četrtek, 5. januar 2023

Ljubezen domuje v mojem srcu!

 »Moje srce je odprto bogu. Pridi bog in sedi – domuj – v mojem srcu!«

To smo zadnjič delali pri meditaciji Susan Ashley, ali je bilo na predavanjih od Kassandre, ki jo kanalizira…

Dragoceno mi je, da odprem sploh srce vsemu dobremu. Zanimivo mi je, da bolj kot se gibljem, več sem v radosti in pristnosti, bolj vse teče. Rada ima svoj dom. Zdaj pa počiščujem vse stare energije v njem. Zdaj je svež! Zdaj je novi! Zdaj je drugačen in pristen in bolj bogat! Ima vabljivo energijo, ki zasidra ljubezen. Ljubek je!

Želim si ustvarjati iz sebe. Pristno. Vseeno me čaka toliko opravkov – tudi prijetnih – no večinoma prijetnih! Zadovoljna sem! Saj bom zmogla vse spraviti v ta dan! Zadovoljna sem, da imam tako ljubko življenje. Rada sem to, kdo sem.

Življenje me ljubi in zdaj mu zares komaj odpiram še bolj srce, da lahko to ljubezen sprejmem.

Jaz imam moč, da si ga naredim ljubkega in v vsem vidim darilo. Pa čeprav je včasih samo to, da zagotovo vem, prav prepričana sem, česa pa nočem. To je včasih dovolj! Včasih pa je darilo tako bogato, da je preseglo vsa moja pričakovanja! Zato si zdaj dovoljujem ljubiti. Sprejemam čarobnost življenja v vseh pogledih. Moje srce je bolj in bolj odprto ljubezni! Vse mi pomaga k odpiranju srca, najbolj pa pristno srčno zadovoljno življenje. Zdaj!

Kako pa si ti odpreš srce? Zaupaj si!

Ljubek kreativen jasen nagajiv lahkoten pristen živahen edinstven bleščeč dan!



🌷 P.S.: Čarobnost je jasnost srca. Zaupaj mu! 

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Poslušaj! Doreen Virtue #5 ❤️  https://youtu.be/2TBbG14p6nY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Željko Bebek - Ne spavaj mala moja muzika dok svira ... https://youtu.be/M3xwcGqrBUM

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar