sobota, 5. marec 2022

Pa če je dobro zate!!!!

Kako se izogibam pisanju zvečer! Že nekaj časa razmišljam, da bi zvečer pisala. Dnevnik. Potem pa še brala knjigo v postelji. Pa še kar nisem!

Zložila sem še perilo, skuhala čaj, malo še klepetala! Vse, samo da se izognem temu, kar sem si zadala! Prav smešno je!

Rada bi uvedla nove navade! Take, ki mi koristijo. Danes pa bom zares! Že zdaj si bom pripravila nočno lučko, knjigo Martina Kojca in svečko, da potem samo vse steče. Potem se še samo pravim v posteljo in uživam v večernem obredu.

Berem zanimivo knjigo Mislite kot menih od Jay-a Shett. Postavlja zanimiva vprašanja, kaj so naše vrednote. Potem pa sprašuje, če res živimo v skladu s tem. Če nam je na prvem mestu družina, ali ji namenjamo največ časa?! Če nam je prijateljstvo pomembno, ga negujemo in mu posvečamo čas in energijo?!

Veliko vrednot imam v srcu, ampak jih dajem na stran, ko bo več časa. Zame vem, da zapostavljam prijateljstvo. Pa še to piše Jay, da s takimi ljudmi, kot se družiš, takšen postajaš. Torej poišči svoje »pleme«, kjer skupaj soustvarjate čudovito prihodnost. Seveda še bolj pomembno uživate sedanji trenutek. Zanimanja naj bodo enaka in seveda vrednote!

Grem zdaj poklicati prijateljico! Ali vsaj, ko to napišem do konca!

Zares si ustvarjaj življenje, ki ti je pri srcu. Seveda s svojim »plemenom«. Tako je bolj zabavno!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv srčen srčkan dan poln ljubezni!



🌷 P.S.: Sledi svojemu srcu! Tega si vredna-vreden! Živi svoje življenje po svoje! Sledi navdihnjeni akciji!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Veselje do življenja! ... https://youtu.be/P5kpCTZaC-8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Parni Valjak - Dođi ... https://youtu.be/xLwwoPnjIys

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar