sobota, 24. februar 2018

Tvoji odgovori...

Kaj bi meni pomenilo zaljubljena v življenje?

Kaj bi mi pomenilo življenje me ljubi?

Kaj sploh zame pomeni uspeh?

Vprašanja so bolj pomembna kot odgovori. Širijo se in poglabljajo. Dajo mi možnost odkrivanja. Raziskovanja. Razkrivajo se mi plast po plast. Tu ni dan in noč. Da in ne. To je občutek zadovoljstva, ko me odgovor sam najde.

Zaljubljena v življenje mi pomeni, da delam, kar ljubim in ljubim, kar delam. Zbudim se polna navdušenja, kaj me vse čaka. Živim svoje sanje. Se uresničujem. Sem vedno bolj pristna. Izražam svoje talente. Sledim svojemu sijaju. Tako potem sijem sama.

Življenje me ljubi pomeni, da se vse zgodi v moje najvišje dobro. Zjutraj sem prebrala tako dobro misel od Rumija.

Bodi kot drevo. Pusti odmrle liste, da padejo!

Zdelo se mi je smešno in prikupno. Vsaka zavrnitev je v bistvu obvarovanje. V moje dobro. Tega ne vidim. Če pa bi videla širšo sliko, bi mi bilo jasno. Zato zaupam. Življenje me ljubi zaupam z vsem srcem.

Potem bi tudi odpadle vse skrbi, ki so tako nesmiselne. Če na vsakem koraku zaupam življenju, kaj je potem sploh lahko slabega. Samo stopam naprej. Se uskladim z višjim jazom. Zaupam. Tu mi vedno pomaga narava. Prerodi me in mi da jasnost. Rada sem zunaj.

Uspeh pa mi pomeni biti srečna. To je to. Če sem srečna, je vse dobro. In vse vodi v dobro. Dobro in še več dobrega!

Ampak pustimo moje odgovore. Kaj pa so tvoji? Poslušaj svoje srce.

Ljubek dan moje drage, moji dragi! Polno ljubezni danes in sledite svojemu sijaju.








P.S.: Kako se lahko razveseliš danes? Bodi, kar si! Divja (/i) kot tango! Gotan Project - Santa Maria (Del Buen Ayre)   (https://www.youtube.com/watch?v=mQusfSWFt6M)  

petek, 23. februar 2018

K A T E J A : I love...

Hi my Beloved!

This is my interesting topic!?! How do I know when to step forward? I'm happy with my life. Would I like to leave a little out of the comfort zone? Now I did everything in my own way mostly. Just like I wanted it... I'm wondering what's next for me...


I think that's the same with everyone. Picking up a little by little. Until the flow is so strong that no resistance on the river will keep this energy. So I'm just collecting. A stone by the stone. Or a drop by the drop. Or a stream along the stream. Until the flow is strong! That's it! Action!


I love my apartment. Home. Car because it gives me freedom. Home because it's my shelter. Good coffee, which smells so nicely. But if it's with cream and cinnamon, it's even better.


I love sunny days and rain and snow and fog. It covers the landscape with such a smoked blanket. So gentle, all to the ground. I love walks in all these different weathers. It gives them a special charm. I love sunrises and sunsets. Even the moon. And the stars. And of course, fluffy clouds.


I love traveling. Sea. Lakes. Rivers. Streams. The pleasure of swimming and water touches my body all over. Such a special feeling of hovering and lightness.


I love the feeling of a good long ride because I stop in the middle for the coffee. The best at all!


I love dancing, relaxed body movement. Listening to music.


I love pampering at home. Bath with salt. Lighted candles. As many. Or at least a scented candle. Sitting in the sitting room when I watch a good comedy with popcorn or nuts.


I also love a nice dressing. Adding a third surprise element. Expressions of playfulness through colorfulness. Uh, of course shoes. That's it! I have such beautiful red booties!


I love la dolce vita style of the day. Siting in a cafe, writing and looking to some good magazine. But if it's at sea, it's even better.


I love colors and colorfulness.

Surprisingly! Snow! Or is not it such a surprise!!! It’s winter! There's nothing to deter me from wearing a skirt! And the suede skirt, because it is so beautifully harmonized with orange foxy brown booties. There is no need to explain anymore. I love them, because they are Peko! I was wearing Zara jacket, because it has so big hood that is a whole shield against snow! Let it snow! It's lovely like fairy tale!!!

Love with all your heart! Love! Love! Love!

A lovely day full of adventure!

Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly













P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful red day!


**
SLO: K A T E J A : Ljubim...

Hej moji dragi!

To mi je zanimiva tema!?! Kako vem, kdaj stopiti naprej? Zadovoljna sem s svojim življenjem. Bi malo izstopila iz cone udobja? Zdaj sem si res vse uredila po svoje. Tako kot mi paše… Zanima me, kaj me čaka naslednje…
Mislim, da je to tako kot pri vsem. Nabira se malo po malo. Dokler ni tok tako močen, da noben jez na reki ne zadrži te energije. Zato samo nalagam. Kamenček po kamenček. Ali kapljico po kapljico. Ali potoček po potoček. Dokler ne bo tok močan! To je to! Akcija!

Ljubim svoje stanovanje. Dom. Avto, ker mi daje svobodo. Dom, ker je moje zavetje. Dobro kavo, ki tako lepo diši. Če pa je s smetano in cimetom, pa še toliko boljše.

Ljubim sončne dneve in tudi dež in sneg in meglo. Pokrajino pokrije s tako dimnato odejo. Tako nežno, čisto do tal. Ljubim sprehode v vseh teh vremenih. To jim da poseben čar. Ljubim sončne vzhode in zahode. Tudi luno. In zvezde. In seveda puhaste oblake.

Ljubim potovanja. Morje. Jezera. Reke. Potočke. Užitek kopanja in dotikanja vode po celem telesu. Tako poseben občutek lebdenja in lahkotnosti.

Ljubim občutek dobre dolge vožnje, ker se ustavim vmes na kavi. Najboljši sploh!

Ljubim ples, sproščeno gibanje telesa. Poslušanje glasbe.

Ljubim razvajanje doma. Kopel s soljo. Prižgane svečke. Čim več. Ali pa vsaj dišeča svečka.  Sedenje na sedežni, ko gledam kako dobro komedijo s kokicami ali oreščki.

Obožujem tudi lepo oblačenje. Dodajanje tretjega elementa presenečenja. Izražanja igrivosti skozi barvitost. Uh, pa seveda čevlje. To pa tako ali tako! Imam tako lepe rdeče škorenjčke!

Obožujem la dolce vita stil dneva. Posedanje v kakšni kavarni, pisanje in listanje kake dobre revije. Če pa je to na morju, pa še je toliko boljše.

Ljubim barve in pisanost.

Presenetljivo! Sneži!?! Ali pa niti ni tako presenečenje!!! Saj je vendar zima! Nič me ne odvrne, da bi si oblekla krilo! In to semiš krilo, ker je tako lepo usklajeno z lisičje oranžno rjavimi škorenjčki. Nič ni več treba pojasnjevati. Rada jih imam, sploh, ker so Peko! Zraven sem si oblekla Zara jaknico, ker ima tako veliko kapuco, da je celi ščit pred snegom! Naj kar sneži! Pravljično lepo je!!!

Ljubi z vsem srcem! Ljubezen! Ljubezen! Ljubezen!

Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly
















P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten dan!

Ženstveno pristna... se spomniš?

Sneži. Tako je lepo belo. Zato sem si dala na glavo beli klobuček in beli plašček. Hišnik me je hecal, da če padem v sneg, me ne bodo našli.

Na cesti pa je veliko soli, kar pomeni veliko gostih snežnih luž. Takih z »žlofarco«. Ne preveč podobnim jezerom v planinah. Sveže kristalno čisto… Daleč od tega. Voda je nežno kapučino barve. Včeraj sva se nekaj hecala s sinom. Neko staro kartico sva vrgla v odtok. Zraven pa je bilo to nečisto jezero sredi ceste. Sin je s polno silo noter stopil.

