ponedeljek, 4. november 2019

Vse se da!

Cenim, da sem tukaj. Kaj pa drugega! Tako sem navajena, da začnem pisati dnevnik hvaležnosti, kaj cenim, da kar blog začnem tako!

Dobro!

Zdaj smo to razjasnili!

To ni dnevnik hvaležnosti. Ga pa definitivno priporočam. Mislim, da mi je vse, kar imam, prinesel ravno dnevnik hvaležnosti. Tako sem bila hvaležna za vse, ko sem imela tudi manj. Potem pa mi je ta hvaležnost za to prinesla več. Več tega, kar sem že cenila.

Lahko je! In deluje. Se pa spremeni zavest ali pogled. Toliko tega je, kar lahko cenimo in smo hvaležni za to. Že ko na to samo mislimo, se nam viša vibracija. In kjer so naše želje? Na visoki vibraciji!

No, po drugi strani pa ne gre za želje. Lahko se počutim dobro ne glede na karkoli. Počutim se dobro in to je prioriteta. Saj vse stvari, ki si jih želim so samo zato, ker mislim, da bi se počutila dobro!
Na seminarju je bilo, da si je nekdo iz minusa spremenil v plus na banka netu. Samo naredil je posnetek zaslona. Si izbrisal minus in potem je to gledal, kot da je že resnično in to občutil.
Zdaj si je prijateljica naredila tako!

Kako zabavno!

Njen mož je mislil, da sta zadela na loteriji, ko mu je po poslala!

Verjamem, da to deluje! Bolj kot občutim, da je res, bolj se temu približujem.

Zanimiv mi je ta zakon privlačnosti. To raziskovanje in pritegovanje vsega, kdo sem. To mi je tako raznoliko! V polnosti sem veselje in radost!

Sosedo sem tudi na razstavo povabila in mi je samo rekla, da naj jo kar povabim, če še bo kaj takega! Kako rada imam take pogovore. Pristnost šteje!

Nekaj je! vztrajnost! Sem vse, kdo sem! in rada sem to, kdo sem!

Zdaj pa treba jemati strogo dobro počutje! Ali se počutim dobro, ali pa naredim nekaj, da se! Ali pa grem dremati ali brati dobro knjigo! Vse se da!

Ljubek sijoč pristen srčkan dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Vse se dogaja zate. Vesolje ti krije hrbet! Zdaj!

Ni komentarjev:

Objavite komentar