sobota, 9. november 2019

Poslušam svoje srce: Res komaj čakam! Pa kaj se še kar nadaljuje!?

Poslušam svoje srce: Res komaj čakam! Pa kaj se še kar nadaljuje!?: Uh, kako je super, ko je super. In še bolj super postaja! Noro dobro! Kaj kaj delamo? Kako si kaj ustvarjamo dan po svoje? Uživamo kaj ali n...

Fabulous Fashion Friday: French chic! I Autumn lookbook

Res komaj čakam! Pa kaj se še kar nadaljuje!?

Uh, kako je super, ko je super. In še bolj super postaja! Noro dobro! Kaj kaj delamo? Kako si kaj ustvarjamo dan po svoje? Uživamo kaj ali nič?

Saj ni vse v užitku, je pa definitivno vse v sledenje svojemu sijaju! Danes pa lahko! Danes pa lahko to malo jače! Malo bolj močno! Malo bolj!
Včeraj sem čakala. Čakala. In čakala. Priznam. Razpoloženje mi je kar padalo in padalo. Dokler, se nisem opazila. Seveda! Pa kaj mi zdaj drugi določajo mojo vrednost?

Pa kaj!

Hej spet kliče potovanje! Ljubim svoje lepo lepo življenje! Spet bo izlet! In komaj čakam! Kaj si vse želim početi! Moje življenje je čarobnost! Res komaj čakam! Pa kaj se še kar nadaljuje!?

Uživam v polnosti tega, kdo sem!

Pa kaj je mogoče!? Spet grem na izlet! Obožujem te lepe izlete! Kako rada imam svoje življenje!
Kako sem hvaležna, da imam dovolj denarja ta vse to!

Prav uživam! Kako me vleče! Raznolikost sem in polnost in veselje! Rada sem jaz jaz! Kaka čarobnost! Rada sem polnost in užitek in radost! Vse je zame! Vse je v moje najvišje dobro! rada sem veselje in radost in ljubezen! Vse se mi dogaja zame! Rada sem v vseh pogledih pristnost in raznolikost in svežina! Moje življenje je polnost in uživam vsak dan bolj v tem!

Prav zabavno je! rada sem v vseh pogledih vse, kdo sem! kako rada sem vse, kdo sem! pisateljica! Edinstvenost! Pisanost! Pristnost! Življenje me ljubi v vseh pogledih! Zdaj!

Življenje je živost in pristnosti in zaupanje, da se vse dogaja zame, ker se!

Ljubek sijoč pristen srčkan dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje te objema s svojim prijateljstvom! Dopusti mu!

petek, 8. november 2019

Poslušam svoje srce: Dobro občutje ali trpljenje? Ljubezen ali strah? J...

Poslušam svoje srce: Dobro občutje ali trpljenje? Ljubezen ali strah? J...: Kako je to, da se lahko zbudim že tako dobre volje? Verjetno sem že šla spati dobre volje. In še nekaj je bilo! Imela sem tako lepe sanje....

Dobro občutje ali trpljenje? Ljubezen ali strah? Jaz izbiram!

Kako je to, da se lahko zbudim že tako dobre volje? Verjetno sem že šla spati dobre volje. In še nekaj je bilo! Imela sem tako lepe sanje. Saj so bile lepe!

Nekaj sem slišala eno žensko včeraj govoriti ali je bilo že prej! Da se je rodila samska in nima nič proti, če samska tudi umre.

Saj nismo del nečesa! Ne! Zaključena celota smo! Pa kaj ni to lepo!

Zdaj sem samska. Želim si nekoga, ki je povezan s svojim srcem. Ne rabim pa ga za svoje dobro počutje! Že zdaj se počutim fantastično!

Prav lepo življenje sem si ustvarila! Si še ga ustvarjam! Niti malo še nisem zaključila!

Pa kaj je zdaj s tem odlašanjem! Si ga ustvarjam! Imam občutek včasih, da sem tukaj za vedno! Hej! Zbudi se! Vsak dan sem bliže smrti ali dalj od rojstva! Pa saj to je dobro! Zavedanje!

Bolje kot se počutim, bolje postaja!

Koliko se mi je samo v prejšnjem tednu zgodilo!

Sama potovanja! In že imam v načrtu nova! To se mi kar odpira! Božansko je!

Res sem si ustvarila čudoviti življenje!

Vedno mi je tudi bilo zanimivo odkrivati svoj stil! vem, kaj rada nosim! Živo roza barve! In ponosna sem, da sem si tudi zgradila garderobo, ki jo obožujem! To je tudi moje veselje! Obožujem svoje življenje v polnosti!

Danes je moj dan, da sem vse, kar si želim! Poslušam svoje srce, ker me to vrača v center! To me vrača k sebi. Bolj ko se oddaljujem od centra, slabše se počutim. Bolj kot trpim, bolj sem stran od centra! To je samo moje opazovanje, katero smer sem ubrala. To, ki si jo želim in ki se občuti dobro ali to, ki je stran od tega dobrega počutja!

Dobro občutje ali trpljenje? Ljubezen ali strah?

Tako je! In nič drugače!

Ljubek scentriran srčen srčkan pristen dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Polnost je vsepovsod. Samo opazimo jo in je naša!

P.S.S.: Nov navdih... https://youtu.be/HfRvqgh0m9Q

četrtek, 7. november 2019

Martin Kojc: Učbenik življenja - 8. lekcija

Poslušam svoje srce: Poudarek je na bila. Bila.

Poslušam svoje srce: Poudarek je na bila. Bila.: Kaj če bi danes bolj cenila to, kar že imam? Zares. Nič ni lepšega od zavetja doma. Toplega tuša. Vode, ki jo lahko porabim, koliko že...

Ni hitrih rešitev

Nekaj bistvenega sem spoznala! Kaj če sem naredila napako?

Prijateljici sem rekla, da grem zraven nje na izlet, če ne bo tečna.

Pa kaj ima sploh ona z mojim počutjem? Če bi bila tečna do stropa, pa kaj? Je to res pomembno za moje občutje?

Potem pa še je druga stvar.

Ali to je bilo prvo, kar sem pomislila.

Zakaj ne smemo biti tečni? Tečnoba je znak, da se nekaj dogaja. Znak, da smo sitkani, da nekaj spremenimo, da smo manj sitkani.

Pa kaj, če sem kdaj tečna.

Samo Barbi iz trgovine ni tečna! Če ne veste, samo zato, ker je plastična. Res!?! Če vam rečem.

Mislim, da smo kot punčke vzgojene, da moramo biti prijazne, lepe, se smehljati, nositi nasmeh vedno in povsod. Uh, kako naporno!

Kaj pa pristnost.

Verjetno so moške kaj tudi učili, da ne smejo biti reve, da ne jočejo.

No, čakaj. Zdaj sem ženska. V tem življenju. Zakaj bi vedno morali biti dobre volje, nasmejani in polni navdušenja!?

Kaj pa resničnost? Pristnost?!

Ni hitrih rešitev.

Tečnost je znak, da je čas za spremembe.

Vredni smo ljubzeni tudi, če smo tečni. Takrat smo je še bolj. Sestavljamo sestavljanko življenja. En košček tiščimo nekam, kar sploh ne spada! Ni čudno, da smo tečni!

To je dober znak! To ja znak, da že zaznavamo, da nekaj ni tako, kot bi si želeli!

Torej danes bodimo tečni, koliko si želimo! Koliko nas srce poželi! Dober znak je! zavedamo se! Zavedamo se, da ne gre, tako kot smo se zamislili. Lahko prepustimo Univerzumu, da to vidimo z ljubeznijo? Lahko smo mili do sebe.

Začele so nas motiti stvari! Zavedamo se! Opazimo! Kako dobro!!!

Ljubek sijoč pristen srčkan unikatno lep dan!

Cmok! Objem!

P.S.: Zaslužite si, da ste ljubljeni tudi takrat, ko ste tečni. Takrat še bolj, ker ste pristni. Iskrenost šteje!


Poudarek je na bila. Bila.

Kaj če bi danes bolj cenila to, kar že imam? Zares.

Nič ni lepšega od zavetja doma. Toplega tuša. Vode, ki jo lahko porabim, koliko želim. Čisto se osvežim.

Vse poteka v počasnem posnetku. Večeri so vedno daljši. Prav lepo mi je! Cenim, da imam tako udobno življenje.

