petek, 16. april 2021

Naravno in naša pravica!

 Sreča je vsepovsod, če jo le opazim. Res. Čisto majhne situacije se spremenijo v čisto radost. Včeraj sem se peljala s kolesom po otoku in listje na tleh je tako lepo žarelo oranžno v zahajajočem soncu. Bili so kot majhni drobni ogenjčki.

Voda se je lesketala v nežnih pastelno rumenih odtenkih tisočih in tisočih odsevov sonca. Travica je bila puhasta in drevesa so stala sredi nje. Prava čarobnost.

Kaj bi zamudila, če ne bi vsega tega opazila! To moje življenje bogati v vseh pogledih. Radost je to. Čista radost in lepota. Prav srce mi ogreje, da sem lahko to vso milino sprejela v svoje srce. Prav rada imam to raziskovanje.

Kaj če bi danes malo bolj cenili sebe? Svoje globine. Svojo notranjo lepoto in seveda tudi zunanjo. Čudoviti smo taki kot smo. Zdaj pa to res opazimo in cenimo. Veliko imamo dati, če le opazimo svojo čarobnost. Svoboda raziskovanja je nekaj, kar je naravno in naša pravica. Tako kot svoboda gibanja. In seveda tudi druženja!

Ljubek sijoč unikatno čaroben srečen dan!


  🌷 P.S.: Življenje je praznik. Zdaj pa praznuj lepoto vsega, kar je. Tudi sebe.

  💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️ Bodi pristna - pristen! ... https://youtu.be/75-eIc0x-mY

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ...  India.Arie Sings "I Am Light" ... https://youtu.be/OL-gxfx2QtY

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar