sreda, 29. december 2021

Mojster dela vajo! Vaja dela mojstra!!! Vadi!!!

 Vse je samo vaja. Lahko vadim, da se počutim dobro. Ampak po vsak vaji je pa potreben počitek. Vem, da je danes moj dan za počitek. Vsaj malo. Želim si malo počivati od vsega. Se zaviti na sedežni. Nič ne bom delala. Samo uživala bom. 

Edino, kar še lahko prenesem, je kopel. To pa lahko res naredim danes. 

Čas je za razvajanje. Čas je za srečo in radost. Čas je za edinstvenost in blagost. Čas je za nežnost s sabo. Točno to si dajem, kar potrebujem. Danes sem jaz sama sebi mama. Danes se jaz negujem z ljubeznijo. Prej sem že brala dobro knjigo. Kako to dobro dene. Pravi čas zase – za mojo dušo. Tako si polnim baterije.

Kaj pa ti?

Kako se ti razvajaš?

Vredna-vreden si, da lepo ravnaš s sabo. Vredna- vreden si, da drugi lepo ravnajo s tabo! Čudovit-a si! Že zdaj! Zavedaj se svoje izjemnosti. Res si izjemna-izjemen v vseh pogledih. Sij, moja draga-moj dragi, sij v svojih pristnih barvah mavrice!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv sončen sijoč dan!




🌷 P.S.: Sprejmi vsa vabila za srečo danes! Uživaj v dežju, uživaj v soncu, uživaj v zvezdah in luni! Uživaj, da si to, kdo si. Vadi danes srečo! Tega si vredna-vreden!!!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Željko Bebek - Ne spavaj mala moja muzika dok svira ... https://youtu.be/M3xwcGqrBUM

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar