ponedeljek, 18. september 2023

Polna upanja!

Danes praznujem svoje življenje! Veselim se tega dne! Že zdaj se je čudovito začel!

Fantastično se počutim v svojem domu!

Občutim dragoceno prijateljstvo in dragoceno povezanost z bogom. Res imam lepo življenje! Neskončno sem hvaležna za to! Občutim notranji mir. Zaupam, da se bo prej kot slej razkril, razlil na naš čudovit planet. Jaz ga ohranjam v srcu kot ogenj. To je najbolj pomembno, da sije za vse. Zato je drugim lažje dostopen.

Občutim veliko radost. Polna sem upanja in se prav veselim, kako me bo vesolje presenetilo. Počutim se tako posebno! Ljubljeno!

Moj dom se je spremenil v bolj ljubečo energijo. To se odseva na meni. Zdaj sem stopila na drugi nivo. Se pomaknila na višjo stopnjo. Čutim, da sem samostojna. Čutim, da sem samodejno namagnetena za vse dobro. Niti ne rabim vedeti, kaj bo! Zaupam, da je vse vedno popolno zame! Sem na pravem mestu ob pravem času in s pravimi osebami! S pravo osebo!

Hvaležna sem za razplet dogodkov! Zelo neobičajno, da lahko v srcu ohranjam mir in se še bolj veselim življenja! Moja vibracija je radost. Cenim to.

Kaj pa ti občutiš?

Čustva so tvoji zavezniki. Zaupaj jim. Potopi se v njih. Potem pa se vprašaj, kako se lahko danes še malo boljše počutim? Zaupaj prvemu odgovoru.

Ljubek fantastičen vesel lep srčen srčkan srečen dan!



Namagneti se za dobro! To, kdo si v resnici, privlači še več dobrega!

Ni komentarjev:

Objavite komentar