petek, 2. februar 2024

SLIŠIM!!!

Bila sem na najlepšem potovanju – srčnem potovanju. Sama! Z mojim ljubim avtkom. Najprej sem dobila vodilo, kako sem lahko najbolj koristna svetu. Odgovor je bil tako enostaven in jasen, da sem bruhnila v smeh.

»Bodi ti!«

Pa saj si želim biti jaz! Pa saj si želim, da bi bila pristna.

Samo kako!?

Toliko glasov je v meni!

Zato pa je gozd, narava, meditacija, da se povežem s sabo. Potem pa je lažje prepoznati glasove od zunaj ali od znotraj. Pa saj se čuti takoj – mir ali nemir. Samo, da nisem preveč v glavi, da se bi slišala ali ne slišala. Ali da si mislim, kaj bi rada slišala, namesto resnice.

Slišala – ne slišala! Vsa drama!

Vprašanje je, ali sem pripravljena slišati, kar slišim, ali takoj moj um prilepi še kakšno pametnejšo rešitev. Seveda, da je tista prva prava, ki je pot intuicije in je zares bližnjica. Včasih sem tako pametna, da prilepim takoj kakšno bolj razumljivo – logično razlago, ki pa se kasneje izkaže za bolj klavrno ali bedno rešitev.

Pomembno je, da slišim. Ne samo to, kaj bi rada slišala, ampak vse – brez cenzure. To je potem prava pot srca. Včasih mi kaj ni za narediti in kar preslišim. Pa to ni čisto prava pot, to je bolj iskanje ovinkov in izmotavanje. Ampak sanje so potrpežljive. Če odlašam, ne bodo šle stran! Vedno najdejo pot do mene in mojega srca.

Uživaj danes!

Ljubek pristen srčkan srečen sijoč sončen dan!



Življenje je lepo in kreativno! Ustvari si fantastične minute, urce in tako ves dan – poslušaj svoje srce in hodi po srčni poti.


Ni komentarjev:

Objavite komentar