ponedeljek, 19. februar 2018

Svoboda ustvarjanja...

Kaj pa danes, ko je zasijalo tako lepo sonce!? Seveda že od jutra! Tak lepo so se svetile kapljice v oranžnih odtenkih. Kot zlate kroglice na steklu. Tako lepo so odsevale sonce.

Imam toliko ustvarjalnih projektov. Se je že zgodilo komu, da ni mogel naprej? Počutim se malo okamenela. In veš kaj pa mi je najlepše? Vem, da sem živa. Pride čas, ko se roža razcveti. Ker je njen čas, ker je pravi čas, ker je dozorela, ker je preveč boleče biti stisnjena v popku. Kako obožujem vrtnice. Včeraj jih je bilo polno okoli! Tako pisane barve in odtenki! Neverjetno! Bogato!

Poslušala sem vlogerko (bom prilepila link za podrobnosti… (Podaljšan dopust, načrti za prihodnost, zapuščam Youtube? / Aleksandra Rose (https://www.youtube.com/watch?v=sfZllgMYDU0))), ki je govorila o sebi. O tem, kako v bistvu odrašča. Se razcveta. Najlepše pa mi je bilo, ko je rekla, da ne rabi popolnega fanta, velike hiše in ne vem kaj še vse… samo si želi biti pristna v vsakem trenutku! To pa se mi je zdelo tako poetično! Kaj poetično, fascinantno! Točno to si jaz želim zase!

Vedno sem se skrivala za fanti in se pomanjševala in dajala sebe na stran. Želela sem se zliti v situacijo. Svoje sledenje svojemu sijaju sem dajla na stran. Potem pa sem njih krivila, da me odvračajo. Dopuščala sem defokusiranje od edinega, kar mi je pomembno! (Jaz sem se dekocentrirala…)

Slediti svojemu srcu. Pristnost. Unikatnost. Izraznost svoje edinstvenosti in vsega, kar sem skoz sebe. Zdaj. V tem trenutku, v polnosti. Uživati in se razvedriti v vsakem trenutku. Vedno bo nekaj novega, vedno si bom želela nekaj drugačnega. In želim se pristno izraziti skozi vsak trenutek zdaj…

Svobodna sem v svojem ustvarjanju!

Danes pa pristen pisan dan, moja draga, moj dragi!

Cmok! Cmok! Objem!









P.S.: Sledi svojemu srcu! Tina Turner - Tonigh (https://www.youtube.com/watch?v=p4WG_y7owmM)

Ni komentarjev:

Objavite komentar