četrtek, 22. februar 2018

Pisanost... Barvitost... Osvežitev!!!

Uh, kako lepo spet sneži! Tako narahlo. Kot bi nekdo mehke puhaste majhne kroglice sipal in sipal. Kot mucke s puloverja prav lebdijo v zraku, tako so lahkotne.

Danes je zame prosto. Samo uživam in to je to. Imama slučajno občutek krivde? Ne, niti slučajno! Bolj kot sem sproščena in bolj kot uživam, bolj se zasipam z ljubeznijo. Potem jo komaj lahko delim naprej.

Včasih, se spomnim, je bilo vedno, najprej domača naloga in pospravljanje, potem pa lahko grem ven s prijatelji. Vedno je bilo nekaj, kar se je potem zavleklo. Danes pa je taki dan, ko ni nič treba narediti. Samo če želim. Čisto nič! Nič ni moram! Ker ne rabim! In to je vedno pravi blagor za dušo!

Samo sem. Sproščena. V toplini doma. In želim si na sprehod, pogledati dober film. To je to. Majhne drobne stvari, ki so meni ljube. Zakaj pa si ne bi zapolnila dni s tem?

Imam na izbiro. In danes izbiram to, kar me osrečuje. Barva na sliki se še suši. Tako dobro se je bilo igrati s pisanostjo. To mi je v tako veselje! Tudi pri oblačenju. Vem. Monokromatski toni niso zame! Vse kar ima vsaj ščepec barve! Da poživi. Osveži! Potem vse oživi! Vsaj malo! Uh, enobarvno je tako dolgočasno! Jaz prav ljubim barve! Ostalo se mi zdi tako neizrazno… Ljubim živo roza! In čevlje! In kopeli! In srkanje kave čisto počasi! Uh, to pa je! in pisanje! Seveda!

Danes je dan za razvajanje! Vso ljubezen usmerjam vase s tem, ko sem pristna. Poslušam svoje srce, kaj si želi!

Pristen pocukran lahkoten dan moje drage, moji dragi!

Cmok!









P.S.: Bodi, kar si!  Frank sinatra - Let it snow (https://www.youtube.com/watch?v=M-b3iU-INDo)

Ni komentarjev:

Objavite komentar