sobota, 23. september 2023

Moč ljubezni!

Življenje je božansko lepo!

Sonce se nežno kaže skozi špranje oblakov.

Čutim prazničnost v zraku. Spremembo.

Rada imam svoje umirjeno življenje. Zelo sem ljubljena. To čutim vedno bolj in bolj. Vsak dan dobivam dejanske dokaze. Ljubke. Čisto osebne izraze ljubezni. Neskončno sem hvaležna za to. Še malo bolj razrahljam vezi s strahom. Hkrati pa gradim še bolj močno povezanost z ljubeznijo. Najprej s sabo, ljubimi, naravo, bogom, vesoljem.

Ljubezen mi je bolj dragocena kot strah. Zato jo bolj in bolj izbiram. Saj ne rečem, da mi vedno uspe izbirati ljubezen! Vadim! Vsak dan sprosti! Vsak trenutek sproti! Zavedam se svojih občutkov. Kje sem? Kako se počutim? Se odprta za ljubezen ali strah?

Vse so moje odločitve. Pričakujem le najboljše. Nepopolnost, ampak lahkotnost.

Zaupam življenju, bogu, materi naravi, vesolju, da me podpirajo in spodbujajo pri izbiranju ljubezni. Tako je še veliko lažje.

Kaj pa ti izbiraš? Izbiraš strah ali ljubezen? Kako izbiraš ljubezen? Zdaj? V tem trenutku?

Lep fantastičen dan!



Zaupaj v moč ljubezni. Luč v srcu je vedno prižgana. Sije brezpogojno ljubezen.

petek, 22. september 2023

Pustolovščina srca!

Si drzneš tako samosvoja, da si res to, kdo si?

Si upaš počivati, če ti je ali delati na polno, če ti je?!

Se upaš smejati, zabavati, ustvarjati, biti srečna, če ti je?!!

Kljub kaosu in »stanjem« drugih, ki temu nasprotujejo?!?

To je tvoj dan razcveta!

Se poznaš?!

Kaj te zares veseli!?

Zame je pisanje in barve. Pa tudi raziskovanje. Ustvarjanje. Ples. Glasba. Rada imam hkrati umirjeno življenje in njegovo izkušanje, pustolovščino.

Vsak dan je pustolovščina, ki me vabi v raziskovanje česa novega. Vabi me glasno. Pa tudi tako tiho, šepetaje in vsaka celica v meni se odzove z velikim veseljem.

Rada imam svoje življenje. Rada živim svoje življenje po svoje.

Kako pa lahko ti danes živiš svoje življenje po svoje, da ti je res v užitek? Da ti srce poje v tem dnevu?

Ljubek vesel igriv pristen blažen samosvoj dan!



Zaupaj v vodstvo svojega srca! To je prava pustolovščina!

četrtek, 21. september 2023

Pretakanje Ljubezni skozi srce!

Danes praznujem življenje. Danes si dovolim biti srečna. Zdaj se učim na novo. Kaj mi to sploh pomeni? Rada ustvarjam. Ne morem pa verjeti, kako veselje mi prinašajo običajne stvari kot je vsakodnevni sprehod.

Lepo življenje imam. Rada ga imam. Čutim povezanost z materjo Zemljo. Cenim njeno lepoto in radodarnost. Počutim se ljubljeno, ko sem v naravi. Mirno. Vse je tisočkrat lažje. Vse v meni se spravi v harmonijo. V sozvočju sem s svojim srcem.

Čutim pa tudi, da se moje srce bolj in bolj odpira bogu. Vem, da je vse prav in dobro zame.

Zunaj se dogaja, kar se. V sebi pa imam občutek, da je zame vedno zelo dobro poskrbljeno. Varna sem. Pa lepo mi je. Res mi je lepo živeti!

Imeli smo kanaliziranje Kassandre in Kolektiva s Susan Ashley, kjer so nam povedali, da naj ne delamo denarja za svojega boga. Kaj pa lahko vseeno narediš? Kljub temu, da imaš zdaj primanjkljaj?! Vedno lahko naredim nekaj. Lahko sem vseeno ustvarjalna.

Kaj so tvoji koraki danes k uresničevanju svojega poslanstva?

Ljubek radosten igriv lahkoten vesel pristen dan!



Dopusti življenju, da te ljubi. Skozi tvoje srce se pretaka ljubezen in vedno je do vrha polno! Še preko teče!

sreda, 20. september 2023

Sledi namigom ljubezni!

Včasih se dan začne bolj umirjeno. Prav prija mi, da je tako.

Zdaj je predprazničen čas in kmalu se bo začelo »letanje«. Ampak te praznike želim živeti bolj umirjeno. Stran od drame. Želim biti v ljubezni in zaupam, da to lahko imam. Letos si bom podarila mir in ljubezen. Letos bom uživala. Rada se imam. Veselim se, da jaz odločam, kaj bi rada. To tudi ustvarjam. Sprejemam vse to kot lepo darilo sebi.

Življenje je polno lepih presenečenj.

Si lahko danes prijazna do sebe?

Kaj pa do drugih?

Kaj pa do ljudi, ki si tega ne zaslužijo?

Verjetno ti to najbolj potrebujejo.

Zdaj pa sprejemam, da nisem rešiteljica nikogar. Vsak je odgovoren zase. Zato odgovarjam danes samo za svojo srečo. Tako je!

Sledi namigom ljubezni. Zaupaj v vsak svoj korak. Hkrati pa se sprosti. Vse je učenje lekcij. Nihče ni popoln. Niti ne rabimo biti.

Kako si lahko danes prijazna do sebe?

Ljubek radosten pristen igriv lahkoten vesel nasmejan dan!



Uživaj ta dan na polno! Vredna si dobrega življenja! Zdaj!

torek, 19. september 2023

Čarobnost običajnega

Včasih nas življenje preseneti z lepimi trenutki. Vsakdanje stvari postanejo praznične. Kuhanje. Sprehod. Pitje čaja ali divke. Sedenje na sedežni zavita v kociko. Vstajanje bolj zgodaj kot običajno. Tuš. Poslušanje dobre glasbe. Kuhanje čaja. Kuhanje marmelade. Urejanje fotografij. Gledaje vran skozi okno. Opazovanje nočnega neba. Ali sončnega vzhoda.

Lepo življenje imam. Umirjeno živim in mi je všeč.

Rada raziskujem naravo. Obožujem sprehode ob ribniku med drevesi. Čutim povezanost z naravo. Včasih pride tak dan, ko preseneti z blagostjo umirjenega tempa. Vsak dan si želim, da bi bilo tako.

Zadovoljna sem. Opažam, da sem sprejela radostno rast kot del mojega vsakdanjika. Vsak dan pišem. Raziskujem svoje počutje, da se ga zavedam in ga sprejmem. Potem pa ga preoblikujem. Komaj resno vsakdanje delo na sebi lahko obrodi sadove. Ne brckam samo po sebi, ko so drame. To je čisto nenormalno stanje. Takrat nisem sposobna uvida, kako sem kaj privlačila ali kaj je moja lekcija v tem. Ko pa oprijem drame opusti, pa lahko zadiham in prebavim vse.

Kaj so tvoji dnevni obredi ohranjanja stika s sabo?

Ljubek vesel pristen igriv lahkoten blažen čaroben radosten dan!



Življenje te ljubi!

ponedeljek, 18. september 2023

Polna upanja!

Danes praznujem svoje življenje! Veselim se tega dne! Že zdaj se je čudovito začel!

Fantastično se počutim v svojem domu!

Občutim dragoceno prijateljstvo in dragoceno povezanost z bogom. Res imam lepo življenje! Neskončno sem hvaležna za to! Občutim notranji mir. Zaupam, da se bo prej kot slej razkril, razlil na naš čudovit planet. Jaz ga ohranjam v srcu kot ogenj. To je najbolj pomembno, da sije za vse. Zato je drugim lažje dostopen.

Občutim veliko radost. Polna sem upanja in se prav veselim, kako me bo vesolje presenetilo. Počutim se tako posebno! Ljubljeno!

Moj dom se je spremenil v bolj ljubečo energijo. To se odseva na meni. Zdaj sem stopila na drugi nivo. Se pomaknila na višjo stopnjo. Čutim, da sem samostojna. Čutim, da sem samodejno namagnetena za vse dobro. Niti ne rabim vedeti, kaj bo! Zaupam, da je vse vedno popolno zame! Sem na pravem mestu ob pravem času in s pravimi osebami! S pravo osebo!

Hvaležna sem za razplet dogodkov! Zelo neobičajno, da lahko v srcu ohranjam mir in se še bolj veselim življenja! Moja vibracija je radost. Cenim to.

Kaj pa ti občutiš?

Čustva so tvoji zavezniki. Zaupaj jim. Potopi se v njih. Potem pa se vprašaj, kako se lahko danes še malo boljše počutim? Zaupaj prvemu odgovoru.

Ljubek fantastičen vesel lep srčen srčkan srečen dan!



Namagneti se za dobro! To, kdo si v resnici, privlači še več dobrega!

nedelja, 17. september 2023

Sij najbolj močno!!!

Počutim se svobodna!

Zgodila se je nepričakovana situacija. Obrat, ki ga niti slučajno nisem pričakovala! Zdaj pa stopam iz vloge sodnice in tudi iz vloge zasliševalke! Svobodna sem!

Najprej oproščam sebi, ker nisem znala povedati boljše. Potem pa še odpuščam drugi osebi, da je reagirala iz bolečine. Prav ima na svoj način. S svojega nivoja. S tem se ne morem kregati ali ji oporekati.

Sprejemam. Hkrati pa občutim mir, ki se je takoj naselil v meni.

Naključen obrat v res nepričakovano smer je naredil prostor veselju, svobodi ustvarjanja in miru. Zdaj še bolj kot kdaj koli zaupam, da se vse dogaja zame. Čutim neskončen val pozitivne energije, ki me podpira. Zdaj to sprejemam. To je moč ljubezni in odpuščanja. Ne pomeni pa, da spet vabim to osebo k sebi – v svoje življenje.

Odpuščam. Spuščam. A ne pozabim. Zdaj osvobajam sebe in druge. Sprejemam kot je – je! Zaupam pa, da se je to zgodilo samo zato, da še bolj pristno živim danes.

Hvaležna sem za to izkušnjo. Želim le najboljše tej osebi. Naj sije najbolj močno, kar lahko. S tem, kot jo spuščam, pa sebi dovoljujem, da sijem še bolj močno. Vse je v moje najvišje dobro. Zaupam!

Kaj pa ti s ti želiš odpustiti? Sebi ali drugim?!

Svobodna si!

Ljubek svoboden igriv lahkoten božanski pristen dan!



Izbiraj več sreče. Za tvoje življenje gre! Sij še bolj močno!