nedelja, 1. januar 2023

Poslanstvo srca!

Danes zaupaj v dobre rešitve. Danes zaupaj v dobre končne rezultate. Danes zaupaj, da je vse mogoče. Danes zaupaj, da je vse radost. Lahko si pristna. Lahko si to, kdo si. Čas je, da pokažeš svoje avtentične barve. Se poznaš? Si zaupaš? Zaupaš svojemu srcu?

Sprosti se. Naredi vse, kar je v tvoji moči, da se počutiš dobro, potem pa se sprosti in sprejemaj rezultate z odprtimi rokami. Sprosti se v to, kdo si.

Kaj je tvoje resnično poslanstvo? V čem uživaš tako močno, da pozabiš na čas?

Danes samo sledi svojemu srcu.

Lahko da je tvoje poslanstvo kaj običajnega, kot avtomehanik ali kuharica, lahko pa da je nekaj čisto neobičajnega. Karkoli je, ti poznaš svojo pot.

Zdaj pa ustvarjaj! Karkoli je v tebi, je zdaj čas, da pride ven! Ne skrivaj več svojih darov. Sledi pozitivno navdihnjeni akciji! Zaupaj svoji intuiciji. Daj ji prostor, ker po navadi ni tako glasna, da bi vse preglasila. Samo vztrajna je in ponavlja vedno isto znova in znova. Če jo slučajno prestrežeš, to uresniči takoj, saj je to znamenje pravega časa za delovanje.

Le zaupaj si. Zdaj je čas preobrazbe. Zdaj je čas obračanja navznoter. Zaupaj si bolj kot kdaj koli, ti si preživela največ časa s sabo. Sledi svojemu srcu.

Ljubek radosten nagajiv lahkoten pristen prijazen prijateljski dan!



🌷 P.S.: Sprejmi vse darove življenja, ki ti jih tako lahkotno podarja vsak dan sprosti. Osvoji lekcije in gremo dalje. 

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Poslušaj! Doreen Virtue #5 ❤️  https://youtu.be/2TBbG14p6nY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... The Pointer Sisters - Slow Hand ... https://youtu.be/dbk29JZdl5A

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar