petek, 4. marec 2022

Izperi čustva!

 Danes je dan sprejemanja! Lahko sprejmem, karkoli se želi izražati kot jaz – danes. Lahko sem tudi žalostna, ampak vem, da ni moje. Lahko čutim to, hkrati pa s tem brišem vse sledi. Spuščam. Odpuščam. Opuščam vse težnje v meni, ki se želijo tako počutiti! Zdaj čutim, da se vse to čisti skozi mene. Počiščujem vse, kar mi v harmoniji z mojim srcem.

Včeraj je bil težki dan. Ampak sem ga preživela. Čutila sem na polne! Izpisala čustva, da se lahko zdravijo. Zdaj pa lahko živim po svoje. Naprej. V vseh pogledih! Lahko sem radost in veselje. Lahko sem blagost in radost. Lahko sem življenje samo.

Zdaj je čas čiščenja vsega tega, kar ni več moje. Predniki, vse, kar se želi vliti v ta trenutek, je zdaj zaključeno. To ni več moje. Zdaj to spuščam. Spuščam vso zagrenjenost, trpljenje, mučenje, podložništvo, suženjstvo, pomankanje, revščino, zlorabe… in vse ostale neumnosti. To ni več moje. Zdaj lahko dajem prostor novemu.

Življenje je polno radosti. Samo bolj še odprem srce! Lahko sem lepota in srčnost. Lahko sem življenje samo. Samo dopuščam, da se ljubezen pretaka skozi mene.

Zdaj se dela prostor v mojih celicah za srečo. v meni se vse veseli radosti in lepote. Zdaj sem končno to, kdo sem. Rada sem to, kdo sem.

Kaj pa je tebi v veselje? Kaj si želiš spustiti in kaj si želiš okrepiti?!

Zdaj pa spusti in okrepi Ljubezen v vseh oblikah!

Ljubek srečen igriv radosten srčkan dan!



Življenje te ljubi!

Ni komentarjev:

Objavite komentar