sreda, 8. maj 2019

Pa vse! Ti rečem! Čisto vse!!!

Vse se dogaja zame. Lahko to verjamem? Lahko to verjamem, da sem lahko resnično užitek, da sem lahko resnično pestrost. Da sem lahko resnično vse, kdo sem?

Povej mi danes? Se res vse, se res čisto vse dogaja zame? Si lahko zaupam? Sem lahko še bolj pristna? Še bolj pomembno vprašanje pa je, ali lahko zaupam vesolju? Ali lahko zaupam svetu? Ali lahko zaupam, da je vse čarobnost?

Lahko! Lahko! Lahko!

Samo odločitev stran sem!

In vem, da lahko!

Danes ne zaupam sebi! Zaupam Vesolju! Zaupam, da se vse dogaja v moje najvišje dobro. Danes. Zdaj. In poudarek je na vse! Vse! Čisto vse! Lepota je biti samo tukaj. Lepota je biti v sijaju tega trenutka. Lepota je uresničevati sebe. Še bolj še bolj pristno. In še bolj naravno. Kaj lepota! 

Privilegij! Meni je jasno zakaj, ali kaj!? In to je dovolj. Če je meni srčno ali logično, je to dovolj. To je zame. To je čisto zame! To je polnost, ki jo iščem. Ampak je ne rabim! Vse je že v meni. Si lahko zaupam v tem? 

Vse v Vesolju je popolno, celo in celovito. Tudi ti! (Louise L. Hay)

Danes še bolj zaupam tej popolnosti! Danes še bolj zaupam tej radosti v srcu. Danes še bolj zaupam, da me vodi točno tja, kamor si tako ali tako želim. Želim pa si sreče! Želim pa se počutiti dobro! želim pa čutiti živost, jasnost, veselje, smeh in radost. In vse to je tukaj zdaj!

Ljubek sijoč pristen srčne srčkan dan!

Cmok! Objem!


















P.S.: Poslušaj svoje srce. Šepeta ti skrivnosti samo zate. Ne skrivnosti… samo vodi te proti ljubezni. Samo odkriva ti ljubezen, ki je že v tebi. Neskončno…

Ni komentarjev:

Objavite komentar