sobota, 19. september 2020

Tečaj čudežev - 263. lekcija: Moja sveta vizija vse vidi čisto.

Poslušam svoje srce: Miselno krepljenje s prižiganjem alarma za negativno

Poslušam svoje srce: Miselno krepljenje s prižiganjem alarma za negativno: Hmmm, kako kaj!?! Živimo kaj svoje sanje? Kako kaj ljubezen? Do sebe vsaj? Smo kaj nežni s sabo? Se pustiš kaj vleči ali počasi zapletati ...

A course in miracles - Lesson 263: My holy vision sees all things as pure.

Poslušam svoje srce: Te življenje spravlja kaj iz dremeža udobja?

Poslušam svoje srce: Te življenje spravlja kaj iz dremeža udobja?: Ura se mi je ustavila. Zares. Se mi je ustavil tudi čas? So vsi dnevi enaki? Kaj se dogaja? Je to odraz zunanjega časa ali bolj notranjega!?...

Te življenje spravlja kaj iz dremeža udobja?

Ura se mi je ustavila. Zares. Se mi je ustavil tudi čas? So vsi dnevi enaki? Kaj se dogaja? Je to odraz zunanjega časa ali bolj notranjega!?!

Kaj se mi kaj dogaja?

Vse je pestro! Danes pa si želim malo prave pustolovščine. Zares. Kaj si kaj želim? Sijaj!

Kako lahko sijem še bolj svetlo? Kako sem lahko še bolj v svetlobi? Kako lahko imam tako močno svetlobo, da sije tudi ponoči? V prenesenem pomenu. 

Lahko tako zaupam, da je vse dobro in da je zares dobro zame, če tudi zdaj tako ne izgleda? Sem lahko prepričana v to!?! Do zdaj se še je vedno vse dobro izteklo! Še vedno sem tu! In še vedno mi je zanimivo in radostno živeti!!! Raziskovati!

Saj ne bi želela, da sije sonce ponoči, ker imam preveč rada zvezde!!!

Nekaj čarobnega je na njih. Saj na soncu tudi, vse prebuja. Kaj pa ti? Se kaj prebujaš? Te kaj življenje spravlja iz dremeža udobja? Mene že. Kdaj se bolj pustim, zdaj pa bi se rada čisto prepustila. Tok življenja je vedno bolj vabljiv.

Ljubek sijajen izjemen fantastične mavrično čaroben dan!

Cmok!

Objem!


P.S.: Življenje je čarobnost. Ti si čarobnost! Izrazi sovjo unikatnost! Zdaj! Zaradi tega si ravno čudovit-a!!!

petek, 18. september 2020

Miselno krepljenje s prižiganjem alarma za negativno

Hmmm, kako kaj!?! Živimo kaj svoje sanje? Kako kaj ljubezen? Do sebe vsaj? Smo kaj nežni s sabo?

Se pustiš kaj vleči ali počasi zapletati v sivino pajkove mreže skrbi, negativnosti, krivde, sramu in straha? Se pustiš, da te megla negativnosti počasi ovije?

Meni se zgodi. Mislim, da telovadim zdaj s tem. Miselno se treniram.

Malo me zmoti megla. Prej je bila tukaj. Pa me ni niti motila. Lahko, da je bilo sonce ali megla. Nisem se nekaj trudila, da bi se počutila dobro. Zdaj pa me zmoti. Ustavim se. Pogledam, kaj se dogaja. Kaj sem razmišljala, kje sem zavila v dolino megle?

Dovolj!

Lahko se počutim dobro! Lahko izbiram, da se počutim dobro! Zdaj!

Megla in pajčevinast oklep okoli mene nista moji naravni stanj!!!

Ljubek sijoč pristen svoboden igriv sončen dan!

Cmok!

Objem!


P.S.: Življenje te poljublja mehko s svetlobo, sijajem, lepoto, Ljubeznijo. Zdaj! Dopusti več čarobnosti!

četrtek, 17. september 2020

Poslušam svoje srce: Na še malo zraven!

Poslušam svoje srce: Na še malo zraven!: Saj zdaj že veš, se zavedaš, kakšne informacije vnašaš vase in da ne smetiš okolice s pritoževanjem, grdim govorjenjem, obrekovanjem, kritiz...

Meditacija ❤️ 15 minut tišine

Na še malo zraven!

Saj zdaj že veš, se zavedaš, kakšne informacije vnašaš vase in da ne smetiš okolice s pritoževanjem, grdim govorjenjem, obrekovanjem, kritiziranjem. Ni vredno. Ni vredno tvoje energije.

Stop!

Zdaj pa tako!

Vedno pišem o sebi.

Ni vredno. Vse to smetenje. Moje energije. To je kot vrtinec navzdol. Seveda govorim o tem, kar bi rada, da se dogaja, kar je super in kar opazim lepega. To je kot bi dodajala obresti na računu!

"To ti je všeč!?! To ceniš!? Na še malo zraven!" 

To potem raste kot gobe po dežju! To se veča.

Opaziti želim čimveč dragocenosti, čarobnosti, lepote, prijaznosti, zabavnosti, smeha, obilja, povezanosti, ker vem, da se potem to še veča v mojem življenju.

Kaj pa ti? kaj je tebi dragoceno? Danes to pohvali! Pri drugih in pri sebi! Tega bo potem pritekalo v neusahljivih potokih!

Ljubek sijoč pristen nagajiv dan!

Cmok!

Objem!


P.S.: Ti si ustvarjalka – ustvarjalec svojega življenja! Zdaj!

sreda, 16. september 2020

Vadim Zeland: Transurfing v 78 dneh - 77. dan: Zavezniki ❤️

Poslušam svoje srce: Danes bodimo tako izbirčni! Samo najboljše izbirajmo!

Poslušam svoje srce: Danes bodimo tako izbirčni! Samo najboljše izbirajmo!: Ste kaj v navdihu? Kaj vnašate vase? Zdaj ne mislim dobesedno! Ampak informacije, znanje, modrost… vse, kar slišite. Ali preberete ali gle...

Danes bodimo tako izbirčni! Samo najboljše izbirajmo!

Ste kaj v navdihu?

Kaj vnašate vase? Zdaj ne mislim dobesedno! Ampak informacije, znanje, modrost… vse, kar slišite. Ali preberete ali gledate!

Smo kaj izbirčni!?!

Če ne, je zdaj pravi čas! Bodimo izbirčni, kaj vnašamo vase! To potem postaja del nas! to mi postajamo – zavedno ali nezavedno. Ne hranimo se s strahom, nesrečami, katastrofami in dramami! Bi res radi tako živeli? Si želimo tega več?

Res bodimo izbirčni. Vem, da je bila taka pohvala včasih, glede hrane, ko sem še bila otrok:

»Vse je. Nič ni izbirčna!«

Ampak nič več! Vem, kaj se občuti dobro! in samo tega si želim še več! Postala sem selektivna! Kaj resnično hrani mojo dušo – to je dragoceno in neprecenljivo preko vseh mej!

Postala sem pravi mali snob! Želim si več dobrega in samo na to sem naravnana!

Ljubek sijoč pristen nagajivo srčen srčkan pisan dan!

Cmok!

Objem!


P.S.: Kaj pa ti? Si kaj izbirčna? Izbirčen? To odloča o tvojem življenju! Tvojem dnevu! Tebi!

torek, 15. september 2020

Poslušam svoje srce: Vabila na toliko načinov...

Poslušam svoje srce: Vabila na toliko načinov...: Sreča me poljublja na toliko lepih načinov.  Sonce zjutraj in zdaj obrisi svetlobe na steni, stolu. Drevesa zunaj so tako lepo zelena. Vse j...

Vabila na toliko načinov...

Sreča me poljublja na toliko lepih načinov. 

Sonce zjutraj in zdaj obrisi svetlobe na steni, stolu. Drevesa zunaj so tako lepo zelena. Vse je čarobno. Pitje kave in vode v postelji. Prej tuširanje in čutenje vode na telesu.

Vsak trenutek je vabilo za srečo.

Smeh. Pogovor. Iskrenost. Lepota. Sama lepota.

Želim si spuščati srečo bolj in bolj v moje življenje. Danes ji dopuščam še bolj, da se dotika mojega srca. Odpiram ji srce še bolj na široko. Ljubezni.

Vsak trenutek je izraz ljubezni. Moje telo dela usklajeno. Vsa lepota okoli mene. Dovolj vsega, kar potrebujem in še veliko več.

Danes cenim vabila za srečo in jim rečem: »Da!«

Ljubek sijoč pristen nagajivo srčkan srečen dan!

Cmok!

Objem!


P.S.: Življenje je vabilo za srečo. Dan je vabilo sreči! Samo reci – da!

ponedeljek, 14. september 2020

Vadim Zeland: Transurfing v 78 dneh - 67. dan: Izboljšava scenarija ❤️

❤️ Listen to your heart! ❤️ Heart path

Poslušam svoje srce: Kako kaj gre tening? Drugih!?!

Poslušam svoje srce: Kako kaj gre tening? Drugih!?!:   Kako kaj popolnost? Še vedno upamo, da bomo nekoč? Ali celo še bolj utopistično, da bodo drugi nekoč popolni, ko jih bomo strenirali? Za...

Kako kaj gre tening? Drugih!?!

 

Kako kaj popolnost? Še vedno upamo, da bomo nekoč? Ali celo še bolj utopistično, da bodo drugi nekoč popolni, ko jih bomo strenirali?

Zakaj ne bi uživali v svojih dobrih lastnostih? Zakaj se ne bi osredotočali na dobre lastnosti v drugih? To je vse, kar smo in kar imamo in kar je res pomembno. Na to, kar se fokusiramo, to se povečuje.

Pa saj si želimo, da se to povečuje? Dobro? Zabavno? Sreča? Nagajivost?

Točno tako je kot pri fotoaparatu ko izostri, da bolje vidimo. Vsi smo začimbna mešanica vsega, lahko pa bolj izrazimo svoje dobre lastnosti. Sploh pa je enako pomembno, da to najprej vidimo v sebi. Potem pa bomo tudi to videli v drugih. Tako enostavno je. Kako pa kaj praksa? Kaj pa ti je všeč na sebi? Katere so tvoje dobre lastnosti? Malo se pohvali! No! Saj bo šlo!

Vse je povezano z vibracijo, ki jo imamo v sebi. Če se osredotočamo na negativno, to privlačimo še bolj k sebi. Kot bi bili naelektreni za negativno, in se bi kar lepilo na nas. Lahko pa to obrnemo. Lahko smo čisto lepljivi in privlačni za dobro in zaželeno. Torej, kaj izbiraš danes?

Ljubek sijoč okusno srčkan pisan dan!

Cmok!

Objem!


P.S.: Življenje te ljubi točno tako – takega, kot si.

nedelja, 13. september 2020

Poslušam svoje srce: Vedno bolj čarobno postaja!

Poslušam svoje srce: Vedno bolj čarobno postaja!:   Kaj ni lepo to življenje? Zdaj? v tem trenutku? Vedno bolj čarobno postaja! Vedno bolj zanimivo! Včeraj mi je tako ostalo v spominu od...

❤️ Poslušaj svoje srce ❤️ Srčna pot

Vedno bolj čarobno postaja!

 

Kaj ni lepo to življenje? Zdaj? v tem trenutku?

Vedno bolj čarobno postaja! Vedno bolj zanimivo!

Včeraj mi je tako ostalo v spominu od Osha, da življenje ni popoln načrt, ampak skrivnost, ki jo je treba živeti. Stopimo v neznano in se podajmo na to našo malo pustolovščino.

Kaj še čakamo?

Naj pade meteorit, kot pri dinozavrih, da bomo kaj spremenili? Koliko znakov še potrebujem? Koliko simbolov, potrditev, strinjanj?

Ne rabim nič več od tega! Če vem v srcu, vem! Če čutim, da je zame, je zame! To je to! Brez matematike, brez načrtovanja, brez nekih čudnih ovinkov, izvijanj, izkrivljanj in prikrivanj. Kar je prav, je prav. Kar je zame, je zame. Kaj pa je zate, pa je zate. Nihče ti ne more tega odvzeti. Nič!

Zdaj pa odprimo srce, da bomo vse to, kar je za nas. sprejeli v svoje življenje. Vredni smo tega. Zaslužimo si najboljše. Zaupajmo danes še bolj, da nam vso Vesolje stoji ob strani!

Si upaš pokazati vso svojo čarobnost? Si upaš biti neizmerno nadpovprečno srečna – srečen?

Ljubek sijoč pristen nagajiv srčen srečen dan!

Cmok!

Objem!


P.S.: Življenje te ljubi. Vsi darovi so zate! Vse se odvija zate!