sobota, 7. januar 2023

Poslušam svoje srce: Resnica prevlada!!

Poslušam svoje srce: Resnica prevlada!!: Cenim, da sem lahko to – kdo sem. Sama si dajem zdaj še več dovoljenja in prostora, da duša postaja vidna. Bolj kot karkoli dopuščam, da se ...

Resnica prevlada!!

Cenim, da sem lahko to – kdo sem. Sama si dajem zdaj še več dovoljenja in prostora, da duša postaja vidna. Bolj kot karkoli dopuščam, da se ljubezen pretaka skozi mene.

Sočutje je ključ. Najprej do sebe – saj nekje moram začeti vaditi. Čas je za milino. Naj milina prevlada vedno nad strogostjo in trdostjo.

Naj radost vedno prevlada nad resnostjo. Naj resnica vedno prevlada nad lažjo. Naj sočutje vedno prevlada nad obsojanjem.

Vadim. Saj mi gre vsak dan boljše! Lahko rečem, kar si mislim, brez analiziranja in obsojanja pozneje. Lahko rečem, kako sem si mislila, zares. Ali se opravičim, če ni bilo primerno. Sicer pa odnosi niso sterilni, ampak so bogata izmenjava občutkov, misli, upov, želja in ciljev.

Moj cilj je povezanost z bogom. Sproščena sem v intuicijo. Sproščena sem v to, kdo sem. Sproščena sem v pozitivno navdihnjeno akcijo.

Imam navdih. Vedno lahko posežem po svojih priročnih spodbujevalcih dobrega počutja. Mene vedno dvigne poslušanje koga, ki mi je pri srcu. Takrat se spomnim, kdo sem v resnici, kaj si v resnici želim.

Pa odnosi niso tako zakomplicirani. Samo so skupna radostna rast.

»TI si mi pomembna. Vidim te. Sprejemam te. Rada te imam. Skupaj obe (ali oba) radostno rasteva.«

To je vse, kar je pomembno. Prikažeš se v svoji pristni iskrenosti. Polno. Potem pa neguješ odnos z zalivanjem in negovanjem bližine.

Kateri odnosi so ti dragoceni? Jih lahko neguješ, danes, zdaj? Odnosi so bogato darilo za dušo!

Ljubek bogat dragocen prijateljski bližnji ustvarjalen dan!



🌷 P.S.: Sprejmi svojo notranjo lepoto in zunanjo. Vse je dobro. Zaupaj v bližino in odnose. Soustvarjamo čudovito življenje in harmonijo. Mir v srcu!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Poslušaj! Doreen Virtue #5 ❤️  https://youtu.be/2TBbG14p6nY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Petar Grašo - Ako te pitaju ... https://youtu.be/j4ppyoZNt_Y

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

petek, 6. januar 2023

Poslušam svoje srce: Kak lahko pa je to bilo!Težilo me je in že dolgo s...

Poslušam svoje srce: Kak lahko pa je to bilo!Težilo me je in že dolgo s...: Kak lahko pa je to bilo! Težilo me je in že dolgo sem odlašala. Ni bilo kaj velikega. Samo nekaj za urediti. Ker pa ni bilo tako nujno, se...

Kak lahko pa je to bilo!

Težilo me je in že dolgo sem odlašala. Ni bilo kaj velikega. Samo nekaj za urediti. Ker pa ni bilo tako nujno, sem že res dolgo odlašala!

Zdaj pa se počutim tako svobodno, ko sem to izpeljala!

Občutek je fantastičen! Božansko!

Zdaj pa lahko zadiham naprej!

Zelo sem ponosna nase!

Prav je, da se pohvalim in tudi to sprejmem! Super sem uredila! Res izjemno!

Zdaj pa se lahko dan in življenje končno nadaljuje! Zdaj pa lahko zadiham na polno! Ahhh, kako to prija! Svoboda, tu sem! No bolj rečeno: »Svobodna sem!«

Zdaj pa imam dovolj počitka in dopusta! Zdaj pa lahko grem končno ustvarjati naprej in se že neznansko veselim! To me ohranja pri življenju in mi daje kisik! Točno zaradi tega se počutim živo, ko lahko končno sledim svoj
i sreči in kreiram! To je moja moč!

Kaj ti daje občutek živosti? Danes si malo začini življenje po svojem okusu! Naj bo slastno in strastno! Če pa rabiš počitek, pa si vzemi ravno to! Privošči si!

Ljubek radosten nagajiv lahkoten blažen iskren živahen čaroben lesketajoč resnično lep dan!


🌷 P.S.: Sledi svoji sreči! Sledi svojemu srcu! Življenje je fantastično!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Poslušaj! Doreen Virtue #5 ❤️  https://youtu.be/2TBbG14p6nY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Oliver Dragojević - Kad mi dođeš ti ... https://youtu.be/6wXybwOYVMc

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

četrtek, 5. januar 2023

Poslušam svoje srce: Ljubezen je super gnojilo!

Poslušam svoje srce: Ljubezen je super gnojilo!: Lahko živiš bolj pristno in po svoje? Lahko še bolj udejanjaš radost bivanja? Lahko še malo bolj uživaš, da si ti – zares – ti? Ne glede, ...

Poslušam svoje srce: Ljubezen domuje v mojem srcu!

Poslušam svoje srce: Ljubezen domuje v mojem srcu!:  »Moje srce je odprto bogu. Pridi bog in sedi – domuj – v mojem srcu!« To smo zadnjič delali pri meditaciji Susan Ashley, ali je bilo na p...

Ljubezen domuje v mojem srcu!

 »Moje srce je odprto bogu. Pridi bog in sedi – domuj – v mojem srcu!«

To smo zadnjič delali pri meditaciji Susan Ashley, ali je bilo na predavanjih od Kassandre, ki jo kanalizira…

Dragoceno mi je, da odprem sploh srce vsemu dobremu. Zanimivo mi je, da bolj kot se gibljem, več sem v radosti in pristnosti, bolj vse teče. Rada ima svoj dom. Zdaj pa počiščujem vse stare energije v njem. Zdaj je svež! Zdaj je novi! Zdaj je drugačen in pristen in bolj bogat! Ima vabljivo energijo, ki zasidra ljubezen. Ljubek je!

Želim si ustvarjati iz sebe. Pristno. Vseeno me čaka toliko opravkov – tudi prijetnih – no večinoma prijetnih! Zadovoljna sem! Saj bom zmogla vse spraviti v ta dan! Zadovoljna sem, da imam tako ljubko življenje. Rada sem to, kdo sem.

Življenje me ljubi in zdaj mu zares komaj odpiram še bolj srce, da lahko to ljubezen sprejmem.

Jaz imam moč, da si ga naredim ljubkega in v vsem vidim darilo. Pa čeprav je včasih samo to, da zagotovo vem, prav prepričana sem, česa pa nočem. To je včasih dovolj! Včasih pa je darilo tako bogato, da je preseglo vsa moja pričakovanja! Zato si zdaj dovoljujem ljubiti. Sprejemam čarobnost življenja v vseh pogledih. Moje srce je bolj in bolj odprto ljubezni! Vse mi pomaga k odpiranju srca, najbolj pa pristno srčno zadovoljno življenje. Zdaj!

Kako pa si ti odpreš srce? Zaupaj si!

Ljubek kreativen jasen nagajiv lahkoten pristen živahen edinstven bleščeč dan!



🌷 P.S.: Čarobnost je jasnost srca. Zaupaj mu! 

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Poslušaj! Doreen Virtue #5 ❤️  https://youtu.be/2TBbG14p6nY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Željko Bebek - Ne spavaj mala moja muzika dok svira ... https://youtu.be/M3xwcGqrBUM

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

sreda, 4. januar 2023

Ljubezen je super gnojilo!

Lahko živiš bolj pristno in po svoje? Lahko še bolj udejanjaš radost bivanja? Lahko še malo bolj uživaš, da si ti – zares – ti?

Ne glede, kakšni so odnosi, vedno imajo darilo. Zdaj je čas, da sprejmemo ljudi, kot so in se jim zahvalimo za darila, ki so nam ga podarili. Zavestno ali nezavedno. Saj to ne pomeni, da sem jim še blizu, če jim ne želim biti. Niti ne pomeni, da se moram siliti v kaj. Samo sem – vključena – koliko mi srce poželi. Včasih je potrebno ljudi ljubiti na daljavo. Pa je tudi tako dobro.

Kaj ti je dragoceno v odnosih? Si si ustvarila skupnost, ki jo imaš rada? te obkrožajo ljudje, ki so ti blizu in so ti v navdih?

Najprej pa – ali si v pristnem prijateljskem odnosu sama s sabo? Samo to, kar imaš v srcu, to lahko podariš. Samo toliko, kot si si sama blizu, lahko podariš globine in bližino.

Priznaj si resnico. Gradi na odnosu s sabo. Vendar vseeno posvečaj več časa navdihom, kot strahovom. Če jim dajemo preveč pozornosti, rastejo, kot bi jih zalivali z supergnojilom! Zato raje spodbujajmo k rasti našo ustvarjalnost.

Vsak trenutek se lahko vprašaš, kako si lahko ustvarjalna zdaj? Danes se odloči, kaj boš hranila in kaj želiš, da zraste večje, ljubezen ali strah? Samo ti odločaš in si odgovorna zase.

Ljubek pristen nagajiv lahkoten igriv vesel globok radosten živahen dan!



🌷 P.S.: Zaupaj svojim občutkom glede odnosa. Življenje je čarobnost in prazničnost. Zaupaj, da si vodena prav!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Poslušaj! Doreen Virtue #5 ❤️  https://youtu.be/2TBbG14p6nY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Parni Valjak - Dođi ... https://youtu.be/xLwwoPnjIys

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

torek, 3. januar 2023

Poslušam svoje srce: Dopusti pretočnost ljubezni!

Poslušam svoje srce: Dopusti pretočnost ljubezni!: Življenje je lahko tako lepo, če dopustiš živosti, da se pretaka skozi tebe. Jaz se počutim najbolj živo, ko pišem, ko ustvarjam, ko delam...

Dopusti pretočnost ljubezni!

Življenje je lahko tako lepo, če dopustiš živosti, da se pretaka skozi tebe.

Jaz se počutim najbolj živo, ko pišem, ko ustvarjam, ko delam videje, ko urejam slike za blog. Vse to me poživi in obnovi. Pa seveda tudi sprehodi v naravi. Lepo mi je, ko sem povezana, s sabo in naravo – hkrati.

Zadnje čase pa me bogatijo povezave z ljubimi. Ljudmi. Saj ni treba, da je popolno. Že dolgo več ne verjamem v popolnost. Zaupam pa, da je pristnost pomembna. To je najbolj dragoceno. To zares gradi dragocene mostove, ki so trdni. Stabilni. Obstanejo v preizkusih časa. Še bolj dragoceni pa so izrazi ljubezni – dejanja. To šteje najbolj glasno. Vem, da sem kdaj okorna v tem in se ne potrudim dovolj. Življenje gre mimo in prehitro mine. Potem pa ostanejo samo obžalovanja. Ampak danes ni čas za njih. zavedam se, katere odnose si želim poglobiti. Tu vlagam svojo energijo. Ne bom pa več občutila krivde, kaj nisem v preteklosti. Dovolj je bilo nizkih občutkov in vibracije. Hvaležna sem, da so še ti ljudje prisotni v mojem življenju in imam moč, da spremenim kvaliteto odnosov, če
želim.

Življenje je čarobnost in lahkotnost. Zdaj živim svoje najboljše življenje.

Kaj sploh zate pomeni zate živeti svoje najboljše življenje? Danes si kaj uresniči!

Ljubek nagajiv lahkoten vesel nasmejan pristen živahen spontan dan!


🌷 P.S.: Življenje je kreativnost pristnosti skozi dan! Danes zgradi priložnost in si ustvari edinstven jasen vesel dan po svoji meri!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Poslušaj! Doreen Virtue #5 ❤️  https://youtu.be/2TBbG14p6nY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Bryan Adams - I'm Ready ... https://youtu.be/9_h2FrcZjQs

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

ponedeljek, 2. januar 2023

Poslušam svoje srce: Ljubek dan pristnosti!

Poslušam svoje srce: Ljubek dan pristnosti!: Všeč mi je moje življenje! Še bolj pomembno! Všeč mi je ta dan! Ljubim sonce in dom in čajčka, ki ga pijem. Veselim se lepih dreves in življ...

Poslušam svoje srce: Poslanstvo srca!

Poslušam svoje srce: Poslanstvo srca!: Danes zaupaj v dobre rešitve. Danes zaupaj v dobre končne rezultate. Danes zaupaj, da je vse mogoče. Danes zaupaj, da je vse radost. Lahko s...

Ljubek dan pristnosti!

Všeč mi je moje življenje! Še bolj pomembno! Všeč mi je ta dan! Ljubim sonce in dom in čajčka, ki ga pijem. Veselim se lepih dreves in življenje je lepo!

