sobota, 5. marec 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Shine your Light!

Poslušam svoje srce: Pa če je dobro zate!!!!

Poslušam svoje srce: Pa če je dobro zate!!!!: Kako se izogibam pisanju zvečer! Že nekaj časa razmišljam, da bi zvečer pisala. Dnevnik. Potem pa še brala knjigo v postelji. Pa še kar nise...

Pa če je dobro zate!!!!

Kako se izogibam pisanju zvečer! Že nekaj časa razmišljam, da bi zvečer pisala. Dnevnik. Potem pa še brala knjigo v postelji. Pa še kar nisem!

Zložila sem še perilo, skuhala čaj, malo še klepetala! Vse, samo da se izognem temu, kar sem si zadala! Prav smešno je!

Rada bi uvedla nove navade! Take, ki mi koristijo. Danes pa bom zares! Že zdaj si bom pripravila nočno lučko, knjigo Martina Kojca in svečko, da potem samo vse steče. Potem se še samo pravim v posteljo in uživam v večernem obredu.

Berem zanimivo knjigo Mislite kot menih od Jay-a Shett. Postavlja zanimiva vprašanja, kaj so naše vrednote. Potem pa sprašuje, če res živimo v skladu s tem. Če nam je na prvem mestu družina, ali ji namenjamo največ časa?! Če nam je prijateljstvo pomembno, ga negujemo in mu posvečamo čas in energijo?!

Veliko vrednot imam v srcu, ampak jih dajem na stran, ko bo več časa. Zame vem, da zapostavljam prijateljstvo. Pa še to piše Jay, da s takimi ljudmi, kot se družiš, takšen postajaš. Torej poišči svoje »pleme«, kjer skupaj soustvarjate čudovito prihodnost. Seveda še bolj pomembno uživate sedanji trenutek. Zanimanja naj bodo enaka in seveda vrednote!

Grem zdaj poklicati prijateljico! Ali vsaj, ko to napišem do konca!

Zares si ustvarjaj življenje, ki ti je pri srcu. Seveda s svojim »plemenom«. Tako je bolj zabavno!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv srčen srčkan dan poln ljubezni!



🌷 P.S.: Sledi svojemu srcu! Tega si vredna-vreden! Živi svoje življenje po svoje! Sledi navdihnjeni akciji!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Veselje do življenja! ... https://youtu.be/P5kpCTZaC-8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Parni Valjak - Dođi ... https://youtu.be/xLwwoPnjIys

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Blestiš v vseh pogledih!

petek, 4. marec 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Truth in heart!

❤️ Follow your heart! ❤️ Happiness is selflove!

Izperi čustva!

 Danes je dan sprejemanja! Lahko sprejmem, karkoli se želi izražati kot jaz – danes. Lahko sem tudi žalostna, ampak vem, da ni moje. Lahko čutim to, hkrati pa s tem brišem vse sledi. Spuščam. Odpuščam. Opuščam vse težnje v meni, ki se želijo tako počutiti! Zdaj čutim, da se vse to čisti skozi mene. Počiščujem vse, kar mi v harmoniji z mojim srcem.

Včeraj je bil težki dan. Ampak sem ga preživela. Čutila sem na polne! Izpisala čustva, da se lahko zdravijo. Zdaj pa lahko živim po svoje. Naprej. V vseh pogledih! Lahko sem radost in veselje. Lahko sem blagost in radost. Lahko sem življenje samo.

Zdaj je čas čiščenja vsega tega, kar ni več moje. Predniki, vse, kar se želi vliti v ta trenutek, je zdaj zaključeno. To ni več moje. Zdaj to spuščam. Spuščam vso zagrenjenost, trpljenje, mučenje, podložništvo, suženjstvo, pomankanje, revščino, zlorabe… in vse ostale neumnosti. To ni več moje. Zdaj lahko dajem prostor novemu.

Življenje je polno radosti. Samo bolj še odprem srce! Lahko sem lepota in srčnost. Lahko sem življenje samo. Samo dopuščam, da se ljubezen pretaka skozi mene.

Zdaj se dela prostor v mojih celicah za srečo. v meni se vse veseli radosti in lepote. Zdaj sem končno to, kdo sem. Rada sem to, kdo sem.

Kaj pa je tebi v veselje? Kaj si želiš spustiti in kaj si želiš okrepiti?!

Zdaj pa spusti in okrepi Ljubezen v vseh oblikah!

Ljubek srečen igriv radosten srčkan dan!



Življenje te ljubi!

Poslušam svoje srce: Obsijana izginejo!

Poslušam svoje srce: Obsijana izginejo!: Kako čudno je vse skupaj. Razčiščujem si stara čustva, jim puščam na plano. Dovoljujem si, da so. Namesto, da bi se počutila slabo, se počut...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Resnica srca!

Obsijana izginejo!

Kako čudno je vse skupaj. Razčiščujem si stara čustva, jim puščam na plano. Dovoljujem si, da so. Namesto, da bi se počutila slabo, se počutim svobodno. Lahko jih priznam in potem več nisem njihova ujetnica. Takoj, ko jih opazim, ko pridejo na svetlobo, nimajo več podtalne vodilne moči nad mano.

Kako sem se izogibala temu! Imela sem polno mašil, samo, da se nisem rabila soočiti.

Odkrivam veliko o sebi. Najbolj pa to, da sem vredna biti ljubljena, tudi z vsemi sencami. Zdaj sem pripravljena še bolj odpreti svoje srce.

Berem knjigo Teal Swan Sence pred zoro. Res je presunljivo, kaj vse je doživljala, kar nihče ne bi smel dati skozi. Odprlo mi je mnoge stare rane. Poudarja, da je najbolj pomembno vprašanje, ki si ga lahko zastavimo:

»Kaj bi zdaj naredila oseba, ki se ima rada?«

Potem pa to naredimo.

Malo sem zmedena, ali mi koristi kopati po vseh teh bolečinah ali samo krepim svoje bolečinsko jedro, ki se hrani s tem. Zaupam, da je prav, da izražam svoja čustva, še bolj sproti kot za nazaj. Zaupam, da bo priznanje mojih čustev ozdravilo dele mene, samo da jih izražam. Rada pišem. Prav rada dam vse ven. Je pa boleče. Zaupam, da je to celovito zdravljenje, proces. Zaupam, da je to ljubezen do sebe. Zares. Ni samo pleskanje fasade od zunaj, ampak se začne v mojem srcu. Naj sije lepota od znotraj navzven. Ne želim si več s klačenjem čustev in zatiranjem pravih občutkov, kvariti svojega zdravja. Dovolj je bilo.

Dovolj imam tudi dobronamernih usmeritev, nasvetov, predlogov, predavanj, siljena nekam, za kaj nisem prosila. To je nasilje nad mano, da se moram spreminjati. V resnici pa sem že zdaj vredu. Če nekaj rezonira z mano, naredim, če ne – pa ne.

Pot je zanimiva. Zato bom vsaj uživala na njej.

Želim si lahkotne poti! Ne pa mučenja, truda in vztrajnosti. Delam zares, kaj mi je naravno! Zaupam svojemu srcu!

Ljubek srčkan izjemno lep pisan lahkoten jasen živahen poln izjemen pristen lahkoten dan!



🌷 P.S.: Danes si zaslužiš le najboljše. To zdaj sprejmi! Vredna si tega! Vreden si tega!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Veselje do življenja! ... https://youtu.be/P5kpCTZaC-8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Željko Bebek - Ne spavaj mala moja muzika dok svira ... https://youtu.be/M3xwcGqrBUM

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

četrtek, 3. marec 2022

Poslušam svoje srce: Vredna . vreden si le najboljšega!!!

Poslušam svoje srce: Vredna . vreden si le najboljšega!!!:  Kaj je lahko življenje lepše? Vse je tako popolno! Sonce je zjutraj vzšlo. Potem sem si naredila kavo, še prej stuširala s toplo vodo. Uživ...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Sreča je ljubezen do sebe!

Vredna - vreden si le najboljšega!!!

 Kaj je lahko življenje lepše? Vse je tako popolno! Sonce je zjutraj vzšlo. Potem sem si naredila kavo, še prej stuširala s toplo vodo. Uživam v tej čarobnosti in svobodi dneva, ki mi je dana. Zdaj pišem, kar je moje najljubše opravilo. Prežagane imam svečke – za namen – naj se resnica razkrije in naj se pravica izkaže. Zdaj!

Čistim svoja čustva bolj in bolj. prav pomirja me, ko se izražam in izlivam sovjo dušo, da potem lahko grem dalje. Uvidi so globoki. Nikoli ni na prvi pogled, kar sem mislila.

Sprejemam svojo senčno stran, ki kdaj pa kdaj udari ven. Sem ji pa dala prostor, ko sem včeraj imela ves dan zase! Prav prijalo je. Bilo je fantastično! To pa je pravi užitek! Srečna sem.

Zdaj pa lahko vnašam še več tega v svoje življenje.

Najbolj pa se veselim današnjega dne. Branje na sedežni. Odkrila sem nove knjige, ki se jih veselim! Komaj čakam, da jih preberem!

Neverjetno pa me pomirja Martin Kojc. Čutim tako povezanost, kot bi mi sam razlagal besede in globlji pomen. Kot bi mi razkrival nezapisano v ozadju. Hvaležna sem, da imamo tako dobrega slovenskega pisatelja – bolj modreca.

Lepo je vnašati toliko informacij v svoje življenje. Kaj pa, če bi jih resnično živela?! Kaj če bi vso znanje, ki ga imam – zares uporabila?!

Nekaj se je zgodilo. Polila se je kava, ko sem šla s sprehoda. Po pomoti mi jo je nekdo polil. Sploh nisem bila jezna! Ostalo še je je kakšen centimeter v lončku. Bilo je dovolj, da sem naredila nekaj okusnih srkov. Uživala sem v njih še bolj! Ta oseba se je ponujala, da mi gre po drugo kavo. Pa si je zares nisem želela. Bilo mi je dovolj, kar je ostalo.

Ta druga oseba pa mi je rekla, pa kaj si res z vsem zadovoljna?! Kaj si res zadovoljna z nič?! Pa kaj je res za tebe vse dobro?!

Zamislila sem se. Pa kaj res vse sprejemam, kot da je res vse dobro? Res verjamem, da sem vredna najboljšega? Ali si to samo domišljam v glavi in ne zaupam zares?! Kako bi se odločala, če bi zaupala, da sem vredna le najboljšega?! Kakšna je moja samopodoba zares?! Se počutim kot izrabljeno blago, ki nima več vrednosti?! Kako naj potem v svoje življenje sprejemam čudovitost in čarobnost vesolja, ki mi ga vesolje ponuja?! Kako naj potem sprejemam vabila za srečo?! Mislim, da sem vredna le miloščine?! Kako potem sploh lahko sprejmem več?!

Hvaležna sem, da se je polila kava. Dala mi je tako veliko lekcijo in poti samoizpraševanja. Vse je radostna rast. Še v kavi so odgovori, ki ji iščem. Najbolj pa zaupam, da je vse odraz Ljubezni. V to pa zaupam!

Ljubek srečen nagajiv radosten smel in vesel dan!



🌷 P.S.: Zaupaj si! Zaupaj svojemu srcu! dragocen-a si!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Veselje do življenja! ... https://youtu.be/P5kpCTZaC-8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Liam Payne, Rita Ora - For You ... https://youtu.be/RQUuqbzQVsY

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

sreda, 2. marec 2022

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Bližina!

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Zaupaj v Ljubezen!

Poslušam svoje srce: Odgovorno izbirajmo - srečo!!!

Poslušam svoje srce: Odgovorno izbirajmo - srečo!!!:  Včeraj sem bila – nežno – opomnjena, da smo odrasli. Jaz sem odgovorna za svojo energijo. Jaz sem odgovorna za svojo vibracijo. Jaz sem odg...

❤️ Follow your heart! ❤️ Closeness!

Poslušam svoje srce: Priznam si - vse!!!

Poslušam svoje srce: Priznam si - vse!!!: Zadelo me je! vsa ta čustva za nazaj, ki sem si jih prikrivala! Pa kdo ima koga raje, pa teke neumnosti! P saj nismo na tekmi. Soustvarjamo ...

❤️ Follow your heart! ❤️ Belive in Love!

Priznam si - vse!!!

Zadelo me je! vsa ta čustva za nazaj, ki sem si jih prikrivala! Pa kdo ima koga raje, pa teke neumnosti! P saj nismo na tekmi. Soustvarjamo čudovit planet! Prej, ko bom sprejela, da nisem vedno na štartni črti in začenjam od znova, prej bom srečna! Samo sprožilci so vse nesnage v meni, ki se je nabirala! Najhuje pa je, da sem potem nesramna do ljudi, ki niso nič krivi. Enega človeka. No, če smo bolj natančni.

Varno je, da izražam svoja čustva.

Varno je, da sem pristna.

Varno je, da si sploh priznam svoja čustva.

Samo moj vodnik so, da jih izražam in potem lahko bolj sproščeno živim naprej.

Najbolj mi pomaga, če jih zapišem. Potem takoj dobim jasno sliko.

Ves dan sem bila sitkana. Vse je šlo narobe. Pa sploh nisem vedela prav zakaj! Dokler se nisem usedla in vse napisala.

Počutila sem se tako bedno, ničvredno, zguba, nepomembno, prav gnusno. Počutila sem se, da bi še kamen bil deležen več hvale kot jaz.

Pa saj ne rabim hvale. Samo priznanje. Sprejemanje. Malo ljubezni. Malo razumevanja. Malo občutka, da sem videna. (V glavnem – vse!) Po drugi strani pa vem, da zahtevam nemogoče. Kot bi svečo priklopila na elektriko in bi ji razlagala, da lahko bolj sveti. Pa ne more! Saj ni žarnica!

Imam sočutje. Si lahko dam jaz več priznanja, sprejemanja, ljubezni, razumevanja, hvale…

Saj vem, da ne gre tako. Mene boli in potem bi druge zdravila, da bi se jaz počutila boljše. Kot bi šla po recept za drugega, pa se jaz počutim slabo. Kot bi drugemu šopala tablete, v resnici pa sem jaz bolna. Ne bi se dobro obneslo.

Hvaležna sem, da se zavedam teh čustev. Hvaležna sem, da se lahko pomikam naprej. Hvaležna sem, da radostno rastem. Danes še posvetim ta dan čustvom glede te situacije na polno, potem pa sem pripravljena stopiti naprej.

V sebi imam moč. Močna kreatorka sem. prav in dobro je, da čutim. Čustva so moji zavezniki. Samo priznam si jih, jih dam na svetlobo – ljubezen in potem se razkrojijo.

Danes si ustvari pristen čudovit ljubek srčkan radosten igriv dan!



🌷 P.S.: Vredni smo dobrega življenja. Zato izbirajmo s srcem. Lahko smo vse, kar si želimo. Zdaj je naš čas! Sprejmimo dobro v naše življenje bolj in bolj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Veselje do življenja! ... https://youtu.be/P5kpCTZaC-8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Caro Emerald - A Night Like This ... https://youtu.be/74LXx0wSqMI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

torek, 1. marec 2022

Odgovorno izbirajmo - srečo!!!

 Včeraj sem bila – nežno – opomnjena, da smo odrasli. Jaz sem odgovorna za svojo energijo. Jaz sem odgovorna za svojo vibracijo. Jaz sem odgovorna za svoje počutje. Nisem več otrok, ki joče za dudo, ko mu pade. Poberem si jo in si jo dam v usta. Pa naj to pomeni meditacijo, sprehod, pisanje… sama poskrbim zase.

Ne glede kako »zanimive situacije« se dogajajo zunaj mene, vseeno je moja odgovornost, da poskrbim zase. Moje dobro počutje je moja izbira. Točno tako, kot je moja izbira slabo počutje.

Ne morem kriviti nikogar zunaj sebe. Mame. Politike. Bivših partnerjev. Preteklosti. Kajti na to nimam vpliva. Kaj se je zgodilo, se je. mama je kot je in bo vedno bila taka. O politikih sploh ne bom razpravljala. Bivši partnerji pa so z razlogom bivši.

Lahko pa krivim sebe, če preveč zunanjega kaotičnega sveta vnašam vase. Namesto, da bi zaupala in sledila svojemu srcu, zaupam vsesplošni klimi strahu. Pa to ni zame! V mojem svetu je zares vse dobro! Super! Čudovito!

Ne glede, kaj se dogaja, čutim, da bomo stopili iz te situacije še bolj močni in povezani! Zaupam, da bomo ustvarili skupnost radosti, obilja, miru in pristnosti. Zato sem tu, da sem luč. Ljubezen. Ti pa tudi!

Še bolj kot kdaj koli zaupam v srečne konce! Zaupam v našo moč, da se povežemo v tako močno sonce, da ga nič ne more zakriti! Resnica se je razkrila! Zdaj! Pravici je zadoščeno! Zdaj!

Vem, da je moja odgovornost, da poskrbim za svoje dobro počutje. V srcu je mir. Zato se še bolj povežem z njim.

Ustvarjaj si miren pristan srčnosti. Zaupaj si. Vse je dobro. Vse je dobro. In čisto vse je dobro! Zaupaj svoji naravi!

Ljubek srčkan pristen nagajiv blažen optimističen nagajivo prikupen dan!



🌷 P.S.: Življenje je vabilo za radostno rast. Sprejmi vsa vabila za srečo in pleši skozi dan! Smej se vsem neumnostim in še naprej ostajaj v srcu! Smej se iz srca!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Veselje do življenja! ... https://youtu.be/P5kpCTZaC-8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Bryan Adams - I'm Ready ... https://youtu.be/9_h2FrcZjQs

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

ponedeljek, 28. februar 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Magical day!

Poslušam svoje srce: Ustvari si sr(e)čen bogat vesel dan!!!

Poslušam svoje srce: Ustvari si sr(e)čen bogat vesel dan!!!:  Kakšen je namen za tvoj dan? Karkoli si napišem, da se naj zgodi ta dan, je potem lažje dosegljivo. Zjutraj si napišem v nekaj stavkih, k...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Čaroben dan!

Ustvari si sr(e)čen bogat vesel dan!!!

 Kakšen je namen za tvoj dan?

Karkoli si napišem, da se naj zgodi ta dan, je potem lažje dosegljivo. Zjutraj si napišem v nekaj stavkih, kako si želim, da bi se dan odvijal. V pretekliku. Kot da je že dneva konec! Pomaga. Moja osredotočenost je bolj na dobrem in ker pričakujem, da se bo uresničilo – se! Kot bi napisala scenarij in potem vse potega gladko ali vsaj najboljše, kar se da!

Danes je moja namera, da se resnica izkaže. Zdaj! Naj se pravici zadosti. Zdaj!

Danes je najlepši dan do zdaj! Vse poteka gladko in v moje najvišje dobro in dobro vseh! Sledim svojemu srcu! vse delam z lahkoto in se zabavam zraven.

Na svetu je mir in vsi sistemi delajo v naše najvišje dobro v vseh pogledih.

Skupaj smo se imeli fantastično in res sem uživala.

Ustvarjam navdih, ki ljudi navdušuje, da sledijo svojemu srcu in si ustvarjajo sr(e)čno bogato veselo življenje z lahkoto.

Moja vibracija je visoko.

Sem vitalna, polna energije in zdrava.

Vse, kar ni ljubezen, kar spolzi od mene stran.

Jem zdravo biološko hrano, ki mi daje energijo in me poživlja.

No, tako nekako. Pomaga pa na polne. Kot bi povabila v svoje življenje le najboljše. Ali kot bi naravnala garmina (navigacija v vozilu, ladji, tovornjaku...), da me vodi. Če so kje zastoji – »zanimive situacije«  – me vodi okoli.

Kaj pa je tvoja namera za ta dan?!

Sledi svojemu srcu. Tam je resnica – zate!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv srčkan živahen jasen kreativen optimističen vesel dan!



🌷 P.S.: Napiši si namero za ta dan, takoj bo šlo lažje! Vedno uživaj na poti! Ni vse v končnem cilju. Kako se lahko danes malo bolj zabavaš?! Življenje je čarobnost. Zdaj si jo ustvarjaš s svojimi izbirami!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Veselje do življenja! ... https://youtu.be/P5kpCTZaC-8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Parni Valjak - Dođi ... https://youtu.be/xLwwoPnjIys

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

nedelja, 27. februar 2022

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Sijaj v srcu!

❤️ Follow your heart! ❤️ Trust your heart!

🌍 Soul journey ❤️ Magical Mother Earth: by the sea again!

Poslušam svoje srce: Srčnost je tvoja moč!!! Zdaj!!!

Poslušam svoje srce: Srčnost je tvoja moč!!! Zdaj!!!:  Sploh ne vem, kaj se je zgodilo! Ampak preplavilo me je nalezljivo veselje! Kar tako! Sploh ne morem verjeti! Počutim se fantastično in sem...

❤️ Follow your heart! ❤️ Light in heart!

Srčnost je tvoja moč!!! Zdaj!!!

 Sploh ne vem, kaj se je zgodilo! Ampak preplavilo me je nalezljivo veselje! Kar tako! Sploh ne morem verjeti! Počutim se fantastično in sem tako srečna! Občudujem sončni vzhod! Pijem kavo! Zdaj živim svoje najboljše življenje.

Počutim se, kot bi se osvobodila vse prtljage in bi končno lahko stopila na pot. Jasno mi je postalo, da sem vedno nosila toliko težkih čustev s sabo, da sploh nisem mogla dihati prav! Pa tega sploh nisem vedela! Zdaj jih počasi sproščam! Občuti se fantastično!

Zdaj se bom učila, vadila, da svoja čustva sproti izražam. Tako kot osebna higiena.

Mogoče mi je pomagala tudi meditacija! Pa vsakodnevno delanje stvari, ki me navdušujejo!

Počutim se, kot bi se odstrlo na stotine tančic, pod katerimi sem bila zakopana in zakrita! Samo, da niso bile tančice, ampak debele težke žametne zavese! Končno se je oder odprl in lahko živim na polno. Kot bi nekdo povlekel vse zavese na stran in bi končno lahko zadihala! Verjetno je pomagala tudi meditacija! Zares zaupam v to! Bolj kot sem povezana s svojo dušo, več zaupanja imam. Bolj kot sem v svojem srcu, več stabilnosti imam!

Zdaj pa moji največji želji za to leto, da se naj resnica razkrije in pravici zadosti! Zdaj!

Skupaj soustvarjajmo novo zemljo s tem, ko izbiramo srečo. Samo zavedaj se svoje čarobnosti in jo izražaj! Ostanimo v srcu in pristni! Srčnost je naša največja moč!

Ljubek srčen srečen igriv radosten nagajiv razigran pester optimističen živahen kraljevski dan!



🌷 P.S.: Sledi svojemu srcu! To je tvoja moč!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Veselje do življenja! ... https://youtu.be/P5kpCTZaC-8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Željko Bebek - Ne spavaj mala moja muzika dok svira ... https://youtu.be/M3xwcGqrBUM

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !