sobota, 3. december 2022

TI to zmoreš!

Živim svoje najboljše življenje ali še odlašam?

Do kdaj?

Kaj se vse mora zgoditi, da bom potem bila srečna?

Očitno, da se vedno kaj razplete in odplete nepričakovano. Vedno pa je dober konec. Zaupam v to, ker če ne, še ni konec!

V sebi čutim nemir, ki ga želim sprostiti. Želim se ga zavedati. Želim mu dati prostor in se kljub temu imeti rada. Želim sprejeti tudi ta del sebe. Želim sprejeti svoj nemir, saj je na koncu koncev znak, da se nekaj dogaja.

Kaj bi mu rekla?

»Hvala, da si tu. Hvala, da si me spomnil, kaj pa je resnično pomembno. To, da sinu stojim ob strani. Ne gre se zame. Sem najboljša mama, kar zmorem. Oziroma sem dovolj dobra mama. In to je dovolj. Hvala, da si me spomni, da je čas, da poiščem mir v sebi. Hvala, da lahko tako radostno rastem. Hvala za bogate izkušnje. Hvala za pristnost. Hvala, da te lahko občutim.«

Zdaj pa predem niti miru. Zdaj pa samo diham. Dopuščam, da se mir vedno bolj naseljuje v meni. Tudi, če še ni pravi čas, za popolno občutenje miru. Sem polno prisotna s svojimi občutki. Čutim. Živa sem. diham. Kako je vse to dragoceno!

Danes sprejmi svoje občutke. Lahko so, kakršni so. So, kakršni so. Bolj kot jih sprejemam, bolj jih zdravim. Kot bi jih oblila svetloba Ljubezni in jih objela.

Danes objemi in priznaj svoje občutke. Dragoceni so. Želijo na plano, da se pozdravijo. Zato je danes dovolj izmikanja in tlačenja, zamotitev z nepomembnimi stvarmi. Občutki bodo tako dolgo trkali, dokler jim ne odpremo vrat in srca!

Danes odpri svoje srce!

Ljubek srčkan sijoč pristen navihan blažen lep jasen edinstven živahen iskren mavričen jasen optimističen dan!



🌷 P.S.: Zaupaj si! Ti to zmoreš! Vdih! Izdih!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️  Zabavaj se! https://youtu.be/dY0p5j7M9Lo

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Pointer Sisters - Fire ... https://youtu.be/K9S5EZgIJck

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

petek, 2. december 2022

Ne!

Ne!

Ne je ne! In to je dovolj.

»Kateri del ne, nisi razumel?«

Tako je!

Kako težko je reči ne, brez da bi iskala sto izgovorov. Ali opravičil ali dejstev, zakaj ne morem.

Ne je dovolj.

(Tudi če zadaj stoji samo zato, ker mi ni.) to je dovolj dober razlog! Očitno, da se mi nekaj upira. Zdaj pa samo odkrijem, zakaj. Ali pa niti ne. Dovolj je bilo analiziranja. Če začutim ne v sebi, je to dovolj, brez pojasnjevanj.

Torej, ko rečemo drugim ne, rečemo sebi – DA! Res veliki da, ker smo si pomembni, ker se imamo radi, ker smo pristni – tudi v svojem da – sebi.

Lahko pa sebi rečem da, tudi če je to samo za branje knjige! Ampak kako mi to napolni dušo! Ali pa počivanje na sedežni. Karkoli mi srce poželi. Tako je potem res fantastično! Lahko sem to, kdo sem. V vseh pogledih!

Nikomur ne delam usluge, če rečem da, v sebi pa kuham zamero, ali se počutim izkoriščeno. Ali pa imam občutek, da je čas drugih bolj pomemben kot moj. Ni! Jaz sem zvezda svojega življenja! Jaz se moram jemati resno in se poslušati!

Sebično od drugih je, da se od mene zahteva, da vse spustim in vletim kot padalec. Torej ni sebično, če rečem da sebi. Jaz sem si dovolj pomembna, da spoštujem svoje občutke in če čutim ne – je ne!

Tako je! (Pa naj bo kakršna koli avtoriteta, imam svobodno voljo. To je moja osnovna pravica! Tvoja pa tudi!)

Kje si želiš kdaj reči ne, vsaj malo večkrat, da res prisluhneš sebi in neguješ svojo dušo?!

Zdaj je tvoj čas razcveta! Reči si večkrat da!

Ljubek srčkan pester zanimiv radosten lep živahen sijoč pristen nagajiv pisan šarmanten edinstven dan!



🌷 P.S.: Prepusti se užitkom tega dne! To je tvoje življenje!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️  Zabavaj se! https://youtu.be/dY0p5j7M9Lo

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Željko Bebek - Ne spavaj mala moja muzika dok svira ... https://youtu.be/M3xwcGqrBUM

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

četrtek, 1. december 2022

Udejanjanje sreče!

Pesto je! Nekatere stvari – saj veš – stvari, ki niso stvari – ampak so ljudje, me hitro vržejo s tira. Ampak zdaj je čas harmoniziranja. Lahko najdem mir v sebi, vseeno. Lahko se prepustim toku Ljubezni, vseeno. Lahko sem srečna, vseeno!

Lahko se počutim dobro, vseeno!

Lahko sijem vseeno!

Vse je samo vprašanje veselja, ali res živim svojo resnico.

Sem res pristna? Sem to, kdo sem. Kaj je moja resnica?

Zdaj pa dopuščam, da se pretaka skozi mene zdaj!

Lahko sprejmem druge ljudi v njihovih nepopolnostih tudi, in se bolj osredotočam, kaj pa je dobro? Lahko. Si želim to narediti? Želim.

Kaj si zares želim?

Želim si biti srečna. Kaj pa zame to pomeni? Dejansko?!

Sprehod v naravi. Smeh z družino. Cartanje s partnerjem. Pitje čaja in pisanje. Gledanje sončnega vzhoda in zvezd. Sedenje v viseči mreži. Dobra hrana. Uživanje v kopeli. Iskrenost. Toplina v očeh. Ustvarjanje. Kuhanje. Petje, čeprav brez posluha. Druženje.

Zdaj pa ti ustvari svoj srečni srčni seznam!

Nekaj izberi in danes to udejanji. Imej se rada. zdaj!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv lahkoten pisan žleht zabaven pristen zvezdast mavričen samorogast iskren dan!



🌷 P.S.: Bodi to, kdo si. Takšna si najlepša!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️  Zabavaj se! https://youtu.be/dY0p5j7M9Lo

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Petar Grašo - Ako te pitaju ... https://youtu.be/j4ppyoZNt_Y

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

sreda, 30. november 2022

Zaupam v Božansko igro!!!

Lahko sledim svojemu srcu? Mu lahko zaupam?

Seveda.

Mu znam prisluhniti?

Ko se izkaže za nazaj, da bi mu že s prve mogla prisluhniti, mi je takoj vse jasno. Za nazaj.

Zdaj pa se učim, da ga bolj poslušam za vnaprej, kot vodilo. Lahko samo sijem s svojim sijajem in če se nekaj občuti dobro, potem je dobro. Če pa me nekaj stiska in zvija, potem pa ni preveč dobro. To je jasno znamenje, da naj uberem drugo smer.

Vsaka nervoza, nemir in razdražljivost je znak, da sem spregledala svoje potrebe. Želim si nekaj, mogoče še sama ne vem kaj, ampak je čas za premor. Tako lahko samo uživam v tišini. Resnica se mi prej kot slej razkrije.

Kje so moja boleča mesta?

Kje me boli?

Kako sem lahko bolj nežna in sočutna do sebe? Kako lahko poskrbim zase?

Vedno je odgovor v meditaciji ali še prej v sprehodu. Ali v čisto nepovezanem branu knjige ali pospravljanje posode iz pomivalnega stroja. Kar razjasni se in odgovor mi je na dlani.

Lahko danes zaupam, da se je vso vesolje zarotilo, da me dvigne, da sem to, kdo sem?! Da živim svoje poslanstvo in sem srečna?

Kaj je tvoja največja sreča? Kdaj se počutiš živo?

Zaupam, da se je pravica še vedno izkazala. Tudi tokrat se bo. Zaupam, da bom dobila neštetokrat povrnjeno vse, kar sem vložila. Zaupam v to. Jaz ne poznam poti, Bog pa pozna pot. Oziroma kot bi rekla Florence S. S.: »Bog najde pot, kjer poti ni.«

Zaupam v Boga in v večjo sliko. Zaupam v igrivost vesolja in hkrati mojo, da se vse ureja v moje najvišje dobro in dobro vseh.

Zaupam! Tudi, če še zdaj ni videti tako! Dvomi drugih me ne ustavijo! Še vedno zaupam v čarobno prihodnost! Zame in za vse!

Ljubek srečen izjemen hvaležen pester iskren pristen navihan jasen sončen sočen srkčkan mavričen bleščeč dan!



🌷 P.S.: Zaupam v svojo srčno pot! Zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️  Zabavaj se! https://youtu.be/dY0p5j7M9Lo

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Mišo Kovač - Odvest ću te na vjenčanje ... https://youtu.be/RJhmgVpLEGc

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

torek, 29. november 2022

Dovolj si!

Lahko sem samo to, kdo sem. Dovolj je. taka sem bila ustvarjena iz ljubezni in z namenom. Moja vloga je unikatna. Tako kot tvoja. Če pa živiš mimo nje, pa manjka delček sestavljanke. Kaj je tvoje resnično poslanstvo?

Danes izpolni svoj del usode, da jo izbereš.

Ti veš zase, kaj te je vedno vleklo, ti milo šepetalo, te vabilo. Lahko si polno v tem trenutku in že to je dovolj. Ampak kot ti prišepne navdihnjena pozitivna akcija, pa ji le prisluhni!

Tvoje resnično poslanstvo je, da si srečna, izpolnjena, zadovoljna. Polna ljubezni. Življenje svojega poslanstva ti daje živost, energijo, radost. Ljubezen napolnjuje tvoje srce in občuti se fantastično.

Če pa si daleč stran od svojega poslanstva, pa stopaj počasi. Samo, da je smer prava. Le prisluhni kompasu srca. Stopaj. V tvojo srčno smer. Naprej. Blago. Nežno. Radostno. Z zaupanjem, da ne glede kako so koraki majhni, so v pravo srčno smer.

Vedno znova se sprašuj:

»Kako se lahko počutiš bolje? Kako se lahko počutiš vsaj malo bolje?«

To je dovolj.

Samo predaj se reki Ljubezni, naj te povleče s sabo. Že zdaj si ljubljena. Že zdaj si popolna. Že zdaj si točno tu, kjer moraš biti. Zdaj pa naprej po srčni poti.

Zaupaj si. Zaupaj vodstvu svojega srca.

Ljubek sijoč igriv radosten nagajiv lahkoten srčkan srečen živahen jasen pristen mavričen dan!



🌷 P.S.: Zaupaj svojemu srcu! prav te vodi!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️  Zabavaj se! https://youtu.be/dY0p5j7M9Lo

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Elvis Presley - (Let Me Be Your) Teddy Bear ... https://youtu.be/NkDbk-egHH4

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

ponedeljek, 28. november 2022

Poslušam svoje srce: Zaupaj čarobnosti srca!

Poslušam svoje srce: Zaupaj čarobnosti srca!: Si ustvarjaš bližino s svojim srcem? Si zaupaš? To je najbolj pomembno. Okoli tebe je milijon glasov, ki te želijo povleči stran od sebe...

Poslušam svoje srce: Živost občutenja sebe

Poslušam svoje srce: Živost občutenja sebe: Praznuješ kaj svoj obstoj!? Samo tako, da si. Tukaj. V tem trenutku. Polno prisotna! Zdaj je tvoj čas radosti in veselja in smeha. To je...

Živost občutenja sebe

Praznuješ kaj svoj obstoj!?

Samo tako, da si.

Tukaj. V tem trenutku. Polno prisotna! Zdaj je tvoj čas radosti in veselja in smeha. To je tvoj dan proslavljanja svoje resnične narave! Kliče te.

Slišiš?

Kaj pa zdaj?!

Zdaj?!?!!

Tvoje srce ti šepeta.

Zaupaj si!

Prisluhni si.

Jemlji se resno!

Tvoje potrebe, želje so pomembne in najpomembnejše je, da so res na tvoji listi prioritet!

Pa saj si sploh na svoji listi, ali je vse drugo prej?!

Potrudi se za izpolnitev svojih potreb. Jemlji jih resno. To so sporočila tvoje duše, kako se umiriti in uživati v tem trenutku – kot to kdo si.

Kaj ti sploh pomeni užitek?!

Kdaj občutiš živost!? kdaj občutiš veselje, da obstajaš?! To je tvoj dan priložnosti, da izbiraš malo več sreče! Le daj! ti to zmoreš! Pa če je pikico več kot včeraj, je dovolj.

Danes zares domuj v svojem srcu. modrost srca je neprecenljiva. Danes izbiraj, saj imaš s tem neverjetno moč, da se osrečiš in zares občutiš radost življenja!

Zate gre! Potrudi se! Lahko pa si samo sočutna in si podariš počitek, če to potrebuješ. In sočutje – še malo več. Daleč si že prišla. Bodi ponosna nase!

Ljubek pisan pester miren živahen jasen lep kreativen srčkano srečen mavričen pristen dan!



🌷 P.S.: Zaupaj svojemu srcu. zaupaj v svojo moč izbire! Zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️  Zabavaj se! https://youtu.be/dY0p5j7M9Lo

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Fairground Attraction - Find My Love ... https://youtu.be/gA2V7fIzoOY

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

nedelja, 27. november 2022

Zaupaj čarobnosti srca!

Si ustvarjaš bližino s svojim srcem? Si zaupaš?

To je najbolj pomembno.

Okoli tebe je milijon glasov, ki te želijo povleči stran od sebe. Vse te želi neprisebno in nezavestno, da daješ energijo zunanjim stvarem. Glasovi prijateljev, staršev, sester, šole, družbe, potrošništva, države, zdravstva… so tako močni in glasni in vabljivi. Kažejo ti vse pozlačeno, ampak od znotraj je prazno. Samo zato, ker ni tvoje. Ti veš zase. Si lahko danes malo bolj zaupaš?

Ti veš zase, ker si preživela s sabo vsak trenutek svojega življenja. Kdo se še lahko pohvali s tem? No?! Nihče. Zato imaš nad sabo avtoriteto, saj se poznaš najbolje, kar je sploh možno!

Ti sebe najbolje poznaš! Zato si le zaupaj!

Sem za pomoč, ko nam je potrebna. Ampak še vedno moraš ob tem občutiti resonanco, harmonijo s svojim srcem.

Zdaj pa je dovolj neodgovornosti in prelaganja svojih odločitev na druge! Ti to zmoreš!

Bodi odgovorna za svoje življenje! Izbiraj več sreče! Izbiraj več radosti! Danes ti telo dovoli občutiti malo več kot včeraj. Ampak ti odstotki se seštevajo! Vsak dan en odstotek več! To je popolna sprememba že v nekaj tednih, kaj šele v mesecih!

Zaupaj si! Ti več zase! Zaupaj svojim občutkom. V telesu, v srcu, v umu, saj se resnica vedno izkaže in občuti se fantastično (brez vozla v želodcu)!

Zaupaj si, moja draga! Tvoje mnenje je najbolj pomembno – zate!

Ljubek zaupljiv radosten poln luškan lep srčkan pisan mavričen harmoničen živahen pester dan!



🌷 P.S.: Čarobnost je v zraku! Vedno! Zdaj pa odprimo srca, da jo vidimo!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️  Zabavaj se! https://youtu.be/dY0p5j7M9Lo

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Caro Emerald - A Night Like This ... https://youtu.be/74LXx0wSqMI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !