sobota, 11. maj 2019

Poslušam svoje srce: Pa si res? Res?

Poslušam svoje srce: Pa si res? Res?: Pa kaj niso drobne stvari, ki štejejo? Kaj ni pomembno, da sem lahko pristna v vseh pogledih? Kaj ni pomembno, da se lahko smejem ne glede n...

Pa si res? Res?

Pa kaj niso drobne stvari, ki štejejo? Kaj ni pomembno, da sem lahko pristna v vseh pogledih? Kaj ni pomembno, da se lahko smejem ne glede na vse, kar se mi dogaja.

Lahko sem pristna. In karkoli zanimivega se dogaja, naj ostane tako, kot je. Zanimivo. Ker potem to je prava pustolovščina. In zdaj je pustolovščina. Mogoče si malo preveč upam. Mogoče sem se malo preveč usmerila na potovanje duše.

Uh, saj vem, ta lagodnost me vleče. Ampak ne! Dovolj je bilo! Zdaj je čas, da se razcvetim. Kako udobno je v popku. Ampak je tudi tesno in tema in utesnjenost. Lahko cvetim. In čas je, da lahko razprem svoje cvetne lističe. Danes je ta dan.

Kaj če bi res zaupala Vesolju, da se vse dogaja zame? Kaj če bi res zaupala, da je vse zame. Ker je. In ker res je. Vse je zame! Si upam tako živeti?

Si upam sprejeti vse dogajanje in samo živeti v tem trenutku?

Si upam samo dihati in biti in biti zadovoljna zdaj?

Nič ne rabim. Čisto nič. Vse že imam. In cela sem že zdaj. In popolna sem že zdaj. V tem trenutku. Ne glede, kako sem še v nastajanju. Zdaj je vse popolno. Zdaj v tem trenutku je vse, kot mora biti. Lahko se počutim dobro glede vsega. Moje življenje je samo moje. Moje ustvarjanje je samo moje in tako sem srečna, da sem lahko pisanost v vseh pogledih. Samosvojost sem. In prijaznost. In to je danes dovolj.

Si upam?

Si res upam iti na potovanje duše? Si res upam reči, karkoli se dogaja, se dogaja zame? Pa ne samo reči, tako tudi živeti.

Si upam?

Ljubek sijoč pristno barvit dan!

Cmok! Objem!















P.S.: Še bolj sem odločena, da poslušam svoje srce. Naj me vodi, naj bo moj kompas do srčnih želja. Šepetaj mi! Šepetaj mi z vsem srcem. Šepetaj mi. Danes stopam v smeri srca!

petek, 10. maj 2019

Change from inside

Poslušam svoje srce: Pa res upam zaupati? Kaj pa če je vse res?

Poslušam svoje srce: Pa res upam zaupati? Kaj pa če je vse res?: Ni zanimivo, kako lahko je razpravljati o vsem. Če sem mirna, če sem pri sebi, če sem polna sreče in zaljubljena v svoje življenje. To je mo...

Pa res upam zaupati? Kaj pa če je vse res?

Ni zanimivo, kako lahko je razpravljati o vsem. Če sem mirna, če sem pri sebi, če sem polna sreče in zaljubljena v svoje življenje. To je moja strast. Te teme so mi res zanimive. Kaj zanimive. Vlečejo me vedno znova v svojo bližino. V svoj vrtinec odkrivanja. Rada imam to.

Potem pa pride kaka zanimiva situacija in vse pozabim. Kot bi mi nekdo (kot možje v črnem) izbrisal spomin. Nič se ne spomnim. Delam mišje in mišje korake k dobremu počutju. In danes so ti mišji koraki kavica. Pa humor! Pa razvajanje kar tako! In seveda pisanje. In poslušanje dobre glasbe. Vse to mi odpira srce. To me osrečuje.

Lahko gledam na vse, kot da je čarobno ali da ni. In verjamem, da je. Tudi v tem je nekaj čarobnega. Saj vem. Pa tako nočem stran od poznanega. Naučenega. Navajenega. Pustite me še malo spat.
Čutim, da se pripravlja nova dogodivščina. In čas je! Čas je zares v polnosti.

No, zdaj pa je čas, da res zaupam. Vse se dogaja meni v prid. vse se dogaja le zato, ker je to dobro zame. Vse je le zame. Vse Vesolje mi stoji ob strani. To se dogaja samo zato, ker je Vesolje ljubezen. To se dogaja samo zato, ker si zaslužim samo dobro. To se dogaja, ker je čas, da se zgodi. Mogoče pa je moja vibracija bolj v nekem miru. Mogoče pa je moja vibracija bolj v nekem sijaju. Mogoče pa je moja vibracija bolj v humorju, veselju, igrivosti in lahkotnosti. To je popolnoma moje. In nihče in nič mi ne more vzeti tega.

Dobro. Zaupam. Zaupam v srečne konce! Zaupam v pisanost teh lepih trenutkov. In vse kar resnično imam je zdaj. Zakaj bi potem točno skrbela?

Ljubek pristen unikatno lep dan, moje drage, moji dragi!

Cmok! Objem!















P.S.: Poslušajmo svoje srce. Šepeta nam. Slišiš? Zate je! Le zate. Prisluhni. Kam te vodi danes? Kam te vodi zdaj? Tebi šepeta pesem ljubezni!

četrtek, 9. maj 2019

Poslušam svoje srce: Zdaj! Smisel!

Poslušam svoje srce: Zdaj! Smisel!: Danes je tako lep dan! kako uživam. Samo sem tukaj. Samo sem in uživam. Tako dobro se počutim tukaj na soncu. Tako lepo mi je. Samo sem. Na ...

Zdaj! Smisel!

Danes je tako lep dan! kako uživam. Samo sem tukaj. Samo sem in uživam. Tako dobro se počutim tukaj na soncu. Tako lepo mi je. Samo sem. Na soncu. Tako lepo je tukaj. Čisto uživam. Lepo mi je pestrost in užitek. Cenim, da sem popolnost.

Kako lepo življenje imam. Čisto v polnosti.

Cenim, da sem lahko vse, kar sem. Cenim, da lahko samo sedim tukaj in uživam.

Cenim, da sem svojo intenzivnost med vsem zmanjšala na nič in to mi dobro dene. Tukaj. Senca. Pisanje. Gugalnik. No, viseča pletena mreža. Počutim se kot doma. Počutim se tako izjemno. Počutim se pestro in zadovoljno. Kako rada imam ta svet. Tako rada sem v tej lepoti.

Kako dobro mi dene samo sedeti v senci in samo pisati. Obožujem to. Z vsem srcem. Kaj sedim! Ležim napol v tej senci.

Kako lepo mi je tukaj. Zdaj.

Samo sem. Kako pa to paše.

Zdaj vem, kaj pomeni ljubkost brezdelja.

In lepo je. Večkrat bi si morala privoščiti ta luksuz. (Prav morala!) Nikamor se mi ne mudi. In nikamor se mi ni treba naprezati. Samo sem v tem lepem trenutku. Lepo življenje imam. Kaj lepo. Čudovito. Samo na soncu sem, pa se počutim že čisto drugače. Moje življenje je čarobnost. Lepo. Praznično. Ustvarjalnost. Izjemnost. Kako pa kaj tvoje?

Si upam danes biti bolj vse, kar sem. Lahko sem.

Kako lepo sonce je tukaj. Najraje bi samo sedela. Najraje bi samo priprla oči in uživala. Najraje bi samo bila. In sem. kako lepo mi je tukaj. Prav obožujem.

Kako sem se prav odločila! To je je bila najboljša odločitev do zdaj. Zaupam. Zaupam. Vse je v moje najvišje dobro. Vse je samo zame. Vsi ljudje so zame.

Kako dobro se počutim tukaj.

Saj mi sploh ni za pisati. Samo bila bi tukaj. Saj mi sploh ni za razglabljati o smislu. Samo sem tukaj.

Smisel življenja je tukaj.

Smisel življenja je zdaj.

Torej je vse vredu.

Nujno sem rabila malo sonca.

Z drevesa padajo tako lepa drobcena semena. Kako me to veseli! Kaj ni zanimivo, da imamo tako mala semena v nas, ki pa rastejo in rastejo in se bohotijo v nas. Tako kot želje. Najprej so male, potem velike, potem ogromne. Čas je, da jih samo zlivam. Naj rastejo ob svojem pravem času. Vem, da je čas. To je moje veselje. Odpiram se sreči. Odpiram se veselju. Odpiram se sanjam.

Kako je lepo. Tukaj je tako lepo.

Moje življenje je lepo.

Ljubek pristen sončen srčen srečen srčkan prikupen dan!

Cmok! Objem!















P.S.: Poslušajmo svoje srce danes! Naj me vodi. Naj me vodi naprej k moji sreči. Zaupam.

sreda, 8. maj 2019

Makes me happy!

Poslušam svoje srce: K A T E J A : Like pure magic!

Poslušam svoje srce: K A T E J A : Like pure magic!: Hi my Beloved! I love to discover the depths that are in me. I like to explore. And I feel and know that there is so much good in me. ...

K A T E J A : Like pure magic!


Hi my Beloved!

I love to discover the depths that are in me. I like to explore. And I feel and know that there is so much good in me. Why was I afraid to show it? Why did I pretend to be someone or something that supposedly should be? At least a little. Why did I behave as expected by others?



I know. It's probably normal. Probably we are all doing this. They have been teaching us since the small, that we must be diligent. Then we put in parts that are mischievous, spontaneous, playful, even childish, funny. In fact, that's all part of us. And all this is good!
  

The magic sometimes creeps in by back door. That's why it's even more special.


What if you created magic today?


What makes you happy? What makes your heart sing?


What is my real joy?

Where does my soul pulls me with all the power?


It doesn’t matter either loud and with all the power. Usually she whispers quietly. But persistently. If I pretend deaf, but soul, intuition, inner guidance always whispers in the same way.

Love yourself, be yourself! Have fun!


Be delicious... inside outward...

Ly















P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful fun day!

**

SLO: K A T E J A : Kot čista čarobnost...


Hej moje drage, moji dragi!

Rada odkrivam globine, ki so v meni. Rada imam raziskovanje. In čutim in vem, da je toliko dobrega v meni. Zakaj sem se bala to pokazati? Zakaj sem se pretvarjala, da sem nekdo ali nekaj, kar naj bi bila? Vsaj malo. Zakaj sem se obnašala po pričakovanjih drugih?

Vem. Verjetno je normalno. Verjetno vsi tako delamo. Učijo nas že od malega, da moramo biti pridni. Potem pa zatremo v sebi dele, ki so nagajivi, spontani, igrivi, tudi otročji, zabavni. V resnici pa je to vse del nas. In vse to je dobro!


Čarobnost se včasih pritihotapi pri zadnjih vratih. Zato še je bolj posebna.

Kaj pa, če bi si čarobnost danes ustvarili sami?

Kaj me veseli? Ob čem mi zaigra srce?

Kaj je moje resnično veselje?

Kam me vleče duša z vso močjo?

Saj ni pomembno ali glasno in z vso močjo. Po navadi šepeta čisto na tiho. Ampak vztrajno. Če se delam gluho, mi vedno znova šepeta enako.

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly
















P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten zabaven dan!

Pa vse! Ti rečem! Čisto vse!!!

Vse se dogaja zame. Lahko to verjamem? Lahko to verjamem, da sem lahko resnično užitek, da sem lahko resnično pestrost. Da sem lahko resnično vse, kdo sem?

Povej mi danes? Se res vse, se res čisto vse dogaja zame? Si lahko zaupam? Sem lahko še bolj pristna? Še bolj pomembno vprašanje pa je, ali lahko zaupam vesolju? Ali lahko zaupam svetu? Ali lahko zaupam, da je vse čarobnost?

Lahko! Lahko! Lahko!

Samo odločitev stran sem!

In vem, da lahko!

Danes ne zaupam sebi! Zaupam Vesolju! Zaupam, da se vse dogaja v moje najvišje dobro. Danes. Zdaj. In poudarek je na vse! Vse! Čisto vse! Lepota je biti samo tukaj. Lepota je biti v sijaju tega trenutka. Lepota je uresničevati sebe. Še bolj še bolj pristno. In še bolj naravno. Kaj lepota! 

Privilegij! Meni je jasno zakaj, ali kaj!? In to je dovolj. Če je meni srčno ali logično, je to dovolj. To je zame. To je čisto zame! To je polnost, ki jo iščem. Ampak je ne rabim! Vse je že v meni. Si lahko zaupam v tem? 

Vse v Vesolju je popolno, celo in celovito. Tudi ti! (Louise L. Hay)

Danes še bolj zaupam tej popolnosti! Danes še bolj zaupam tej radosti v srcu. Danes še bolj zaupam, da me vodi točno tja, kamor si tako ali tako želim. Želim pa si sreče! Želim pa se počutiti dobro! želim pa čutiti živost, jasnost, veselje, smeh in radost. In vse to je tukaj zdaj!

Ljubek sijoč pristen srčne srčkan dan!

Cmok! Objem!


















P.S.: Poslušaj svoje srce. Šepeta ti skrivnosti samo zate. Ne skrivnosti… samo vodi te proti ljubezni. Samo odkriva ti ljubezen, ki je že v tebi. Neskončno…

torek, 7. maj 2019

Poslušam svoje srce: Še bolj srčnost?

Poslušam svoje srce: Še bolj srčnost?: Sem lahko še bolj pristnost? Sem lahko še bolj srečnost? Vem! Vse sem lahko! Kaj lahko! Sem! Zdaj je moj čas. In lahko se zabavam ...

Še bolj srčnost?

Sem lahko še bolj pristnost?

Sem lahko še bolj srečnost?

Vem! Vse sem lahko! Kaj lahko! Sem!

Zdaj je moj čas. In lahko se zabavam zraven!

Kam me vodiš?

Niti ni pomembno! Lahko samo zaupam?!

Zaupam!

Zaupam!

Vse, kar je moje, mi pripada. Nič ne rabim narediti za to. Vse je tako lahko. Vse se dogaja s tako lahkoto. Vse se dogaja v moj prid. lahko samo zaupam. Vsaj malo! Vsaj malo! Uživam.

Uh, kako sem zdaj sveža! Kako mi je zdaj fajn, da sem lahko tukaj. Kako mi je fajn, da sem lahko pristnost v vseh pogledih. Kako cenim, da sem res zadovoljna.

In moje življenje je čudovito. In moje življenje je prečudovito. Samo zaupam. Samo sem.

Čutim, da me pisanje tako pomirja.

Ljubek pisan srčne srečne sijoč jasen unikaten dan!

Cmok! Objem!
















P.S.: Življenje te ljubi. Dovoli mu. Zdaj!

ponedeljek, 6. maj 2019

Poslušam svoje srce: K A T E J A : Like an ice cream...

Poslušam svoje srce: K A T E J A : Like an ice cream...: Hi my Beloved! I'm listening even more to my heart so I can be even more authentic. Happy. Satisfied. How happy I am! I jus...

K A T E J A : Like an ice cream...


Hi my Beloved!

I'm listening even more to my heart so I can be even more authentic. Happy. Satisfied.

How happy I am! I just booked a trip the other week, and that's what makes me so happy! This is a joy to me, and I can not wait to be authentic in every way!

Eh, not the other week, next. Or maybe the next ...


Well, there somewhere. This month is for sure! I look forward to it! Very!


What about my playfulness? What about my adventure?


Something interesting always happens to me. Really. That is soul journey. Inside adventure. My life is like an ice-cream!


A lovely day full of adventure!

Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly















P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful pink day!

**

SLO: K A T E J A : Kot sladoled!


Hej moje drage, moji dragi!

Poslušam še bolj svoje srce, da sem lahko še bolj pristna. Srečna. Zadovoljna.

Kako me to osrečuje! Ravno sem rezervirala potovanje drugi teden in to mi je v tako veselje! To pa mi je čisto veselje in komaj čakam, da sem lahko pristnost v vseh pogledih!



Eh, ne še drugi teden, naslednji. Ali mogoče naslednji…

Pa tu nekje. Ta mesec je zagotovo! Kako se pa to veselim! Zelo!



Kaj pa moja igrivost? Kaj pa moja pustolovščina?

Meni se tako vedno nekaj dogaja. Res. Potovanje duše. Pustolovščina od znotraj navzven. Moje življenje je kot sladoled!



Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly















P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten pink dan!

Be truly you!

Poslušam svoje srce: Več! Več! Več!

Poslušam svoje srce: Več! Več! Več!: Cenim, da sem tukaj v tem trenutku. Točno zdaj taka kot sem. V polnosti. Cenim, da sem lahko izjemnost. Cenim, da sem lahko samo jaz. In to ...

Več! Več! Več!

Cenim, da sem tukaj v tem trenutku. Točno zdaj taka kot sem. V polnosti. Cenim, da sem lahko izjemnost. Cenim, da sem lahko samo jaz. In to je čisto dovolj!

Tako cenim te dneve. Sploh ta dan. Kot darilo je! Samo zame!

Nekako čutim, da me preplavlja cvetenje. Čutim to notranjo naravo, da si želi še bolj cveteti. Moje življenje je pestrost. In odkrivanje sebe. Ali pa samo dopuščanje duši, da se še bolj pretaka skozi mene. Samo, da še bolj postaja vidna.

Rada vozim avto. To mi je taka svoboda. To mi je taka pestrost. To mi je tak užitek. To je čisto po mojem okusu. Uživam v tem! In vedno zraven poslušam ali glasbo ali Abrahama Ester Hicks ali pač isto uživam v razpoloženju zadovoljstva. In včeraj sem bila v tem zadnjem. Tako sem bila potopljena v nekaj. Samo bila sem. In razmišljala. Nekaj me je mikalo.

Potem pa sem samo videla odgovor! 

Go for more!

Kaj ni to zanimivo! Vsak dan skoraj se vozim tam mimo. Pa sem točno v tem trenutku to videla! In začutila sem tak notranji mir. Nič ni bilo več pomembno. Vse se mi je v trenutku razjasnilo! To pa me tako osrečuje!

Lahko se poslovim od starega. Lahko samo sem! Lahko samo uživam! In zaupam! Zaupam še bolj!

Ljubek sijoč pristen luban srčkan zabaven dan!

Cmok!

Objem!
















P.S.: Življenje te ljubi! Zdaj! Dovoli mu! Poslušaj svoje srce! Naj ti šepeta… danes, ta trenutek…

nedelja, 5. maj 2019

Sunset in Vurberk

Poslušam svoje srce: Razcvet v jutranjem hladu...

Poslušam svoje srce: Razcvet v jutranjem hladu...: Lahko zaupam, da se vse dogaja zame? Lahko danes še bolj zaupam, da mi vse Veselje stoji ob strani? lahko samo zaupam, da rastem in da vse r...

Razcvet v jutranjem hladu...

Lahko zaupam, da se vse dogaja zame? Lahko danes še bolj zaupam, da mi vse Veselje stoji ob strani? lahko samo zaupam, da rastem in da vse raste v meni? Lahko samo bolj sem. pristnost. Lepota. Notranja lepota. To mi je tako bolj pomembno. Vem.

Sem kdo sem. In lahko uživam v tem. Lahko sem prijaznost. Lahko sem… kaj lahko!? Sem. Sem! Sem! Vem, da sem. V meni je vse mirno. Lahko so valovi na površju. Lahko. Lahko pa so samo ljubki, majčkeni valčki, da je vse bolj zanimivo. Cenim, vse in se hkrati poslavljam. Lahko sem samo to, kdo sem. Lahko sem srečna, ne glede na vse. Čutim to notranje zaupanje. Čutim to notranjo vznesenost. Čutim to notranjo lepoto. Vse je v meni in vse me prepereva. V polnosti. Tukaj sem. zdaj. Zadovoljna.

Sem lahko res ne glede na vse srečna? Sem lahko res, čisto ne glede na vse, izpolnjena? Lahko sem samo to, kdo sem?! Pristnost. Lepota. Uresničevanje. Čutim ta notranji mir. Čutim to notranje izpolnjevanje. Čutim to lepoto. Želi se izrazit še bolj.

Lahko sem vse, kdo sem. ljubim svoje življenje. Ljubim svoj način življenja. Čutim, da je vedno bolj moje. Čutim, da mi pripada. Čutim, da je res vedno bolj obarvano po moje. Čutim, da je v meni vse dobro. Čutim. Pripadam. Čutim, da sem lepota. Čutim, da sem še bolj to, kdo sem. Lahko sem. Lahko samo sem. V polnosti.

Vse ti prepuščam. Naj se zgodi, karkoli se mora zgoditi.

Zaupam, da je vse v moje najvišje dobro. Čutim. Čutim z vsem srcem. Čutim to notranjo ljubezen. Zaupanje. Čutim izpolnjenost. Čutim izoblikovanost. Čutim pristnost. Čutim izjemnost teh lepih trenutkov. Čutim prisotnost. Vse je dobro.

Vse je dobro.

In čisto vse je dobro.

Samo zaupam. Samo sem. samo zaupam. Ne sebi. Ne v sebe. Vesolju. Lahko sem ustvarjalka svojih dni. Lahko sem pristnost. Lahko sem uresničevanje. Lahko sem izraznost. Lahko sem svoboda ustvarjalna. Lahko sem užitek. Lahko vse prepustim usodi. Lahko. Lahko samo sem. sem lahko še bolj užitek?

Ljubek sijoč pristen srčkano prikupen dan1

Cmok! Objem!
















P.S.: Danes še bolj poslušam svoje srce. Naj bo moj kompas.