To se je tako raztreščilo okoli, da sem prav čutila moker curek po nogi. Sem omenila, da sem imela beli plašček oblečen? No, potem ni bil več beli. Je pa tako bil potreben pranja. Zdaj pa sije belino bolj kot sneg!

Popoldne je tako hitro minilo. Sin je vrgel svinčnik od polovice sobe v kozarec s pisali! Kako je to sploh mogoče. Tako se je lepo »zapiknil« noter, kot bi ga čisto od blizu z vso pozornostjo položil tja! Ne morem verjeti! Matematika dobro vpliva na njega!

Neko gibanje v Sloveniji poteka. Neka energija je v zraku. Mogoče pa po vsej Zemlji! Občutenje ljubezni do sebe. Razvijanja ali poudarjanje ali obujanje ženske energije, moči. Ne rabimo biti moški. Lepe in popolne smo točno zaradi svoje ženskosti.

Kako lahko danes poudarjam svojo ženskost? Sigurno bom začela pri osnovah. Lepo spodnje perilo in šminka. Ne ravno rdeča. Ampak definitivno nek lep odtenek. Kaj lepega si bom oblekla. V čem se dobro počutim? Uh, imam tako lep temno moder plašček. Tistega si bom dala gor! Ima tako lepo obrobo spredaj z umetnega usnja, ki se tako lepo sveti. 

Ljubek dan poln ljubzeni do sebe in drugih! Žiivljenje je čarobno!!!

Pa pa! Cmok!









P.S.: Si želiš? Potem pa uresniči! Just do it!!! (https://www.youtube.com/watch? Caro Emerald - A Night Like Thisv=74LXx0wSqMI&list=RDMM74LXx0wSqMI)

četrtek, 22. februar 2018

Pisanost... Barvitost... Osvežitev!!!

Uh, kako lepo spet sneži! Tako narahlo. Kot bi nekdo mehke puhaste majhne kroglice sipal in sipal. Kot mucke s puloverja prav lebdijo v zraku, tako so lahkotne.

Danes je zame prosto. Samo uživam in to je to. Imama slučajno občutek krivde? Ne, niti slučajno! Bolj kot sem sproščena in bolj kot uživam, bolj se zasipam z ljubeznijo. Potem jo komaj lahko delim naprej.

Včasih, se spomnim, je bilo vedno, najprej domača naloga in pospravljanje, potem pa lahko grem ven s prijatelji. Vedno je bilo nekaj, kar se je potem zavleklo. Danes pa je taki dan, ko ni nič treba narediti. Samo če želim. Čisto nič! Nič ni moram! Ker ne rabim! In to je vedno pravi blagor za dušo!

Samo sem. Sproščena. V toplini doma. In želim si na sprehod, pogledati dober film. To je to. Majhne drobne stvari, ki so meni ljube. Zakaj pa si ne bi zapolnila dni s tem?

Imam na izbiro. In danes izbiram to, kar me osrečuje. Barva na sliki se še suši. Tako dobro se je bilo igrati s pisanostjo. To mi je v tako veselje! Tudi pri oblačenju. Vem. Monokromatski toni niso zame! Vse kar ima vsaj ščepec barve! Da poživi. Osveži! Potem vse oživi! Vsaj malo! Uh, enobarvno je tako dolgočasno! Jaz prav ljubim barve! Ostalo se mi zdi tako neizrazno… Ljubim živo roza! In čevlje! In kopeli! In srkanje kave čisto počasi! Uh, to pa je! in pisanje! Seveda!

Danes je dan za razvajanje! Vso ljubezen usmerjam vase s tem, ko sem pristna. Poslušam svoje srce, kaj si želi!

Pristen pocukran lahkoten dan moje drage, moji dragi!

Cmok!









P.S.: Bodi, kar si!  Frank sinatra - Let it snow (https://www.youtube.com/watch?v=M-b3iU-INDo)

sreda, 21. februar 2018

K A TE J A : Echo of Valentines day...

Hi my Beloved!

What is today that beautifies my day? Does it give extra value? I do not say that there must be a lot. Only small things that make me happy and this fills my soul. What makes me happy? Reading a good book. That could be the case. 


My purpose in life is that I am as much me as possible. More authentic. Unique.



Today is the day I can do it in my own way ...


Today love yourself! Gently with you! With a feeling!


The weather is perfect for walks. And snowball fight. And for enjoying at home, sitting on sofa and drinking coffee. Watching snow through the window. To read a good book. I'll report tomorrow about one. I'm very excited. I can’t wait to read it ... Wild! About the biscuit. But biscuits! Required reading!


How great is it when I'm free (I have day off!). I really take time for long walks. A little "flying" over the shops. And a delicious coffee experience. I leave my free time without watching on watch. How long I want to be in one place, I am. And then I move forward. Then I greeted my warm home and hundreds of fish. Or even more!!! (Oh, they're not my... fish. They're their own.)


Have you had a delicious Valentines day? Off course red is the color of love. I wear red boots with height heals. A jumper and a dress under in red.  Just a little bit of white and black for balance. And freshness. And contrast. All three colors are basic, but together they look amazing! Awesome! Like love…


A lovely day full of adventure!


Love yourself, be yourself! Have fun!


Be delicious... inside outward...


Ly














P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful red day!


**

SLO: K A T E J A : Odmev Valentinovega…

Hej moji dragi!

Kaj je danes tisto, kar mi polepša dan? Mu da dodatno vrednost? Saj ne rečem, da mora biti veliko. Samo majhne stvari, ki me osrečijo in to mi napolni dušo na polno. Kaj me osreči? Branje dobre knjige. To bi tudi bilo.

Moj namen v življenju je, da sem čimbolj to, kar sem. Čimbolj pristna. Avtentična.

Danes je tak dan, ko si ga lahko naredim čisto po svoje…

Danes pa se imejte radi! Nežno s sabo! Z občutkom!

Vreme je popolno za sprehode. In kepanje. In za uživanje doma na sedežni ob kavi. Opazovanju sneženja skozi okno. Za branje dobre knjige. Poročam jutri o eni. Zelo sem navdušena. Komaj čakam, da jo berem naprej… Divja! O keksu. Ali keksih! Obvezno branje!

Kako je super, ko imam prosto. Takrat si res vzamem čas za dolge sprehode. Malo »letanja« po trgovinah in užitek ob kavi. Času pustim proste roke. Kako dolgo mi je za kje za biti, tako dolgo sem. Potem pa me pričaka topel dom in mojih sto ribic. Če še jih ni več! (Aja, niso moje… ribice. Samosvoje so.)

Ste imeli radostn Valentinovo? Seveda je rdeča barva ljubezni. Imam oblute rdeče škorenjčke s peto. Pullover in obleko v rdečem. Ščepec bele in črne za ravnovesje. In svežino. In kontrast. Vse tri barve so klasične, skupaj pa so neverjetne! Super! Kot ljubezen…

Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly















P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten rdeč dan!

Varuhi... pri roki!

Vedno si najdem neko zanimivo lokacijo za fotografiranje. Že zato, ker se rada kam peljem. In ker imam rada raziskovanje, vedno odkrijem kaj novega! Nekako sem bila s časom na tesno. Sonce se je že pripravljalo na zahod. Želela sem si narediti kaj romantičnega. Z gradom v ozadju. Najbližje mi je Betnavski.

Vse si pripravim. Vse. Se oblečem. In kot bi švignil sem že bila tam! Začnem s fotografiranjem kar pri parkiranem avtu. Nisem niti dalj prišla kot kakšne tri metre od njega. Pripelje se policijski avto. No bolj kombi. Vljudno sem vprašala, če je avto na poti.

"Ne samo prišla sva pogledati. Zanimalo naju je, kaj se dogaja."

"Fotografiram. Za blog."

"Saj ne bova motila, se bova umaknila. Kako se reče blogu?"

(Bloku? (Sem že mislila, da moram povedati, kjer sem doma in ostale podatke… in osebno pokazati... in ne vem, kaj še...))

"Da, blogu?"

"Aja, blogu. Poslušaj svoje srce. Rada bi posnela par posnetkova za valentinovo."

"Pa ne tukaj?"


"Če pa je romantično tukaj… pa grad… pa še roza je. popolno!"

Vedno sem imela občutek, da nas policaji varujejo in res je. Prijazna sta bila! Potem sta se odpeljala počasi vzvratno. Jaz pa sem naprej fotografirala. Tako sem se mogla smejati! Včasih pridejo nori dnevi! Kot valentinovo!

Poslušala sem, da je danes zvečer in jutri zjutraj popolno za ponovitev valentinovega vzdušja. Povezana sta planeta ljubezni in sorodnih duš. Srečata se. Jaz že načrtujem zase. Kaj pa ti? Ti je valentinovao pobegnilo? Potem je danes in mogoče še malo jutri pravi čas!!!

Ljubke dan poln ljubzeni! Srčnosti!

Cmok! Cmok!










P.S.: Ljubezen je v zraku! Dobesedno vsepovsod! Čutiš čarobnost! V miru! Pat Benatar - Love Is A Battlefield  (https://www.youtube.com/watch?v=IGVZOLV9SPo)

torek, 20. februar 2018

Sladko, sladko... mmmm!

Že navsezgodaj zjutraj sem začela sladko. Včasih se prikrade kakšen dan. Nenapovedano. Sredi vsega. Čisto tako. Presenečenje. Kot bi bila nedelja sredi tedna. Ali nekaj takega. Praznik brez uradnega praznika.

In to zgodaj zjutraj je mišljeno ob pol dvanajstih. Nekje. Mogoče par sekund prej. Lahko sem dolgo spala.

Pripraviva si zajtrk. Imela sva tako dobro rdečo papriko. Med rezanjem sem že poizkusila, kakšna je. Tako je bila hrustljavo sladkasta. Ura je že zvonila za mehko kuhana jajčka. Vse sva že imela pripravljeno na mizi, kruhki so bili popečeni… Vse. Sol. Poper. To doda poseben okus. Brez tega ne gre!

Uživala sva ob zajtrku. Oba sva hvalila, kako je paprika res sladka. Pojeva vsak prvo jajčko. Potem pa ugotoviva! Jajce sva si poprala in sladkala! Vse imava v podobnih kozarčkih. Edino sol je s črnim pokrovom! Nikoli še nisem jedla sladke jajčke! (Razen v pecivu!) In paprika je zato bila tako sladka. Najboljša do zdaj!

Kako da nisva prej ugotovila? Očitno nama je pasalo!!! Je za probati, no! Ni tako slabo! Niti ni tako moteče, dokler ne spoznaš zmote!

Ljubek sladek dan, moje drage, moji dragi!









P.S.: Hej, danes si naredi dan po svoje! Čisto posladkano!

P.S.S.: Slika... Všeč so mi tako pisani cvetovi. Ne rabim biti samo ene barve! Sem, kar sem! Pisanost! Babica mi je dno kuhala čaj iz pljučnika. Skupja sva ga nabirali. Vedno sem bila vesela, ko sem ga kje našla! To me tako spominja na njo! Čista ljubezen!

ponedeljek, 19. februar 2018

K A T E J A : Brighter is better!

Hi my Beloved!

It's fun, every day more!


Today, you can make a day with laughter and fun!


It's true! Today is a day of pampering. What does that mean to me? How would you define it for yourself? What does it mean to me personally?


Definitely traveling. Even though this is close to the river. Then walk along it. Or visit a castle! Or another city. Walking there, lost in the city and invite myself to coffee.


I'm browsing the best magazine. I'm writing a diary. I'm chatting. I'm cuddling a cat. I enjoy the harmonious colorful ambience.


I don’t know how to explain. There is something beautiful in these songs. Something magic.


They also played from Siddharta - In The Sun. How great are the lyricks! Here is a small beginning for "taste"...


I don't want to live in darkness anymore
I want to walk on the surface of the Sun
I want to have you.

Now I don't need anything else
Just my dreams
And someone like you


Uh, how good! When I listened, so much joy was in me! I know. Music is such a pleasure! This is pure for my soul.


I can’t dress all in gray! (Although I love fifty shades of gray! And continuation!) Or in black! Not today! I’m too happy for that! I can’t follow rules of monochromatic is always chic! I like it my way! And I feel chic too! Awesome!

My favorite color is pink! You can’t believe it!?! Watch this! Pink sweater! Pink faux fur scarf! Pink bracelet! We are not talking about gentle pink! No! Brighter is better! Simply the best! I like being comfortable. Boots without heals… is my stile today. I follow my heart even with clothing!

Have the nicest lovely happy pink day!

A lovely day full of adventure!

Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly













P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful pink day!

**
SLO: K A T E J A : Bolj živo je boljše!

Pa zabavno je, vsak dan bolj!

Danes pa začini dan s smehom in zabavnostjo!

Res je! Danes je dan za razvajanje. Kaj mi to sploh pomeni? Kako bi to definirala zase? Kaj meni osebno to pomeni?

Definitivno potovanja. Pa čeprav je to do reke čisto blizu. Potem pa sprehod ob njej. Ali pa obiščem kakšen grad! Ali drugo mesto. Se tam sprehajam, izgubim po mestu in se povabim na kavico.

Prelistam kako dobro revijo. Pišem dnevnik. Poklepetam. Pobožam mačko. Uživam v usklajenem barvitem ambientu.

Ne znam razložiti. Nekaj lepega je v teh pesmih. Neka čarobnost.

Igrali so tudi od Siddharte - Na Soncu. Kako dobro besedilo! Tu je malo začetka za »lušte«…

Jaz ne morem več v temi živet,

jaz bi hodil na soncu, jaz bi hotel tebe imet

zdaj ne rabim več ostalih stvari,

samo še svoje sanje in človeka kot si ti.

Uh, kako dobro! Ob poslušanju se je v meni prebudila taka radost! Vem. Glasba je taki užitek! To je čisto za mojo dušo.

Ne morem se obleči vsa v sivo! (Čeprav obožujem petdeset odtenkov sive! In nadaljevanja!) Ali v črno! Ne danes! Preveč sem srečna za to! Ne morem slediti pravilom kot so monokromatsko je vedno šik! Rada imam na svoj način! In počutim se šik vseeno! Odlično!

Moja najljubša barva je roza! Ne morete verjeti!?! Poglejte to! Roza pullover! Pink šal iz umenega krzna! Roza zapestnica! Ne govorimo o nežni roza! Ne! Bolj je živa boljša je! Preprosto najboljša! Rada imam udobje! Škorenjčke brez pete… so moj stil danes. Sledim svojemu srcu tudi pri oblačenju!

Imej najlepši ljubek srečen pink dan!

Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly














P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten pink dan!

Svoboda ustvarjanja...

Kaj pa danes, ko je zasijalo tako lepo sonce!? Seveda že od jutra! Tak lepo so se svetile kapljice v oranžnih odtenkih. Kot zlate kroglice na steklu. Tako lepo so odsevale sonce.

Imam toliko ustvarjalnih projektov. Se je že zgodilo komu, da ni mogel naprej? Počutim se malo okamenela. In veš kaj pa mi je najlepše? Vem, da sem živa. Pride čas, ko se roža razcveti. Ker je njen čas, ker je pravi čas, ker je dozorela, ker je preveč boleče biti stisnjena v popku. Kako obožujem vrtnice. Včeraj jih je bilo polno okoli! Tako pisane barve in odtenki! Neverjetno! Bogato!

Poslušala sem vlogerko (bom prilepila link za podrobnosti… (Podaljšan dopust, načrti za prihodnost, zapuščam Youtube? / Aleksandra Rose (https://www.youtube.com/watch?v=sfZllgMYDU0))), ki je govorila o sebi. O tem, kako v bistvu odrašča. Se razcveta. Najlepše pa mi je bilo, ko je rekla, da ne rabi popolnega fanta, velike hiše in ne vem kaj še vse… samo si želi biti pristna v vsakem trenutku! To pa se mi je zdelo tako poetično! Kaj poetično, fascinantno! Točno to si jaz želim zase!

Vedno sem se skrivala za fanti in se pomanjševala in dajala sebe na stran. Želela sem se zliti v situacijo. Svoje sledenje svojemu sijaju sem dajla na stran. Potem pa sem njih krivila, da me odvračajo. Dopuščala sem defokusiranje od edinega, kar mi je pomembno! (Jaz sem se dekocentrirala…)

Slediti svojemu srcu. Pristnost. Unikatnost. Izraznost svoje edinstvenosti in vsega, kar sem skoz sebe. Zdaj. V tem trenutku, v polnosti. Uživati in se razvedriti v vsakem trenutku. Vedno bo nekaj novega, vedno si bom želela nekaj drugačnega. In želim se pristno izraziti skozi vsak trenutek zdaj…

Svobodna sem v svojem ustvarjanju!

Danes pa pristen pisan dan, moja draga, moj dragi!

Cmok! Cmok! Objem!









P.S.: Sledi svojemu srcu! Tina Turner - Tonigh (https://www.youtube.com/watch?v=p4WG_y7owmM)

nedelja, 18. februar 2018

Ljubim, ljubim, ljubim!

Kaj ljubim?

Ljubim svoje stanovanje. Dom. Avto, ker mi daje svobodo. Dom, ker je moje zavetje. Dobro kavo, ki tako lepo diši. Če pa je s smetano in cimetom, pa še toliko boljše.

Ljubim sončne dneve in tudi dež in sneg in meglo. Pokrajino pokrije s tako dimnato odejo. Tako nežno, čisto do tal. Ljubim sprehode v vseh teh vremenih. To jim da poseben čar. Ljubim sončne vzhode in zahode. Tudi luno. In zvezde. In seveda puhaste oblake.

Ljubim potovanja. Morje. Jezera. Reke. Potočke. Užitek kopanja in dotikanja vode po celem telesu. Tako poseben občutek lebdenja in lahkotnosti.

Ljubim občutek dobre dolge vožnje, ker se ustavim vmes na kavi. Najboljši sploh!

Ljubim ples, sproščeno gibanje telesa. Poslušanje glasbe.

Ljubim razvajanje doma. Kopel s soljo. Prižgane svečke. Čim več. Ali pa vsaj dišeča svečka.  Sedenje na sedežni, ko gledam kako dobro komedijo s kokicami ali oreščki.

Obožujem tudi kuhanje. Zraven poslušam radio poln navdiha. To mi je v tako veselje.

Obožujem tudi lepo oblačenje. Dodajanje tretjega elementa presenečenja. Izražanja igrivosti skozi barvitost. Uh, pa seveda čevlje. To pa tako ali tako! Imam tako lepe rdeče škorenjčke!

Obožujem la dolce vita stil dneva. Posedanje v kakšni kavarni, pisanje in listanje kake dobre revije. Če pa je to na morju, pa še je toliko boljše.

Ljubim barve in pisanost.

Ljubim tudi sebe. To se učim. Vedno bolj. Sebi sem najbolj dragocena oseba. tako tudi ravnam s sabo. Večino časa. In vedno bolj. Sigurno. 

Ljubek prijazen dan do sebe najprej!

Cmok! Cmok!









P.S.: Življenje je ljubezen v polnosti. Čutiš to čarobnost? Ljubezen! Magnifico - Ti Si Moja Ljubezen
(https://www.youtube.com/watch?v=sMLHftVJsiM)