sobota, 24. februar 2018

Tvoji odgovori...

Kaj bi meni pomenilo zaljubljena v življenje?

Kaj bi mi pomenilo življenje me ljubi?

Kaj sploh zame pomeni uspeh?

Vprašanja so bolj pomembna kot odgovori. Širijo se in poglabljajo. Dajo mi možnost odkrivanja. Raziskovanja. Razkrivajo se mi plast po plast. Tu ni dan in noč. Da in ne. To je občutek zadovoljstva, ko me odgovor sam najde.

Zaljubljena v življenje mi pomeni, da delam, kar ljubim in ljubim, kar delam. Zbudim se polna navdušenja, kaj me vse čaka. Živim svoje sanje. Se uresničujem. Sem vedno bolj pristna. Izražam svoje talente. Sledim svojemu sijaju. Tako potem sijem sama.

Življenje me ljubi pomeni, da se vse zgodi v moje najvišje dobro. Zjutraj sem prebrala tako dobro misel od Rumija.

Bodi kot drevo. Pusti odmrle liste, da padejo!

Zdelo se mi je smešno in prikupno. Vsaka zavrnitev je v bistvu obvarovanje. V moje dobro. Tega ne vidim. Če pa bi videla širšo sliko, bi mi bilo jasno. Zato zaupam. Življenje me ljubi zaupam z vsem srcem.

Potem bi tudi odpadle vse skrbi, ki so tako nesmiselne. Če na vsakem koraku zaupam življenju, kaj je potem sploh lahko slabega. Samo stopam naprej. Se uskladim z višjim jazom. Zaupam. Tu mi vedno pomaga narava. Prerodi me in mi da jasnost. Rada sem zunaj.

Uspeh pa mi pomeni biti srečna. To je to. Če sem srečna, je vse dobro. In vse vodi v dobro. Dobro in še več dobrega!

Ampak pustimo moje odgovore. Kaj pa so tvoji? Poslušaj svoje srce.

Ljubek dan moje drage, moji dragi! Polno ljubezni danes in sledite svojemu sijaju.








P.S.: Kako se lahko razveseliš danes? Bodi, kar si! Divja (/i) kot tango! Gotan Project - Santa Maria (Del Buen Ayre)   (https://www.youtube.com/watch?v=mQusfSWFt6M)  

Ni komentarjev:

Objavite komentar