Z vsem srcem občutim hvaležnost, da sem obdana s tako lepo naravo. Lepo mi je, da živim v polnosti pristno.

Najbolj pa me navdihuje ustvarjalnost! Iz nje črpam tako energijo in moč, da sploh ne morem povedati! Kar prežema me veselje in polnost. Zadovoljstvo. Potopljena sem v ljubezen. Mir. Sočutje.

Bolj kot sem sama zadovoljna, manj se pritožujem!

Ponosna sem na prijateljico, da je šla na polne noter in uspela! Zdaj je nam vsem lažje. Kot bi nam utrla pot k pravici in resnici! Hvaležna sem, da je del mojega življenja.

Nekaj čisto novega sem si skuhala. Dobro je bilo! No, še je. Ker še je nekaj ostalo! Naredila sem jajčevce po receptu Jamie-a, ki vključuje samo pet sestavin. Tudi to je ustvarjalnost, da naredim kaj novega! Božansko! Bilo je zanimivo, drugačni okusi, saj ne jem velikokrat jajčevca, ampak zelo dobro. Mehko in sočno, hkrati pa zapečeno.

Kako kaj skrbiš za svoje zdravje? Tu ne mislim skrbiš – mentalno – v svojih mislih in kako si zaskrbljena! Mislim, kaj vse narediš za svoje zdravje.

Zadnje čase se veliko gibljem in počutim se boljše in polna energije. Vse delam z lahkoto. Prenavljam se. Živim polno. Uživam v svežem zraku in povezovanju z drevesi. Seveda tudi zdravo jem. Pravi užitek mi je, da jem čimbolj naravno hrano, ki ni zastrupljena s proizvodnjo in konzervansi. Uživam v kuhanju!

Kaj lepega boš danes naredila zase? Uživaj ta dan, da občutiš živost svoje duše!

Ljubek radosten pester pristen nagajivo lep srčkan dan!



🌷 P.S.: Uresniči si kakšno lepo željo! Dragocena si. Pokaži si, da si ponosna nase!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Poslušaj! Doreen Virtue #5 ❤️  https://youtu.be/2TBbG14p6nY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Bruce Springsteen - I'm On Fire ... https://youtu.be/lrpXArn3hII

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

nedelja, 1. januar 2023

Poslanstvo srca!

Danes zaupaj v dobre rešitve. Danes zaupaj v dobre končne rezultate. Danes zaupaj, da je vse mogoče. Danes zaupaj, da je vse radost. Lahko si pristna. Lahko si to, kdo si. Čas je, da pokažeš svoje avtentične barve. Se poznaš? Si zaupaš? Zaupaš svojemu srcu?

Sprosti se. Naredi vse, kar je v tvoji moči, da se počutiš dobro, potem pa se sprosti in sprejemaj rezultate z odprtimi rokami. Sprosti se v to, kdo si.

Kaj je tvoje resnično poslanstvo? V čem uživaš tako močno, da pozabiš na čas?

Danes samo sledi svojemu srcu.

Lahko da je tvoje poslanstvo kaj običajnega, kot avtomehanik ali kuharica, lahko pa da je nekaj čisto neobičajnega. Karkoli je, ti poznaš svojo pot.

Zdaj pa ustvarjaj! Karkoli je v tebi, je zdaj čas, da pride ven! Ne skrivaj več svojih darov. Sledi pozitivno navdihnjeni akciji! Zaupaj svoji intuiciji. Daj ji prostor, ker po navadi ni tako glasna, da bi vse preglasila. Samo vztrajna je in ponavlja vedno isto znova in znova. Če jo slučajno prestrežeš, to uresniči takoj, saj je to znamenje pravega časa za delovanje.

Le zaupaj si. Zdaj je čas preobrazbe. Zdaj je čas obračanja navznoter. Zaupaj si bolj kot kdaj koli, ti si preživela največ časa s sabo. Sledi svojemu srcu.

Ljubek radosten nagajiv lahkoten pristen prijazen prijateljski dan!



🌷 P.S.: Sprejmi vse darove življenja, ki ti jih tako lahkotno podarja vsak dan sprosti. Osvoji lekcije in gremo dalje. 

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Poslušaj! Doreen Virtue #5 ❤️  https://youtu.be/2TBbG14p6nY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... The Pointer Sisters - Slow Hand ... https://youtu.be/dbk29JZdl5A

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !