sobota, 17. april 2021

☕ Espresso for soul 💜 Vibration of the desired! Esther and Jerry Hicks

Poslušam svoje srce: Danes samo najboljši parfum!!

Poslušam svoje srce: Danes samo najboljši parfum!!:  Prazniki so super! Kaj če bi bili vsak dan!? Kaj če ne bi več hranila svojih najboljših oblačil, sovjega najboljšega servisa in kozarcev in...

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 107. lekcija I (15 minut)

Danes samo najboljši parfum!!

 Prazniki so super! Kaj če bi bili vsak dan!? Kaj če ne bi več hranila svojih najboljših oblačil, sovjega najboljšega servisa in kozarcev in bi jih uporabljala vsak dan!?! Samo zato, ker lahko!

Nekaj čarobnega se dogaja, ko me obdaja lepota! V meni se nekaj topi od miline. Moje srce je kar bolj veselo. Sploh, če je šopek rož na mizi. To še da bolj pridih svečanosti.

Zakaj bi karkoli hranila?

Dovolj je bilo!

Za koga?

Stvari imam, da jih uporabljam in da uživam v njih. To je moje veselje in kupila sem si jih, ker so mi bile v veselje. Zdaj pa to uporabljam. Seveda sem hvaležna vsem mojim lepim predmetom v domu. So odsev moje pristnosti. Dajejo pridih barvitosti in domačnosti. Ljubim svoje stvari in jih cenim. Vse to jim pokažem, da jih uporabljam.

Ljubek srečen sijoč dan poln zabave in radosti in iskric v očeh.



  🌷 P.S.: Kaj pa ti obožuješ?! Danes to privleci na dan! Uporabljaj! Uživaj v tem in ceni! Tvoje srce se bo napolnilo z ljubeznijo in srečo.

  💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️ Bodi pristna - pristen! ... https://youtu.be/75-eIc0x-mY

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ...  Bryan Adams - Straight From The Heart ...  https://youtu.be/-ebtjgK8NNU

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

petek, 16. april 2021

Meditation 💜 ACIM Lesson 106 (15 minutes)

☕ Espresso za dušo 💜 Vibracija zaželenega! Esther in Jerry Hicks

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 106. lekcija I (15 minut)

Poslušam svoje srce: Naravno in naša pravica!

Poslušam svoje srce: Naravno in naša pravica!:  Sreča je vsepovsod, če jo le opazim. Res. Čisto majhne situacije se spremenijo v čisto radost. Včeraj sem se peljala s kolesom po otoku in ...

Naravno in naša pravica!

 Sreča je vsepovsod, če jo le opazim. Res. Čisto majhne situacije se spremenijo v čisto radost. Včeraj sem se peljala s kolesom po otoku in listje na tleh je tako lepo žarelo oranžno v zahajajočem soncu. Bili so kot majhni drobni ogenjčki.

Voda se je lesketala v nežnih pastelno rumenih odtenkih tisočih in tisočih odsevov sonca. Travica je bila puhasta in drevesa so stala sredi nje. Prava čarobnost.

Kaj bi zamudila, če ne bi vsega tega opazila! To moje življenje bogati v vseh pogledih. Radost je to. Čista radost in lepota. Prav srce mi ogreje, da sem lahko to vso milino sprejela v svoje srce. Prav rada imam to raziskovanje.

Kaj če bi danes malo bolj cenili sebe? Svoje globine. Svojo notranjo lepoto in seveda tudi zunanjo. Čudoviti smo taki kot smo. Zdaj pa to res opazimo in cenimo. Veliko imamo dati, če le opazimo svojo čarobnost. Svoboda raziskovanja je nekaj, kar je naravno in naša pravica. Tako kot svoboda gibanja. In seveda tudi druženja!

Ljubek sijoč unikatno čaroben srečen dan!


  🌷 P.S.: Življenje je praznik. Zdaj pa praznuj lepoto vsega, kar je. Tudi sebe.

  💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️ Bodi pristna - pristen! ... https://youtu.be/75-eIc0x-mY

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ...  India.Arie Sings "I Am Light" ... https://youtu.be/OL-gxfx2QtY

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

četrtek, 15. april 2021

Meditation 💜 ACIM Lesson 104 (15 minutes)

Poslušam svoje srce: Še boljše?!

Poslušam svoje srce: Še boljše?!:  Hej kako si kaj danes? Zares?! Čutiš kaj svoje srce? Opaziš kaj lepoto okoli sebe in v sebi?   Ustvarjaš kaj lepoto v sebi in okoli sebe?...

☕ Espresso for soul 💜 You are creator of your life! Esther and Jerry...

Še boljše?!

 Hej kako si kaj danes? Zares?!

Čutiš kaj svoje srce? Opaziš kaj lepoto okoli sebe in v sebi? 

 Ustvarjaš kaj lepoto v sebi in okoli sebe?!

Danes negujemo to čarobnost v sebi s tem, da izbiramo še malo več sreče, kot smo jo včeraj.

Danes negujem svojo notranjo lepoto in ljubezen so sočutjem. Danes slavim s cvetjem pomlad. Tudi svojo pomlad. Čutim, da sem sijaj in lepota in radost. Pesem je v meni, ki bi se rada izrazila. Čutim, da je ta čarobnost vesolja bolj in bolj resnična. Čutim, da je moja strast, da postajam bolj in bolj pretočna za Ljubezen.

Živim polno vsak dan. To je moja izbira.

Najbolj pa izbiram, da če občutim ali ne preplavi kaj neželenega, da vem, da lahko to vidim drugače. Lahko izberem drugače. Zavračam vsako valjanje v strahu več kot nekaj trenutkov, ker mi ne prinaša nič dobrega. Samo bolj me potunka v to, kar si ne želim. Zato tega delam manj in manj.*

Vedno vem, da imam izbiro. Zdaj. In zdaj. In zdaj. Lahko se počutim malo boljše!

Ljubek srečen sončen sijoč srečen belkasto lesketajoč dan!



   🌷 P.S.: Lahko izberemo, da se počutimo malo boljše. Lahko izberemo, da se počutimo še boljše?! Tako to gre. Malo po malo. Počasi se tudi daleč pride. Zato danes zaupam v svojo svobodo odločanja.

  💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️ Bodi pristna - pristen! ... https://youtu.be/75-eIc0x-mY

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ...  Bryan Adams - Here I Am ... https://youtu.be/G6xr6VKg7sE

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

sreda, 14. april 2021

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 104. lekcija I (15 minut)

☕ Espresso za dušo 💜 Ti si kreator-ka! Esther in Jerry Hicks

Poslušam svoje srce: Saj jemo tudi ne samo za vikend!?!

Poslušam svoje srce: Saj jemo tudi ne samo za vikend!?!:   Včeraj sem poslušala Kassandro (Susan Ashley) in je rekla, da naj meditiramo vsak dan, ne samo za vikend. (Takrat imamo skupne meditacije....

Saj jemo tudi ne samo za vikend!?!

  Včeraj sem poslušala Kassandro (Susan Ashley) in je rekla, da naj meditiramo vsak dan, ne samo za vikend. (Takrat imamo skupne meditacije.)

Pa še res je! Saj diham tudi ne samo za vikend! Saj jem tudi ne samo za vikend! Tedensko meditacijo sem delala, samo bolj tako, da sem dremala zraven. Zdaj pa je treba ojačati! Močna kreatorka sem! Zdaj si želim ustvarjati čarobno življenje.

Zdaj se želim počutiti srečno.

Zdaj se želim počutiti zadovoljno! Ne vem, kakšno čarobnost ali sranje mi prinaša prihodnost. Lahko pa vsaj malo usmerim, da je več čarobnosti. To si ustvarjam danes, ko izbiram malo več sreče in radosti in smeha! Zdaj pa veselo druženje. Zajček je prišel! Komaj čakam, da vidim vse domače in jih objamem in se bomo družili in vselili! To je življenje! Zares so mi dragoceni, moji dragi!

Ljubek srečen sijoč pristen nagajiv dan!


  🌷 P.S.: Saj veš, da si ti močna – močan kreator-ka! Kaj si želiš ustvariti? Danes stopi proti temu in to izbiraj bolj in bolj!

  💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️ Tvoje poslanstvo! ... https://youtu.be/F6XNyWF2PCI

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ...  Bryan Adams - I'm Ready ... https://youtu.be/9_h2FrcZjQs

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

torek, 13. april 2021

Meditation 💜 ACIM Lesson 103 (15 minutes)

☕ Espresso for soul 💜 You are Light! Louise L. Hay

❤️ Listen to your heart! ❤️ Be authentic!

☕ Espresso za dušo 💜 Ti si Luč! Louise L. Hay

Poslušam svoje srce: Vse je mogoče!!!

Poslušam svoje srce: Vse je mogoče!!!:  Kaj če ne bi danes vse jemala tako resno? Kaj če bi se malo bolj zabavala?! Vse bi bilo enako, samo jaz bi bila neskončno bolj srečna! Pa š...

Vse je mogoče!!!

 Kaj če ne bi danes vse jemala tako resno? Kaj če bi se malo bolj zabavala?! Vse bi bilo enako, samo jaz bi bila neskončno bolj srečna! Pa še nalezljivo je! Pa še! Smeh je pol zdravja! To pa si ja želimo, kaj ne!! Seveda si!


Razmišljala sem, da jem vsak dan. Večkrat na dan. Nisem se enkrat najedla, pa bo zdaj držalo vso življenje. Enako je z zrakom, vdih, izdih in ponovi vajo. Enako. Ne morem vdihniti vega zraka naenkrat.

Kaj pa moja duhovna hrana? Mislim, da če sem prebrala knjigo, da bo pomagalo?! Kar tako! Pa seveda! So trenutki v knjigi, ki mi spremenijo življenje. Čisto nov pogled! So pa vaje, ki so potrebne vsak dan, če želim rezultate. Duhovna hrana – vsakodnevna – samo zato, da se ne razraste plevel. Negujem svojo dušo, duhovnost. S pisanjem, vizualizacijo, dnevnikom hvaležnosti, meditacijo… vsakodnevno.

Seveda tudi s pitjem kave. To je moj obred!

Ljubek sočen srečen izjemen fantastičen mavrično samorogast cvetoč dan!



  🌷 P.S.: Kaj če bi danes, samo danes, res in res zdaj – verjela, da je vse možno?! Vse je mogoče! Kaj če bi zaupala, da si nisem egoistično izmislila svojih želja – ampak so bile v meni kot del dnk. Kot misija, da jo izpolnim v tem življenju?! Sigurno ni naključje, da me tako vlečejo!!! Vedno znova! Moje so! Tvoje pa tvoje. Kaj če bi danes naredil-a uslugo sebi in bi verjel-a, da če so nam bile podarjene sanje – nam je dana tudi pot. Odpira pa se, ko smo bolj in bolj srečni. Izbiraj srečo danes, moja draga, moj dragi! Vredna – vreden si tega!!!

  💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️ Tvoje poslanstvo! ... https://youtu.be/F6XNyWF2PCI

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ...  R. Kelly - I Believe I Can Fly ... https://youtu.be/GIQn8pab8Vc

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

ponedeljek, 12. april 2021

❤️ Poslušaj svoje srce ❤️ Bodi pristna - pristen!

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 102. lekcija I (15 minut)

Poslušam svoje srce: Življenje kot si ga ustvarimo!!!

Poslušam svoje srce: Življenje kot si ga ustvarimo!!!:  Življenje je tako, kot si ga ustvarimo. Kot bombonjera. Ali ko sveže sočno sadje. Ali kot mavrica. Ali kot tok reke blesteče lesketajoče v ...

Življenje kot si ga ustvarimo!!!

 Življenje je tako, kot si ga ustvarimo. Kot bombonjera. Ali ko sveže sočno sadje. Ali kot mavrica. Ali kot tok reke blesteče lesketajoče v soncu.

Kaj ni zanimivo, da mi zunanje okoliščine samo potrjujejo to, kar trdno verjamem v sebi. Lahko se dogaja čisto obratno, ampak tega niti videla ne bom. Zato sem danes iskalka in vidim druge možnosti.

Danes odpiram srce. Danes odpiram sebe še boljšemu življenju.

Če ne vidim možnosti, ne pomeni, da jih ni tam! So. Samo srce odprem vsemu, kar si želim. S sledenjem svojemu sijaju. Z zaupanjem svojemu srcu.

Danes so moji vodniki jasni – sreča, veselje in smeh. Samo to in seveda moja vizija – me povzdigne nad prepričanja in vzorce preteklosti!

Ljubek srčkan dan moja draga, moj dragi. Rada te imam.



🌷 P.S.: Ustvarjaj si bolj in bolj čarobno življenje. Daj priložnost vabilom za srečo. To je tvoje. Samo vzemi in dovoli si to imeti!

  💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️ Tvoje poslanstvo! ... https://youtu.be/F6XNyWF2PCI

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ...  Bruce Springsteen - Tougher Than the Rest ... https://youtu.be/_91hNV6vuBY

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

nedelja, 11. april 2021

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 101. lekcija I (15 minut)

Poslušam svoje srce: Kaj še čakamo?!!

Poslušam svoje srce: Kaj še čakamo?!!:  Kako kaj tvoje ljubko življenje?  Se že kaj zabavaš?  Si kaj samosvoj-a? Kaj še čakamo?!! Na konec sveta?! Mislim, da smo dobili dovo...

Poslušam svoje srce: Nežno stopam skozi spremembe!

Poslušam svoje srce: Nežno stopam skozi spremembe!:   Kako kaj danes? Se kaj zabavamo? Si kaj srečna – srečen? Danes je dan, da si to, kdo si. Več stvari kot cenim, več jih dobim. Želim si...

Meditation 💜 ACIM Lesson 101 (15 minutes)

🌍 Soul journey ❤️ Magical Mother Earth: walk in forest all the colors .....

Nežno stopam skozi spremembe!

  Kako kaj danes? Se kaj zabavamo? Si kaj srečna – srečen?

Danes je dan, da si to, kdo si.

Več stvari kot cenim, več jih dobim. Želim si ustvarjati čarobnost. Kako jo naj, če najprej ne cenim tega, kar imam.

Čudovito družino, lep dom, avtek, ki me vozi naokoli, moje kolo za daljše sprehode naokoli, malo hitreje. V mojem ritmu.

Cenim pa tudi to, kdo sem. Danes cenim sebe kot celoto. To mi je bilo dano in to zdaj sprejemam. Rada se imam in sem mila s sabo.

Nežnost in milina in uvidevnost in sočutje in prijaznost so za tek na dolge proge – kot na primer življenje. Vse ostalo se ne obnese. Nežno stopam skozi spremembe.

Kaj pa ti ustvarjaš zase? Se kaj ceniš?

Ljubek srečen sončen pester pustolovski dan!


  🌷 P.S.: Raziskuj področja, ki te veselijo. Se kaj giblješ? Zadnje čase tako uživam v raziskovanju s kolesom! Kako pa je to polno svobode in čarobnosti narave. Prav fantastično je.

  💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️ Tvoje poslanstvo! ... https://youtu.be/F6XNyWF2PCI

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan Bruce Springsteen

Dream Baby Dream ...  https://youtu.be/06fCMfcMnqk

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !