četrtek, 9. maj 2019

Zdaj! Smisel!

Danes je tako lep dan! kako uživam. Samo sem tukaj. Samo sem in uživam. Tako dobro se počutim tukaj na soncu. Tako lepo mi je. Samo sem. Na soncu. Tako lepo je tukaj. Čisto uživam. Lepo mi je pestrost in užitek. Cenim, da sem popolnost.

Kako lepo življenje imam. Čisto v polnosti.

Cenim, da sem lahko vse, kar sem. Cenim, da lahko samo sedim tukaj in uživam.

Cenim, da sem svojo intenzivnost med vsem zmanjšala na nič in to mi dobro dene. Tukaj. Senca. Pisanje. Gugalnik. No, viseča pletena mreža. Počutim se kot doma. Počutim se tako izjemno. Počutim se pestro in zadovoljno. Kako rada imam ta svet. Tako rada sem v tej lepoti.

Kako dobro mi dene samo sedeti v senci in samo pisati. Obožujem to. Z vsem srcem. Kaj sedim! Ležim napol v tej senci.

Kako lepo mi je tukaj. Zdaj.

Samo sem. Kako pa to paše.

Zdaj vem, kaj pomeni ljubkost brezdelja.

In lepo je. Večkrat bi si morala privoščiti ta luksuz. (Prav morala!) Nikamor se mi ne mudi. In nikamor se mi ni treba naprezati. Samo sem v tem lepem trenutku. Lepo življenje imam. Kaj lepo. Čudovito. Samo na soncu sem, pa se počutim že čisto drugače. Moje življenje je čarobnost. Lepo. Praznično. Ustvarjalnost. Izjemnost. Kako pa kaj tvoje?

Si upam danes biti bolj vse, kar sem. Lahko sem.

Kako lepo sonce je tukaj. Najraje bi samo sedela. Najraje bi samo priprla oči in uživala. Najraje bi samo bila. In sem. kako lepo mi je tukaj. Prav obožujem.

Kako sem se prav odločila! To je je bila najboljša odločitev do zdaj. Zaupam. Zaupam. Vse je v moje najvišje dobro. Vse je samo zame. Vsi ljudje so zame.

Kako dobro se počutim tukaj.

Saj mi sploh ni za pisati. Samo bila bi tukaj. Saj mi sploh ni za razglabljati o smislu. Samo sem tukaj.

Smisel življenja je tukaj.

Smisel življenja je zdaj.

Torej je vse vredu.

Nujno sem rabila malo sonca.

Z drevesa padajo tako lepa drobcena semena. Kako me to veseli! Kaj ni zanimivo, da imamo tako mala semena v nas, ki pa rastejo in rastejo in se bohotijo v nas. Tako kot želje. Najprej so male, potem velike, potem ogromne. Čas je, da jih samo zlivam. Naj rastejo ob svojem pravem času. Vem, da je čas. To je moje veselje. Odpiram se sreči. Odpiram se veselju. Odpiram se sanjam.

Kako je lepo. Tukaj je tako lepo.

Moje življenje je lepo.

Ljubek pristen sončen srčen srečen srčkan prikupen dan!

Cmok! Objem!















P.S.: Poslušajmo svoje srce danes! Naj me vodi. Naj me vodi naprej k moji sreči. Zaupam.

Ni komentarjev:

Objavite komentar