srce: Primanjkljaj kot priložnost za cvetenje!!!!

Poslušam svoje srce: Primanjkljaj kot priložnost za cvetenje!!!!:  Kako lepo je, da so prazniki! Kaj pa tvoja prazničnost?! Praznuješ kaj, kdo si?! To je tvoja prazničnost! Tako lhako je imeti takoj sto raz...

❤️ Follow your heart! ❤️ Let love in!

Primanjkljaj kot priložnost za cvetenje!!!!

 Kako lepo je, da so prazniki! Kaj pa tvoja prazničnost?! Praznuješ kaj, kdo si?! To je tvoja prazničnost! Tako lhako je imeti takoj sto razlogov, zakaj smo slabi ali ne vem kaj. Kaj pa takoj stro razlogov, zakaj smo dobri in kaj je dobrega pri nas!?

Kaj ni neumno, da se osredotočamo na naše slabe lastnosti, če pa je toliko dobrih?! Saj si nismo sami krivi. Naučeni smo bili tako. Namesto, da bi hvalili, kar je dobrega na nas, so nas oblikovali v skupek krivde, zastrahovanja in občutkov manjvrednosti.

Kako lahko je kriviti druge! Ampak zagotavljam ti, da če bereš te vrstice, si dovolj velik-velika, da lahko ustvarjaš drugačno življenje zase.

Vse je del učenja. Vse je del našega poslanstva. Dobili smo ravno nasprotno od tega, kar smo se prišli učiti. Če sem se prišla učiti lastne vrednosti, je je bilo nič kaj v moji primarni družini. Če sem se prišla učiti sprejemanja sebe, tega ni bilo v moji družini in okolici. Če sem prišla na učenje ljubezni do sebe, je ni bilo kaj veliko v otroštvu. Tako je to. Ravno obratno dobimo! Ampak! Ampak samo zato, ker smo tukaj, da razvijamo svoje duhovne mišice! Mi to zmoremo! V sebi imamo potencial prerasti vse te »zanimive situacije«. Nismo po naključju vrženih v njih. Prijavili smo se, ker smo zaupali, da to zmoremo. In seveda zares to zmoremo. Jaz se zmorem imeti rada, se sprejemati in prepoznati lastno vrednost. (Vse negativno je kot zdravilni, hranilni humus za cvetenje! Ampak bolj kot na blato - se osredotočajmo na cvetenje!)

Kaj pa je tvoje poslanstvo?! Vse je radostna rast! Hvaležna sem, da ozaveščam stare vzorce in jim puščam, da odidejo, ker mi več ne služijo. Zdaj živim drugače.

Ljubek sijoč pristen nagajiv izjemen srčkan živahen pester miren bogat radosten srčen dan!




🌷 P.S.: Danes vadi sijati s svojo čarobnostjo. Lep-a si! Sprejmi vsa vabila za srečo! To je tvoje poslanstvo! Zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Tina Turner - The Best ... https://youtu.be/GC5E8ie2pdM

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

petek, 31. december 2021

🎀 Happy December✨ Happy new year! #31

Poslušam svoje srce: Odklop!!! Priklop na srčnost!!!

Poslušam svoje srce: Odklop!!! Priklop na srčnost!!!: Ni ga čez udobje doma! Prav super se počutim, ko imam čas zase. Lahko ustvarjam. Lahko pišem. Lahko pa samo sedim, občudujem lep razgled in ...

🎀 Veseli december ✨ Srečno novo leto! #31

Odklop!!! Priklop na srčnost!!!

Ni ga čez udobje doma! Prav super se počutim, ko imam čas zase. Lahko ustvarjam. Lahko pišem. Lahko pa samo sedim, občudujem lep razgled in pijem kavo.

Najraje pa igram na te doge večere družaben igre. Velikokrat sem izgubila. Samo to priznam. Ampak vseeno je bilo zabavno!

Toliko tehnologije se bori za našo pozornost, da nismo čisto pri zavesti in smo lahka tarča za vse oglase in ne vem kakšna vgrajena sporočila. Zato je najlepše, ko se lahko malo odklopim!

Včeraj sem si privoščila dolgo kopel. Malo sem brala Osha. To me vedno poživi. Seveda pa je tu meditacija, ki krepi mojo zbranost.

Kaj lahko narediš danes, da si še bolj sijoč-a? kaj lahko ustvariš danes, da še bolj siješ? Kaj lahko narediš, da še bolj ustvarjaš mir v srcu in ga tam udomačiš?! Kdo si v resnici, moj ljubi - moja ljuba? Danes živi to resnico in jo čiri navzven. Čudovit-a si! Posipaj svet s svojo čarobnostjo srca! Naj se vidi to razkošje! Srčnost je naša moč. Stopi v srce. Gradi tam stabilnost! Izhajaj vedno iz svojega srca. Tam je resnica doma. Samo začuti jo.

Ljubek srečen nagajiv radosten poln veselja razigran sijajen sijoč dan!




🌷 P.S.: Življenje te vabi v radosti. Živih jih malo in malo bolj! Naj se resnica razkrije! Naj se pravica izkaže! Zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Dino Merlin & Željko Joksimović - Supermen ... https://youtu.be/eC_GQuPPi_k

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

četrtek, 30. december 2021

🎀 Happy December✨ Cocreation! #30

Poslušam svoje srce: Dovoli si sijati!!!

Poslušam svoje srce: Dovoli si sijati!!!:  Si upaš priznati svojo svetlobo? Si upaš priznati, da si svetla-svetel bolj kot si si kdajkoli drznila sploh pomisliti? Si upaš priznati, k...

🎀 Veseli december ✨ Soustvarjanje! #30

Dovoli si sijati!!!

 Si upaš priznati svojo svetlobo? Si upaš priznati, da si svetla-svetel bolj kot si si kdajkoli drznila sploh pomisliti? Si upaš priznati, kako močna luč si?!

Včasih nas je bolj strah priznati našo luč kot temnine. Bojimo se, kako zelo lahko sijemo. Potem bi res morali biti pristni in kaj narediti. Ampak naša luč nas določa. Naš pogum, kako močno zmoremo sijati, nas določa.

Lahko smo majhna svečka, pa vseeno sijemo. Lahko pa smo reflektor nad velikim igriščem ali pa celo sonce. Ti odločaš. Si lahko danes malo bolj ustvarjalna-ustvarjalen? Si lahko danes malo bolj sijoč-a?! Si lahko danes malo bolj edinstven-a – kot čudovita mavrica luči – pristni spekter – to – kdo si.

Kaj je tvoja strast? kaj je tebi najbolj pri srcu? Danes določi vsaj 15 minut, da posvetiš tej dejavnosti čas. to je tvoj čas. to je tvoj dan. Zdaj pa sij, moja draga-moj dragi. Ljubi svoje življenje. Zato le izbiraj več tega, kar ti je ljubo. Bolj boš izbiral-a, boljše bo.

Neguj svojo lučko v sebi. Dragocena je. Tako kot si dragocen-a ti!

Ljubek srečen sijoč unikatno lep dragocen lahkoten ustvarjalen dan!




🌷 P.S.: Polnost življenja se pretaka skozi tebe zdaj. Dopusti tvoji duši, da sije. Zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... It's Beginning to Look Like Christmas ... https://youtu.be/z3vMisNaqd8

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

sreda, 29. december 2021

🎀 Happy December✨ Doreen Virtue: Admit your deepest feelings! #29

Poslušam svoje srce: Mojster dela vajo! Vaja dela mojstra!!! Vadi!!!

Poslušam svoje srce: Mojster dela vajo! Vaja dela mojstra!!! Vadi!!!:  Vse je samo vaja. Lahko vadim, da se počutim dobro. Ampak po vsak vaji je pa potreben počitek. Vem, da je danes moj dan za počitek. Vsaj ma...

🎀 Veseli december ✨ Doreen Virtue: Priznaj si najgloblja čustva! ...

Mojster dela vajo! Vaja dela mojstra!!! Vadi!!!

 Vse je samo vaja. Lahko vadim, da se počutim dobro. Ampak po vsak vaji je pa potreben počitek. Vem, da je danes moj dan za počitek. Vsaj malo. Želim si malo počivati od vsega. Se zaviti na sedežni. Nič ne bom delala. Samo uživala bom. 

Edino, kar še lahko prenesem, je kopel. To pa lahko res naredim danes. 

Čas je za razvajanje. Čas je za srečo in radost. Čas je za edinstvenost in blagost. Čas je za nežnost s sabo. Točno to si dajem, kar potrebujem. Danes sem jaz sama sebi mama. Danes se jaz negujem z ljubeznijo. Prej sem že brala dobro knjigo. Kako to dobro dene. Pravi čas zase – za mojo dušo. Tako si polnim baterije.

Kaj pa ti?

Kako se ti razvajaš?

Vredna-vreden si, da lepo ravnaš s sabo. Vredna- vreden si, da drugi lepo ravnajo s tabo! Čudovit-a si! Že zdaj! Zavedaj se svoje izjemnosti. Res si izjemna-izjemen v vseh pogledih. Sij, moja draga-moj dragi, sij v svojih pristnih barvah mavrice!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv sončen sijoč dan!




🌷 P.S.: Sprejmi vsa vabila za srečo danes! Uživaj v dežju, uživaj v soncu, uživaj v zvezdah in luni! Uživaj, da si to, kdo si. Vadi danes srečo! Tega si vredna-vreden!!!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Željko Bebek - Ne spavaj mala moja muzika dok svira ... https://youtu.be/M3xwcGqrBUM

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

torek, 28. december 2021

🎀 Happy December✨ Esther and Jerry Hicks: The vibration of the sto...

Poslušam svoje srce: Ljubezen se občuti fantastično!!!

Poslušam svoje srce: Ljubezen se občuti fantastično!!!:  Kaj siješ v svojih najlepših barvah?! Kaj ti je največje veselje?! Kaj ti je največja radost?! Kaj ti je tako pri srcu, da čas mine kot...

🎀 Veseli december ✨ Esther in Jerry Hicks: Vibracija zgodbe! #28

Ljubezen se občuti fantastično!!!

 Kaj siješ v svojih najlepših barvah?!

Kaj ti je največje veselje?! Kaj ti je največja radost?!

Kaj ti je tako pri srcu, da čas mine kot nič?! Vse pozabiš. Vse se dogaja s tako mirnostjo, pozornostjo in milino. Vse je del čarobnosti, da si v srcu in kot magnet privlačiš le srčnost. Si upaš danes bolj živeti to?!

Si upaš biti tako srečen-srečna, da vse delaš z lahkoto in radostjo?! Kaj pa celo tako predrzen-predrzna, da si srečna-srečen, ne glede na vse!!??! Kaj pa to?!

Vse je izbira. Kaj je tvoja izbira? Vseeno, kaj se dogaja. To je samo izgovor, če se ti ni za potruditi. Kaj je tvoja izbira? Je mir? Je ljubezen? Je radost? Je sreča?! Ali imaš raje kaj drugega?! Si v temi ali svetlobi?! Kako se občuti?! Dobro ali slabo?! Kaj je tvoja resnična izbira?!

Izbiraj s srcem. Samo to ti danes priporočam. Vnesi ščepec srčnosti v vse.

Ljubek srečen sijoč srčkan sončen spontan razigran dan!




🌷 P.S.: Življenje je kreativnost! Zdaj! Izbiraj sebe in svojo srčnost. Ljubezen se občuti fantastično!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Andy Williams - It's the Most Wonderful Time of the Year ... https://youtu.be/AN_R4pR1hck

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !


ponedeljek, 27. december 2021

Meditation 💜 ACIM Lesson 361 - 365 (15 minutes)

🎀 Happy December✨ Open heart - is your power! #27

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 360. do 365. lekcija I (15 minut)

Poslušam svoje srce: Hvaležnost v srcu do konca!!!!

Poslušam svoje srce: Hvaležnost v srcu do konca!!!!:  Kaj če bi danes napolnili svoje srce s hvaležnostjo?! Imamo jutranje sonce polno lepih barv. Pokukalo je izza zavese oblakov. Vse je tako...

🎀 Veseli december ✨ Odprto srce! je naša moč #27

Hvaležnost v srcu do konca!!!!

 Kaj če bi danes napolnili svoje srce s hvaležnostjo?!

Imamo jutranje sonce polno lepih barv. Pokukalo je izza zavese oblakov. Vse je tako čarobno in polno radosti. Vse te barve okoli nas. Pa čudoviti oblaki na nebu! Kaj ni pravljično lepo, ko se beli puhati oblaki nežno pomikajo po izrazito modrem nebu!

Potem pa vsa voda! Kar tako jo lahko pijemo! Iz pipe! Kaj šele, da si lahko skuham kavo z nje! Kakšno razkošje! Čisti užitek! Najlepše pa mi je, ko me postelja pogrezne v topel spanec. Tako me zavije v milino toplega, da se naspim kot angleček. Potem sem polna energije za nov dan! Prav čutim, kako me preveva toplina radosti. Prav čutim, kako rada sem to, kdo sem.

Hvaležna sem, da diham. Hvaležna sem, da imam tako super družino! Hvaležna sem za vse prijateljice in sorodnike! Skupaj nam je lepše. Hvaležna sem za vse jesenske barve listov. Hvaležna sem za skupne meditacije zvečer. Hvaležna sem za čisto radost obstoja. Sem duša. Tukaj, zdaj, v tem trenutku. Vse je čista igrivost obstoja. Kako lepo je samo srkati življenje in biti v polnosti to, kdo sem. Lahko sem radost. Lahko sem sreča. Lahko sem življenje. Lahko sem. Lahko sem srečna, ne glede na vse!

Zdaj je čas, da sem še bolj ustvarjalna. Zdaj je čas, da še bolj živim svoje najbolj pristne sanje. Zdaj je čas, da sem še bolj ustvarjalna v vseh pogledih. Vsak trenutek dneva je čudovita priložnost, da sem še bolj s svojim srcem prisotna. Lahko se zabavam, ne glede na vse!

Zares smo lahko srečni, ne glede na vse! Potem je to premik v naslednjo stopnjo – samo ne pri igri – ampak pri zavesti. Mi smo močni kreatorji. Zdaj! Lepo mi je biti srečna. Lepo mi je sploh biti! Sem to, kdo sem in uživam na polne v tem! Zdaj je moj čas! zdaj živim svoje najbolj polno življenje. Srečna sem in polna energije.

Lahko si srečna – srečen – ne glede na vse. Zdaj je tvoj čas! Živi svoje najboljše življenje! Zdaj! Močni kreatorji smo!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv izjemen dan poln drobnih in velikih radosti!




🌷 P.S.: Življenje je čista igrivost! Sprejmi to igro življenja! Zate je, da se uresničuješ in dopuščaš duši, da ostaja bolj otipljiva v vseh pogledih! Zdaj je tvoj čas! zares!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Brenda Lee - Rockin' Around The Christmas Tree ... https://youtu.be/1qYz7rfgLWE

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

nedelja, 26. december 2021

🎀 Happy December✨ Esther and Jerry Hicks: Abundance! #26

🎀 Happy December✨ Osho: Experience! #25

Poslušam svoje srce: Sem za jasnost, resnico in pravico! Zdaj!!!

Poslušam svoje srce: Sem za jasnost, resnico in pravico! Zdaj!!!: Ljubek dan, moja draga-moj dragi! Kako kaj tvoje življenje!? Pa lahko temu rečeš življenje?!! Si zares živ-a?! Živiš po svoje?! Kd...

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 360. lekcija I (15 minut)

🎀 Veseli december ✨ Esther in Jerry Hicks: Bogastvo! #26

Meditation 💜 ACIM Lesson 360 (15 minutes)

Sem za jasnost, resnico in pravico! Zdaj!!!

Ljubek dan, moja draga-moj dragi!

Kako kaj tvoje življenje!?

Pa lahko temu rečeš življenje?!!

Si zares živ-a?!

Živiš po svoje?!

Kdo je vodja tvojega življenja?!

Še je vedno glas mame, očeta, učiteljice, kakršne koli avtoritete v tebi, ki se ji želiš dokazati?!

Tako smo pod vplivom, da mislimo, da je to naš lasten glas. Pa je? pa je zares?! Kako se občuti?! Če se občuti je glas, ki je zate! Če pa se ne občuti dobro, pa ni zate. Le zaupaj svojim občutkom!

Tako sem se pripravljena zamotiti z vsemi mogočimi neumnostmi, da sploh ne želim več slišati notranjega glasu ali občutkov. Čisto sem jih odrezala. Zdaj se komaj spet navajam nazaj! To, kar je moj pristni pokazatelj resnice mojega srca, sem vedno znova spregledala. Nisem želela ali nisem zmogla prisluhniti. Zdaj me je izučilo. Še vedno se je pokazal za pravilno zame.

Moji občutki so tu zame. Zdaj. Prepoznavajo resnico ali neresnico. Neumnosti in jasnost. Metanje peska v oči ali spregledanje čiste resnice. Veliko nas peskajo zadnje čase. Zato se odmaknimo od tega. Kaj čutiš v svojem srcu?! zunanji kaos ni tvoj kaos. Lažje smo vodljivi in ubogljivi, če smo v strahu. Potem naredimo vse, nekdo pa se koristi s tem. Si to ti?! Če nisi, potem ne dajaj svoje energije strahu in kaosu in zmedi.

Kaj si želiš živeti? Kaj si želiš ustvarjati?! Zdaj je tvoj čas, da živiš zares pristno. Ostani v srcu. Tam je tvoja resnica doma.

Močni kreatorji smo. Soustvarjajmo čudovit svet. Naši otroci so srečni in vsi živimo srčno bogato srečno radostno življenje. Zdaj!

Močni kreatorji smo. Usmerimo svojo energijo na čistost svojega srca in radost v vseh pogledih!

Ljubek srčkan srečen sijoč srčen sijajen dan!




🌷 P.S.: Sledi svojemu srcu! zdaj! Zaupaj mu! Prav ti govori!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Dean Martin - Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow! ... https://youtu.be/Rnil5LyK_B0

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !