sreda, 6. november 2019

To mi daje zagon, vzlet, da lahko poletim kamorkoli!

Pa kako super, da so prazniki! Prav super še je malo poležati v postelji. Se cartati. Samo biti. To pa ni lepšega! Sem v topli odeji! No, tako, bolj v postelji zavita v toplo odejo! Pa če to ni življenje!

Kako sem se imela super! Bili smo na izletu! Z vlakom! Si moreš ti to misliti! V mojem ljubem Celju! Točno vem, da mi vedno bolj in bolj priraste k srcu! Tako zadovoljna sem! zadnjič, ko sem ga raziskovala, se še mi je zdel malo labirint! Zdaj pa je že bolj domače. Pa saj mi je prej tudi bilo domače. In rada imam, da sem malo zgubljena v mestu, ker potem vsaj najem kar nepričakovanega!

Čutim, vedno bolj, da obožujem raziskovanje mest! Dva tedna nazaj sem bila v Rijeki, tudi tam sem se počutila domače! Res rada raziskujem. Najlepše pa mi je, da še vedno odkrijem kaj novega. Želim si iti nazaj. Želim si še bolj raziskovati. Tako kot mi je domače, tako me spet vabi, da odkrijem še kaj bolj skrivnostnega! Rada potujem!

Vsako mesto ima svoj čar, sploh glede zgodovine, kavarnic, mestnega vrveža, ljudi. Kako rada raziskujem! Se že veselim svojega naslednjega potovanja.

Zdaj pa sem doma! To še je le lepo! prav čutim, da imam to bazo, zavetje, kamor se lahko vedno vrnem. Rada sem tukaj. In to mi daje zagon, vzlet, da lahko poletim kamorkoli!

Ljubek sijoč pristen in srčen dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: življenje ravna s tabo kot s kraljico, kraljem, kaj pa ti? Danes si poravnajmo svojo krono!

Ni komentarjev:

Objavite komentar