četrtek, 1. februar 2024

ZASLUŽIŠ SI LEPO ŽIVLJENJE!

Življenje je lepo, sploh, ko sije sonce, tako kot danes! Čudovito je! življenje je polno lepih presenečenj. Včasih jih samo ne vidim, ampak želim biti bolj in bolj pozorna.

Želim se prepuščati bolj in bolj vodstvu, saj me usmerja k moji sreči! To pa je to, kar si zares želim! Biti srečna v vseh pogledih! Sreča je moje poslanstvo!

To pa ni pot za vsako ali vsakogar! Za srečo že rabiš pogum!

Pa saj ga imamo vsi v srcu!

Toliko sem živela v strahu pred vsem, da mi še je edino pogum ostal, da živim pristno in v skladu s sabo, ker vse ostalo je tako bedno, revno in prazno, puhlo. Kot že dolgo odprt (razluftan) čips, ki več ne hrustlja in nima okusa. Samo spominja še po obliki na čips. Življenje kar tako nima več smisla. Pravzaprav to ni življenje. To je samo čakanje na smrt! Jaz pa si želim zares živeti! Izkušati. Delati napake. Saj ne še kar velikih, ali pa tudi. Želim skočiti in zaupati Vesolju, Bogu, Ljubezni, da me vedno ulovi, ker me, saj sem v napihljivem gradu imenovano življenje. Pa še res je, kajti še vedno se je vse dobro končalo, ne glede kako usodno dramatično ali tragično je izgledalo. Res sem ljubljena, samo da velikokrat to pozabim. Ne danes!

Danes čutim, kako me kot sonce zdaj greje in kot vetrc nežno boža Bog, Ljubezen. Z vsakim trenutkom mi ponuja najboljše možno.

Želim si biti povezana s sabo, z naravo – materjo Zemljo, z Bogom, z vsem Vesoljem. Pa saj tudi sem. To mi je naravno, razen, ko sem preveč v mislih ali naučeni brezpovezanosti.

Ustvarjanje in grajenje lepote mojega notranjega sveta rajskosti Ljubezni, mi je naravno. To je moje resnično poslanstvo in izražanje duše. Življenje me tako močno ljubi in zdaj je čas, da sprejemam to čudovito življenje.

Vse kar se želi z mano povezati na nižjih ravneh kot Ljubezen, ni več dobrodošlo! Zdaj naj odide iz mojega življenja! Če pa še ostaja kljub prepovedi, pa krši mojo svobodno voljo in bo tako ali tako poskrbljeno za to z Božansko pravico! Zaupam v pravico in resnico, ki se še je vedno izkazala! Vsi imamo svobodno voljo, zato karkoli dela proti nam, bo odstranjeno in razjasnjeno slej kot prej. Če to ni v skladu z Božansko namero.

Lepo čarobno življenje imam in tako bo tudi ostalo!

Ljubezen, Bog, mati Zemlja podpira rast dobrega na našem planetu, kot bi rekla Kassandra – Suzan Ashley in tako dobro vedno zmaga nad zlom! Prepričana sem v to! Vsi smo del Boga, kot bi rekla Kassandra – Suzan Ashley!

Juhu! Življenje je lepo!

Izjemen ljubek fantastičen lahkoten lagoden živahen srčkan srečen sijoč pogumen iskren dan poln poljubčkov!



Zaslužiš si lepo življenje, tako kot mi vsi. Vredna si lepega življenja, tako kot mi vsi! Življenje te ljubi (Louise L. Hay), zdaj pa mu dopusti, da te zares ljubi v vseh malenkostih in podrobnostih! Uživaj življenje! Uživaj ta dan! Bodi pristna!


Ni komentarjev:

Objavite komentar