sobota, 3. februar 2024

NAJBOLJŠI ROJSTNI DAN!!! (OSVOBODITEV)

Oktobra je moj rojstni dan!

Kako sem vesela, da je jesen, ko so vsi plodovi dozoreli, ravno moj čas rojstva! Jesen je tako lepa! Obožujem kostanje in sprehode po gozdu. Danes sem nabrala gobe – marele mi rečemo. Gobo na peclju, ki se odpre kot dežnik. Tako so dobre! Spekla si jih bom jutri za zajtrk!

Rada imam svoje življenje, če tudi ne gre vse tako, kot sem si zamislila. Vse je nek nov začetek.

Res ne gre tako kot sem si zamislila, ampak se vedno izkaže še boljše. Vse je prav in vse se dogaja z namenom radostne rasti.

Življenje je lepo v vseh pogledih. Rada se imam z vsem srcem.

Zdaj pa sprejemam vse dobro, kar mi ima vesolje za ponuditi!

Pa si upam?!

Zadnjič sem to izrekla, pa sem pristala v Egiptu na sanjski plaži!

Si upam!!

Upam si sprejeti srečo in radodarnost Vesolja. Preseneti me, vse je zame! Polno zaupam v to! Zaupam, da sem ljubljena na vse mogoče načine!

Zdaj je čas preobrazbe! Prenove! Razsvetljenja! Tako je! odprta sem za nove možnosti! Pripravljena sem na spremembo!

Pripravljena sem na spremembe!

Življenje je res čudovito!

Zadovoljna sem v vseh pogledih. Prav zanima me, kako se bo to vse razpletlo! Bog ima prste vmes, kaj prste, vse je po njegovih veličastnih načrtih – zato so tudi dogodivščine veličastne! Res imam lepo življenje v vseh pogledih! Zdaj pa še ga bolj cenim!

Zadovoljna sem!

Je pa še nekaj. Brez da jamram… V odnosih ne sprejemam več »sranja«. Ne iščem več izgovorov in izgovorov za druge. Je, kot je. Resnica se hitro izkaže. Zdaj pa jo sprejmem. Preteklost od kogarkoli, ne glede, kakšna je bila, ni več izgovor za grdo obnašanje v sedanjosti. Točno tako nam je rekla Kassandra – Suzan Ashley: »Bil je alkoholik. Ja in?!«

Nobeno stanje iz preteklosti ni izgovor za grdo obnašanje v zdaj. samo to bom rekla, da se čisto strinjam. Zdaj pa me moti, še veliko bolj in tega ne bom več tolerirala!

Svobodna sem!

Ljubim svoje življenje!

Ljubek pristen lahkoten vesel blažen navihan jasen srčkan iskren pristen živahen dan!



Živi z vsem srcem! Ljubi z vsem srcem! Zdaj je tvoj čas!

petek, 2. februar 2024

SLIŠIM!!!

Bila sem na najlepšem potovanju – srčnem potovanju. Sama! Z mojim ljubim avtkom. Najprej sem dobila vodilo, kako sem lahko najbolj koristna svetu. Odgovor je bil tako enostaven in jasen, da sem bruhnila v smeh.

»Bodi ti!«

Pa saj si želim biti jaz! Pa saj si želim, da bi bila pristna.

Samo kako!?

Toliko glasov je v meni!

Zato pa je gozd, narava, meditacija, da se povežem s sabo. Potem pa je lažje prepoznati glasove od zunaj ali od znotraj. Pa saj se čuti takoj – mir ali nemir. Samo, da nisem preveč v glavi, da se bi slišala ali ne slišala. Ali da si mislim, kaj bi rada slišala, namesto resnice.

Slišala – ne slišala! Vsa drama!

Vprašanje je, ali sem pripravljena slišati, kar slišim, ali takoj moj um prilepi še kakšno pametnejšo rešitev. Seveda, da je tista prva prava, ki je pot intuicije in je zares bližnjica. Včasih sem tako pametna, da prilepim takoj kakšno bolj razumljivo – logično razlago, ki pa se kasneje izkaže za bolj klavrno ali bedno rešitev.

Pomembno je, da slišim. Ne samo to, kaj bi rada slišala, ampak vse – brez cenzure. To je potem prava pot srca. Včasih mi kaj ni za narediti in kar preslišim. Pa to ni čisto prava pot, to je bolj iskanje ovinkov in izmotavanje. Ampak sanje so potrpežljive. Če odlašam, ne bodo šle stran! Vedno najdejo pot do mene in mojega srca.

Uživaj danes!

Ljubek pristen srčkan srečen sijoč sončen dan!



Življenje je lepo in kreativno! Ustvari si fantastične minute, urce in tako ves dan – poslušaj svoje srce in hodi po srčni poti.


četrtek, 1. februar 2024

ZASLUŽIŠ SI LEPO ŽIVLJENJE!

Življenje je lepo, sploh, ko sije sonce, tako kot danes! Čudovito je! življenje je polno lepih presenečenj. Včasih jih samo ne vidim, ampak želim biti bolj in bolj pozorna.

Želim se prepuščati bolj in bolj vodstvu, saj me usmerja k moji sreči! To pa je to, kar si zares želim! Biti srečna v vseh pogledih! Sreča je moje poslanstvo!

To pa ni pot za vsako ali vsakogar! Za srečo že rabiš pogum!

Pa saj ga imamo vsi v srcu!

Toliko sem živela v strahu pred vsem, da mi še je edino pogum ostal, da živim pristno in v skladu s sabo, ker vse ostalo je tako bedno, revno in prazno, puhlo. Kot že dolgo odprt (razluftan) čips, ki več ne hrustlja in nima okusa. Samo spominja še po obliki na čips. Življenje kar tako nima več smisla. Pravzaprav to ni življenje. To je samo čakanje na smrt! Jaz pa si želim zares živeti! Izkušati. Delati napake. Saj ne še kar velikih, ali pa tudi. Želim skočiti in zaupati Vesolju, Bogu, Ljubezni, da me vedno ulovi, ker me, saj sem v napihljivem gradu imenovano življenje. Pa še res je, kajti še vedno se je vse dobro končalo, ne glede kako usodno dramatično ali tragično je izgledalo. Res sem ljubljena, samo da velikokrat to pozabim. Ne danes!

Danes čutim, kako me kot sonce zdaj greje in kot vetrc nežno boža Bog, Ljubezen. Z vsakim trenutkom mi ponuja najboljše možno.

Želim si biti povezana s sabo, z naravo – materjo Zemljo, z Bogom, z vsem Vesoljem. Pa saj tudi sem. To mi je naravno, razen, ko sem preveč v mislih ali naučeni brezpovezanosti.

Ustvarjanje in grajenje lepote mojega notranjega sveta rajskosti Ljubezni, mi je naravno. To je moje resnično poslanstvo in izražanje duše. Življenje me tako močno ljubi in zdaj je čas, da sprejemam to čudovito življenje.

Vse kar se želi z mano povezati na nižjih ravneh kot Ljubezen, ni več dobrodošlo! Zdaj naj odide iz mojega življenja! Če pa še ostaja kljub prepovedi, pa krši mojo svobodno voljo in bo tako ali tako poskrbljeno za to z Božansko pravico! Zaupam v pravico in resnico, ki se še je vedno izkazala! Vsi imamo svobodno voljo, zato karkoli dela proti nam, bo odstranjeno in razjasnjeno slej kot prej. Če to ni v skladu z Božansko namero.

Lepo čarobno življenje imam in tako bo tudi ostalo!

Ljubezen, Bog, mati Zemlja podpira rast dobrega na našem planetu, kot bi rekla Kassandra – Suzan Ashley in tako dobro vedno zmaga nad zlom! Prepričana sem v to! Vsi smo del Boga, kot bi rekla Kassandra – Suzan Ashley!

Juhu! Življenje je lepo!

Izjemen ljubek fantastičen lahkoten lagoden živahen srčkan srečen sijoč pogumen iskren dan poln poljubčkov!



Zaslužiš si lepo življenje, tako kot mi vsi. Vredna si lepega življenja, tako kot mi vsi! Življenje te ljubi (Louise L. Hay), zdaj pa mu dopusti, da te zares ljubi v vseh malenkostih in podrobnostih! Uživaj življenje! Uživaj ta dan! Bodi pristna!


sreda, 31. januar 2024

PRISPEVANJE MOČNE LUČI!

Življenje je lepo v vseh tonih harmonije.

Kaj je resnično samouresničenje? Osvoboditev.

Osvoboditev od vsega, kar sem naučena, kar je normalno in kaj bi moralo biti in kaj naj bi bilo.

Osvoboditev od vseh pričakovanj, projekcij, nikoli izgovorjenih načrtov, ki so značilni za našo družino in se jih je treba držati.

Osvoboditev od kolektivnega, vseeno pa prispevanje svoje močne luči in ljubezni.

Osvoboditev od kontrole. Vse je bolj prepustitev božanskemu, ne mojemu načrtu. Tako se vse zgodi ob pravem času in najboljšem mestu in z najboljšimi možnimi ljudmi – skupaj soustvarjamo raj.

Osvoboditev notranjega glasu dvomov, ki mi preprečujejo, da bi zares sijala in ustvarjala.

Osvoboditev od strahov, ki me plašijo, samo, da bi še malo podaljšali ujetništvo podložnosti in ubožnosti.

Osvoboditev od vloge žrtve, kajti v resnici sem močna oseba.

Osvoboditev od zahtev, kritike in strogosti, ki jih imam do same sebe, kar je čista neumnost. Lahko se samo imam rada in uspevam. Hvaležna sem lahko za to, kdo sem, kot bi rekla Kassandra – Suzan Ashley, in za to, kar imam. Najbolj se želim učiti hvaležnosti za to, kdo sem. Saj vem, da smo vsi dragoceni in vredni, zdaj pa to želim zares občutiti – osebno. Čutim, da sem pripravljena, da se prenovim in stopim naprej.

Osvoboditev od mnenj drugih, da jim ne pripisujem večjega pomena, kot je zares potrebno. Jaz se poznam najboljše in moje mnenje v mojem življenju najbolj šteje.

Zame je največje razkošje živeti svoje pristno življenje. Čutim, da je bilo veliko časa vse to vedenje in modrost zakopana v meni. Zdaj pa je čas, da se vse to osvobodi iz mene in me usmeri na srčno pot. Samo poslušam vodstvo. Sledim. Spustim. Kako mi je to težko! Kar najraje bi skozi bila v akciji in se zaletavala v steklo okna. Znova in znova! Namesto, da bi se ob pravem času premaknila za milimeter in to bi me usmerilo k srčni poti. Samo poslušam svoj glas, ne svojega, no glas mojega vodstva! Ni finta v letanju in brenčanju okoli, ampak v pravem trenutku – ko se okno odpre. Točno tako je. Zdaj mi je kar lažje. Zdaj pa se lahko umirim od vsega bzzzz in brenčanja, da lahko samo sedim na okenski polici in uživam v soncu, ki lepo toplo sveti. Malo otresem vse nabrano nakopičeno energijo upora in se sprostim v uživanje lepot. Tako je.

Življenje je čarobno. Zdaj.

Življenje je lepo – sploh zdaj, ko sem sproščena. Zares imam ljubko življenje, ki ga bolj in bolj obožujem. Tudi sebe, da se imam iskreno rada in sem hvaležna za to, kdo sem.

Ljubek pristen vesel radosten navihan slasten sočen lahkoten pisan zabaven živahen dan poln užitka.



Uživaj na polne! Izbiraj srečo! Za tvoje življenje gre! Čas je, da zares začnemo živeti na polno z vsem srcem in se počutimo izpolnjeni in zadovoljni!

torek, 30. januar 2024

IZVABLJANJE NAJBOLJŠEGA

Življenje je lepo!

Kako zanimivo, da ta kraj, moj dom – izvabi ravno te besede iz mene. vrnila sem se iz čudovite pustolovščine in res sem se razveselila doma. Zdaj pa sem doma! Tudi to je pravi luksuz! To pa je moj domači teren. Zanimivo je, kako me vsako potovanje odpre, da je potem doma kar vse lažje in bolj gladko. Odpre mi obzorja in mi odstrani namišljene in priučene plašnice.

Veselim se nove pustolovščine – življenja doma.

Lepo je biti doma.

To potovanje me je obogatilo z ljudmi, ki so mi zdaj novi prijatelji. Obogatilo je moje srce s povezanostjo z naravo na drug način – še bolj močno. Obogatilo me je z občutenjem hvaležnosti in ganjenosti, kako zelo sem osebno ljubljena. Obogatilo me je z občutkom resnice, kaj je res pomembno in dragoceno, ter zavedanje, da že zdaj polno živim v obilju. Res mi je dalo veliko in polno. Cenim to. Cenim vsak trenutek.

Uživala sem v tem, da sem jaz – jaz. Uživala sem v tem, da samo sem – jaz. Uživala sem, da sem se dala na prvo mesto in si izbirala dogodivščine, ki so mi res pri srcu. Zares sem sledila svojemu srcu in se popolnoma predala ljubezni – srkanju lepot.

Življenje je res lepo. Že zdaj občutim sladkost, ki mi jo želi podariti. Sočnost tega dne. Rada imam sonce, ki me je pozdravilo zjutraj.

Zanimivo je, kako se je vso potovanje začelo z mojo odprtostjo, ko sem razprla roke in rekla Vesolju, d mi naj da najboljše možno potovanje, kar je mogoče. To sem tudi dobila. Zdaj pa me mika, da bi vsak dan odprla tako roke in zaklicala Vesolju, da mi podari vse najboljše, kar ima danes zame. Zaupam, da bi mi to zagotovo tudi dalo. To bo moja vsakdanja praksa od zdaj naprej!

»Vesolje, sprejemam najboljše, kar imaš danes zame.«

To je lep začetek dneva, saj me naravna na najboljše v vseh pogledih. Rada imam vedno nova in nova drobna naravnanja. Saj sem že prav usmerjena na svojo srčno pot, kljub temu pa drobne (ne popravki) fine nastavitve pridejo še kako prav. Vesela sem, da me moja duša nenehno fino nastavlja, da še bolj jasno zvenim kot glas Ljubezni. Hvaležna sem, da se uresničujem in da sem sproti vodena. Zdaj mi je lažje, ko vem, da z mano ni vse narobe (kar je vsiljeno in priučeno s strani vladajočih, da smo bolj obvladljivi in upogljivi, kot nas potrebujejo, da se koristijo…), ampak so to samo znaki rasti – drobni poganjki, ki se razvijajo v nove vejice ali cvetove, ki si želijo še bolj zrasti. Zato se imam še bolj rada danes, da lahko še bolj zacvetim. Ljubezen do sebe mi postaja bolj in bolj naravna. Res imam lepo življenje.

Sledi svojemu srcu! zaupaj si! bodi to, kdo si. čudovita si že zdaj. rada se imej iz vsega srca, saj tako najbolj koristiš Ljubezni, da se razcveti v vseh in vsakemu in vsemu. Uživaj življenje!

Lep izjeme srčkan sočen vesel edinstven srečen srčen pisan navihan jasen iskren sijoč dan poln smeha in pristnosti!



Življenje je lepo. Sprejmi že to! Ker je! Juhu! Danes je čudovit dan!

ponedeljek, 29. januar 2024

VSI SMO DEL BOGA! KASSANDRA - SUZAN ASHLEY

Zdaj me je preblisnilo! Zakaj bi se trudila za nekaj, če pa še mogoče ni pravi čas. to je, kot bi želela roditi otroka prej, ko bi minilo devet mesecev. Otrok mora dozoreti v meni, da se lahko rodi. Ravno tako pa je za vsak projekt. Kaj če bi bila odprta zdaj v tem trenutku za najboljše, kar mi življenje lahko podari? Kaj če bi odprla roke in samo rekla z vsem svojim telesom: »Vesolje, daj mi najboljše, kar imaš zame.«

pa bi to bila najboljša možna izbira in najvišja možna izbira od vseh. To pa je dragoceno! To pa je čisto prepuščanje! To bi lahko naredila!

Vso kontrolo, ki sem jo vedno želela imeti v rokah, prepuščam tebi Vesolje, Bog, Ljubezen. Ti me vodi. Vsi vi me vodite. Vsi smo eno in del Boga, kot bi rekla Kassandra – Suzan Ashley. Torej, ko uspeva enemu od nas, uspeva vsem.

Tu smo zato, da bi živeli. Danes to čutim bolj kot kdajkoli. Sem na dopustu in okoli mene so priplavale ribice vseh barv in oblik. Bile so fantastične! Kar nisem se mogla načuditi njihovi lepoti. Izjemno je bilo. Res čudovito! Že njihova prisotnost je bila bajna! Zraven pa so po dnu morja risali valovi mrežo svetlobe, ki je odsevala skozi vodo. Gibala se je v enakomernem ritmu valov. Res čarobnost.

Tako je v mojem življenju. Mreža dobrega in svetlobe se poveže in ukrivi ob pravem času, da lahko prejmem le najboljše, kar ima vesolje zame. Zdaj pa to odprtih rok in srca sprejemam. Res sem srečna! Res sem srečni človek. Najbolj pa mi je všeč, da je voda tako topla, da se lahko namakam in namakam brez, da bi me sploh imelo možnost zazebsti.

Take čudovite stvari se zgodijo, ko dopustim vesolju, da me preseneti. Zdaj sem v toplih krajih (septembra) in vročina je prijetna za moje telo, da se pogreje.

Res bi rada spustila nadzor in pustila, da me vodi samo življenje tja, kjer me najbolj želi imeti. Se že veselim novih pustolovščin. Res imam lepo življenje po zaslugi vesolja in po moji zaslugi sprejemanja. Najbolj pa je moje življenje lepo po Božji milosti. Točno tako!

Ustvari si čudovit dan in hkrati sprejemaj vse dobro, kar ima vesolje zate v vseh pogledih. Uživaj na polne!

Ljubek srčen jasen igriv lahkoten vesel pristen blažen iskren živahen zabaven celovit edinstven dan poln smeha!



Uživaj in hkrati sledi svojemu srcu! To je prava pustolovščina.

nedelja, 28. januar 2024

RESNIČNO BOGATENJE

Brala sem knjigo Petre Škarja in bilo je zelo zanimivo pisanje o Caminu. Z njenim spoznavanjem sebe in njenih spolnih zlorab, kar je povedala čisto iskreno, sem se čisto našla.

Vsi ti občutki krivde, sramu, gnusa in manjvrednosti, kar tako – so močno prisotni tudi v meni. Srečna sem za njo, da se je osvobodila in se še osvobaja. Tudi jaz sprejemam, da je to del moje preteklosti. Ne želim več tega držati kot skrivnost, ki ni bila niti moja grdobija. Ne bom več čuvala tega gnusa, da se bo drugi dobro počutil in da bo normalno živel naprej. to ni moja krivda in ni moja gnusoba.

Zdaj bom povedala, kaj se je zgodilo. Stara sem bila deset let in starša sta hodila na plesne lekcije z drugimi strici in tetami, kjer so se imeli zelo fajn. Na vasi je bilo normalno, da sem jaz pazila na mlajšo sestro. Nekaj je pozvonilo in sem šla odkleniti. Bil je sosed in smrdel je po pivu. Še zdaj ne prenašam tega vonja. Dal me je v naročje in mi je rekel, da naj mu dam lupčeka in dala sem mu ga na lička. Zaupala sem mu, ker so si starši hodili na kavo drug k drugemu, všeč pa mi nikoli ni bil. Bil je upokojenec, ki je iz Nemčije hodil na daljši dopust v Slovenijo. Potem mi je rekel, pa ne tako in me je poljubil z jezikom. Kar mi ni bilo niti malo všeč. pogledal mi še je v hlačke. Potem pa je šel. Zdaj si mislim, da je prav čakal, saj je vedel, kdaj imata ati in mami plesne. Prišel je res pozno, kar ni ura za obiske. S sestro sva že spali, pa ona niti ni zvonca slišala in je kar spala naprej. kako nagnusno. Zdaj vse ta gnus vračam k njemu. Od takrat naprej sem zavračala svoje telo. Želela sem, da bi ugajala, da bi me drugi imeli vsaj malo radi, da bi potem lahko jaz sprejela svoje telo, ki ga niti malo nisem čutila. Počutila sem se, da mi je bilo vdrto v zasebnost, intimo in da je zdaj moje telo na razpolago. Ravno takrat so mi začele rasti prsi in pojavile so se mi sramne dlake, menstruacija. Vse je bilo tako zmedeno in novo zame, potem pa še to na vrh. Dolgo let nisem upala povedati, kaj se je zgodilo. Potem pa sem povedala mami, ko mi je rekla, zakaj sem tako nesramna vedno do tega soseda. Šli smo ravno k babici na praznovanje – poleti. Potem je še povedala atiju in ta je šel takoj k sosedu in mu je rekel, da če se še me enkrat dotakne, ga bo ubil.

Tako me je moj miren blag ati zaščitil in je šel preko sebe. To me je zaščitilo, da se to ni več nikoli ponovilo. Pri sebi pa sem sklenila, da nikomur več ne odpiram, ko sva s sestro sami doma. Že zaradi nje ne. Ampak je toliko tega, ki pusti posledice, ki se jih sploh ne zavedaš zares. Res pa je pomembno o tem govoriti, da se to več ne skriva pod preprogo, ker se nabere tako na debelo prahu, da niti predpražnik več ne skriva smetja. V sebi sem se počutila zgubo, pa da moram na vsako ceno ugajati, ker sem zdaj oskrunjena in me tako nihče ne bo več maral tako kot sem. zato sem se trudila na polne in bila vedno pridna punčka – še zdaj v svoja štirideseta. V sebi sem bila vedno razdvojena med svojim klicem uresničevanje usode zame in harmoniziranjem s pričakovanjem drugih. kar je drugim normalno, da živijo po svoje, je meni pravi notranji boj. Nikogar nočem razočarati, medtem ko s tem najbolj razočaram sebe. Skozi me je ovijala neka nepojasnjena žalost. Kot da sem srečna, ampak nisem čisto zares srečna, kot da še je vedno neka zadimljena tančica čez, ki me še ne izpusti čisto. Kot da že poganjam popke, pa potem pride zmrzal in vse uniči. Pa spet od znova. Vedno ista igra.

Ni me treba pomilovati zaradi tega. to sem tudi jaz, ni pa to vse, kdo sem. Imam neke vzorce vpisane v svoje telo, ki pa se bodo počasi, a vztrajno redčili in moje telo se spet lahko napolni s celicami svetlobe in luči – čiste ljubezni, za kar je bilo rojeno.

Zdaj pa mi je odleglo, ko sem ti lahko zaupala.

Čas je, da se v naši družini prekinejo vzorci zlorab, samo zato so prišli na plano pri meni, da se vsa predniška linija pozdravi, se osvobodi in spet občuti veselje.

Svojo babico sem imela tako rada, pa ji nisem mogla povedati za zlorabo, ker sem se bala, da me potem ne bo imela več najraje na svetu. Ona me je sprejemala tako kot sem. Še zdaj mi je hudo, da ji nisem povedala in bi tako osvobodila obe. Vem, da je vedela. Ob svoji babici sem bila pristna in ljubljena čisto taka kot sem. ona me je pa res imela rada za to, kdo sem. Kako dragocena mi je bila. Ona mi je dala največjo dediščino, kar jo je sploh možno prejeti. Še zdaj mi pritečejo solze, ko se spomnim na to. Zdaj pa vem, da me ima rada in me je vedno imela – ne glede na vse. Še vedno sem njena najljubša vnukinja.

Rekla mi je, da sem ji kot hčerka. Vem. Ona pa je meni dajala toplino in ljubezen kot prava mama. Brezpogojno. Še vedno je z mano. Vem.

Tako. Dovolj je bilo skrivnosti. Dovolj. Ne bom več varovala skrivnosti drugih in tako držala svinjarijo, ki niti ni moja – v sebi. Dajem jo od kod je prišla. To ni moje. Počutim se čisto in svobodno. Spet bliže sebi.

Ljubek pristen vesel nagajiv lahkoten lep srčkan sijoč vesel pristen radosten živahen uspevajoč iskren dan poln najboljše možnega zate!



Ustvarjaj si čarobnost in jo zdaj živi! Ti si najboljše, kar se ti je zgodilo v življenju. Uživaj v tem, kdo si v resnici.