sreda, 31. januar 2024

PRISPEVANJE MOČNE LUČI!

Življenje je lepo v vseh tonih harmonije.

Kaj je resnično samouresničenje? Osvoboditev.

Osvoboditev od vsega, kar sem naučena, kar je normalno in kaj bi moralo biti in kaj naj bi bilo.

Osvoboditev od vseh pričakovanj, projekcij, nikoli izgovorjenih načrtov, ki so značilni za našo družino in se jih je treba držati.

Osvoboditev od kolektivnega, vseeno pa prispevanje svoje močne luči in ljubezni.

Osvoboditev od kontrole. Vse je bolj prepustitev božanskemu, ne mojemu načrtu. Tako se vse zgodi ob pravem času in najboljšem mestu in z najboljšimi možnimi ljudmi – skupaj soustvarjamo raj.

Osvoboditev notranjega glasu dvomov, ki mi preprečujejo, da bi zares sijala in ustvarjala.

Osvoboditev od strahov, ki me plašijo, samo, da bi še malo podaljšali ujetništvo podložnosti in ubožnosti.

Osvoboditev od vloge žrtve, kajti v resnici sem močna oseba.

Osvoboditev od zahtev, kritike in strogosti, ki jih imam do same sebe, kar je čista neumnost. Lahko se samo imam rada in uspevam. Hvaležna sem lahko za to, kdo sem, kot bi rekla Kassandra – Suzan Ashley, in za to, kar imam. Najbolj se želim učiti hvaležnosti za to, kdo sem. Saj vem, da smo vsi dragoceni in vredni, zdaj pa to želim zares občutiti – osebno. Čutim, da sem pripravljena, da se prenovim in stopim naprej.

Osvoboditev od mnenj drugih, da jim ne pripisujem večjega pomena, kot je zares potrebno. Jaz se poznam najboljše in moje mnenje v mojem življenju najbolj šteje.

Zame je največje razkošje živeti svoje pristno življenje. Čutim, da je bilo veliko časa vse to vedenje in modrost zakopana v meni. Zdaj pa je čas, da se vse to osvobodi iz mene in me usmeri na srčno pot. Samo poslušam vodstvo. Sledim. Spustim. Kako mi je to težko! Kar najraje bi skozi bila v akciji in se zaletavala v steklo okna. Znova in znova! Namesto, da bi se ob pravem času premaknila za milimeter in to bi me usmerilo k srčni poti. Samo poslušam svoj glas, ne svojega, no glas mojega vodstva! Ni finta v letanju in brenčanju okoli, ampak v pravem trenutku – ko se okno odpre. Točno tako je. Zdaj mi je kar lažje. Zdaj pa se lahko umirim od vsega bzzzz in brenčanja, da lahko samo sedim na okenski polici in uživam v soncu, ki lepo toplo sveti. Malo otresem vse nabrano nakopičeno energijo upora in se sprostim v uživanje lepot. Tako je.

Življenje je čarobno. Zdaj.

Življenje je lepo – sploh zdaj, ko sem sproščena. Zares imam ljubko življenje, ki ga bolj in bolj obožujem. Tudi sebe, da se imam iskreno rada in sem hvaležna za to, kdo sem.

Ljubek pristen vesel radosten navihan slasten sočen lahkoten pisan zabaven živahen dan poln užitka.



Uživaj na polne! Izbiraj srečo! Za tvoje življenje gre! Čas je, da zares začnemo živeti na polno z vsem srcem in se počutimo izpolnjeni in zadovoljni!

Ni komentarjev:

Objavite komentar