Pa si upam ustvariti kaj novega? Vse, kar imam zdaj za ustaljeno, je bilo nekoč novo in sveže.
Si upam živeti nelinearno?

Si res upam ustvariti življenje, kot si ga želim? Upam biti ustvarjalka dobrega? Ali si to želim le v teoriji, kjer samo v teoriji živim, kot bi rada?

Si upam izstopiti iz te cone udobja?

Čutim, da deluje. Čisto deluje. Boljše kot se počutim, boljše postaja! Noro rada imam to svoje življenje. Ga res upam živeti po svoje izven okvirjev?

Vedno sem bila pridna punčka. Poudarek je na bila. Bila.

Sem še vedno ta mala punčka, ki čaka, da ji bo kdo odobril, če se lahko gre ven igrati? Sem še vedno ta mala punčka, ki zaupljivo gleda s sijajem v očeh, da bo dobila odobravanje?

Česa me je strah?

Kaj se bo zgodilo, če bom res sledila svojim sanjam? Kaj se bo zgodilo, če bom poslušala svoje srce?
Kaj pa se lahko zgodi. Umrem lahko. To tako bom. Ne pretiravaj! Če ne sledim svojemu sijaju, tako umiram vsak dan sproti.

Lahko izgubim. Lahko pridobim.

V bistvu se ne bo zgodilo nič tragičnega, samo jaz bom bolj srečna, izpolnjena, pristna. Je to cena, ki sem jo pripravljena plačati?! Da sem bolj srečna?! Pa kaj se hecaš, ne!!!

Vse dobiva pravi pomen. Zdaj. Pa tragično ja, pa kaj še!?!

Ljubek sijoč pristen navdihnjen dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje je drzna pustolovščina ali nič!

sreda, 6. november 2019

Vadim Zeland: Reality transurfing 3 - Forward to the Past

Poslušam svoje srce: To mi daje zagon, vzlet, da lahko poletim kamorkol...

Poslušam svoje srce: To mi daje zagon, vzlet, da lahko poletim kamorkol...: Pa kako super, da so prazniki! Prav super še je malo poležati v postelji. Se cartati. Samo biti. To pa ni lepšega! Sem v topli odeji! No, ta...

To mi daje zagon, vzlet, da lahko poletim kamorkoli!

Pa kako super, da so prazniki! Prav super še je malo poležati v postelji. Se cartati. Samo biti. To pa ni lepšega! Sem v topli odeji! No, tako, bolj v postelji zavita v toplo odejo! Pa če to ni življenje!

Kako sem se imela super! Bili smo na izletu! Z vlakom! Si moreš ti to misliti! V mojem ljubem Celju! Točno vem, da mi vedno bolj in bolj priraste k srcu! Tako zadovoljna sem! zadnjič, ko sem ga raziskovala, se še mi je zdel malo labirint! Zdaj pa je že bolj domače. Pa saj mi je prej tudi bilo domače. In rada imam, da sem malo zgubljena v mestu, ker potem vsaj najem kar nepričakovanega!

Čutim, vedno bolj, da obožujem raziskovanje mest! Dva tedna nazaj sem bila v Rijeki, tudi tam sem se počutila domače! Res rada raziskujem. Najlepše pa mi je, da še vedno odkrijem kaj novega. Želim si iti nazaj. Želim si še bolj raziskovati. Tako kot mi je domače, tako me spet vabi, da odkrijem še kaj bolj skrivnostnega! Rada potujem!

Vsako mesto ima svoj čar, sploh glede zgodovine, kavarnic, mestnega vrveža, ljudi. Kako rada raziskujem! Se že veselim svojega naslednjega potovanja.

Zdaj pa sem doma! To še je le lepo! prav čutim, da imam to bazo, zavetje, kamor se lahko vedno vrnem. Rada sem tukaj. In to mi daje zagon, vzlet, da lahko poletim kamorkoli!

Ljubek sijoč pristen in srčen dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: življenje ravna s tabo kot s kraljico, kraljem, kaj pa ti? Danes si poravnajmo svojo krono!

torek, 5. november 2019

EFT metoda - tapkanje: Prepustim se

Poslušam svoje srce: Kaj bi nam bolj pomagalo? Kaj bi drugim bolj pomag...

Poslušam svoje srce: Kaj bi nam bolj pomagalo? Kaj bi drugim bolj pomag...: Kaj če ne bi zatajevali svojih čustev. Lahko si jih priznamo. Lahko drugemu tudi delimo sovja čustva. Ob tem sem se počutila tako. Ni treba,...

Kaj bi nam bolj pomagalo? Kaj bi drugim bolj pomagalo?

Kaj če ne bi zatajevali svojih čustev. Lahko si jih priznamo. Lahko drugemu tudi delimo sovja čustva. Ob tem sem se počutila tako. Ni treba, da rečemo, ti si to naredil. Ker noben ni nič naredil. Vse je naše dojemanje in pogled skozi očala preteklosti.

In potem odziv skozi obrambni mehanizem. Saj vem, obvarovati nas želi pred bolečino ali prizadetostjo. Ampak vseeno imamo moč, da si priznamo, kaj čutimo. Se dobro počutimo ob tem? Kako se občuti, kjer sem zdaj?

No, zdaj vem, kje sem. Se bi rada tako počutila. Zdaj pa lahko prevzamem odgovornost in se vprašam, kaj lahko naredim, da bi se boljše počutila.

Pa še to, če nas za koga skrbi.

Imamo neznansko močno silo v našem življenju. Vsi. Vesolje – ljubezen, ki se pretaka skozi vsako živo bitje. Skozi vsako! Tudi skozi njih in nas. Vse nas. Tudi skozi naravo. Vse je urejeno v naše in vseh najvišje dobro. Res pomagamo s tem, da skrbimo za koga? Kaj pa če bi si ga predstavljali kot srečnega, zadovoljnega, ljubljenega, izpolnjenega, da dela kar ljubi in živi v bogastvu, iz srca se smeji in je to, kdo je! Zakaj bi še mi dodajali težo v smer, ki ni dobrega izida. Lahko mislimo samo pozitivno ali v smer uresničitve dobrega ali v drugo – negativno – nezaželeno. Kaj bomo izbrali danes?

Kaj bi nam bolj pomagalo? Kaj bi drugim bolj pomagalo?

Jim res želimo dobro? Potem začnimo vizualizirati dobro! Vso Vesolje jim stoji ob strani. Vse se odvija v njihovo najvišje dobro. Zaupajmo, da se bo vse uredilo, ko bo pravi čas za to. Mi pa pomagajmo z pozitivno vizualizacijo in molitvijo, da vse prepuščamo ljubezni, da se bo vse uredilo, kot je prav za vse.

Zdaj pa še nekaj.

Težko je! Pa kdo to verjame! Ni težko! Samo navajeni smo drugače!

Kaj če bi bili navajeni, da bi takoj videli pozitivno v vsem, vse dobro v vsem! Kaj če bi bili navajeni zaupanja, da se vse dogaja v našo korist, ne glede kako izgleda? Kaj če bi bili navajeni, da bi se obrnili v smer, ki pa nam je všeč in ki nam prinaša radosti?

Potem bi nam bilo težko skrbeti in misliti negativno. Zdaj pa lahko to obrnemo!

Ljubek sijoč pristen unikatno lep srčkan dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje te objema z Ljubeznijo! Dovoli mu še bolj! Poslušaj svoje srce!!!

ponedeljek, 4. november 2019

❤️ Create your day, create your life!

Poslušam svoje srce: Vse se da!

Poslušam svoje srce: Vse se da!: Cenim, da sem tukaj. Kaj pa drugega! Tako sem navajena, da začnem pisati dnevnik hvaležnosti, kaj cenim, da kar blog začnem tako! Dobro...

Vse se da!

Cenim, da sem tukaj. Kaj pa drugega! Tako sem navajena, da začnem pisati dnevnik hvaležnosti, kaj cenim, da kar blog začnem tako!

Dobro!

Zdaj smo to razjasnili!

To ni dnevnik hvaležnosti. Ga pa definitivno priporočam. Mislim, da mi je vse, kar imam, prinesel ravno dnevnik hvaležnosti. Tako sem bila hvaležna za vse, ko sem imela tudi manj. Potem pa mi je ta hvaležnost za to prinesla več. Več tega, kar sem že cenila.

Lahko je! In deluje. Se pa spremeni zavest ali pogled. Toliko tega je, kar lahko cenimo in smo hvaležni za to. Že ko na to samo mislimo, se nam viša vibracija. In kjer so naše želje? Na visoki vibraciji!

No, po drugi strani pa ne gre za želje. Lahko se počutim dobro ne glede na karkoli. Počutim se dobro in to je prioriteta. Saj vse stvari, ki si jih želim so samo zato, ker mislim, da bi se počutila dobro!
Na seminarju je bilo, da si je nekdo iz minusa spremenil v plus na banka netu. Samo naredil je posnetek zaslona. Si izbrisal minus in potem je to gledal, kot da je že resnično in to občutil.
Zdaj si je prijateljica naredila tako!

Kako zabavno!

Njen mož je mislil, da sta zadela na loteriji, ko mu je po poslala!

Verjamem, da to deluje! Bolj kot občutim, da je res, bolj se temu približujem.

Zanimiv mi je ta zakon privlačnosti. To raziskovanje in pritegovanje vsega, kdo sem. To mi je tako raznoliko! V polnosti sem veselje in radost!

Sosedo sem tudi na razstavo povabila in mi je samo rekla, da naj jo kar povabim, če še bo kaj takega! Kako rada imam take pogovore. Pristnost šteje!

Nekaj je! vztrajnost! Sem vse, kdo sem! in rada sem to, kdo sem!

Zdaj pa treba jemati strogo dobro počutje! Ali se počutim dobro, ali pa naredim nekaj, da se! Ali pa grem dremati ali brati dobro knjigo! Vse se da!

Ljubek sijoč pristen srčkan dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Vse se dogaja zate. Vesolje ti krije hrbet! Zdaj!

nedelja, 3. november 2019

Croatia: Rijeka - 1st part

Poslušam svoje srce: Ljubek sijoč dan in čisto se uresničujte!

Poslušam svoje srce: Ljubek sijoč dan in čisto se uresničujte!: Cenim, da je tako lep sončni vzhod! Kako obožujem jesensko vreme! Jutri pa gremo na izlet! In še nekaj je danes! Grem na predstavitev knjige...

Ljubek sijoč dan in čisto se uresničujte!

Cenim, da je tako lep sončni vzhod! Kako obožujem jesensko vreme! Jutri pa gremo na izlet! In še nekaj je danes! Grem na predstavitev knjige! Kako se pa to veselim. Mogoče bom lahko govorila s pisateljico, da mi bo kaj bolj podrobno pojasnila! Mogoče. Upam. Pa še v tako lepi dvorani bo vse skupaj! Kar ne morem verjeti! Božansko! Rada sem vse to, kdo sem. Rada sem polnost tega in vsega! Kako zanimivo življenje imam!

Včeraj smo imeli after party v galeriji! Kaj si ti nor, kako je bilo dobro! moja prva samostojna razstava! Polno sem v tem, da sem vedno bolj to, kdo sem.

Ali pa si dopuščam.

Pa zakaj bi se sploh držali nazaj? V sebi smo ljubezen! V sebi smo pestrost! V sebi smo navdih! v sebi smo raznolikost! V sebi smo vse dragoceno in lepo in zabavno in radost!

Zakaj bi to skrivali pred sabo!

Pa še nekaj je!?

Včeraj smo imeli malo druženja. Pa je moja nečakinja rekla, da smo smotani. Ne vem, kaj smo jo razjezili! Nekaj čisto nepomembnega je bilo!

Pa sta jo ati pa mami takoj kregala, da se tako ne govori!

Pa smo malo smotani! Čudni! Pa tp je dobro!

Pa če priznamo, priznam, se mi kar kamen od srca odvali! To pa je ja tako osvobajajoče! Pa še dobro je! Se ni treba pretvarjati!

Dokler smo čudni tako, da nobenemu ne škodujemo – saj vem, da ne bi – je vse dobro! kaj dobro! fantastično! Samo zato, ker je polnost vsega tega, kar smo mi zdaj! To je čista svoboda in radost!

Ljubek sijoč dan in čisto se uresničujte!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje je radost in prav je, da jo živimo zdaj! Vso imamo v srcu! Zdaj pa jo samo izrazimo!