sobota, 3. februar 2024

NAJBOLJŠI ROJSTNI DAN!!! (OSVOBODITEV)

Oktobra je moj rojstni dan!

Kako sem vesela, da je jesen, ko so vsi plodovi dozoreli, ravno moj čas rojstva! Jesen je tako lepa! Obožujem kostanje in sprehode po gozdu. Danes sem nabrala gobe – marele mi rečemo. Gobo na peclju, ki se odpre kot dežnik. Tako so dobre! Spekla si jih bom jutri za zajtrk!

Rada imam svoje življenje, če tudi ne gre vse tako, kot sem si zamislila. Vse je nek nov začetek.

Res ne gre tako kot sem si zamislila, ampak se vedno izkaže še boljše. Vse je prav in vse se dogaja z namenom radostne rasti.

Življenje je lepo v vseh pogledih. Rada se imam z vsem srcem.

Zdaj pa sprejemam vse dobro, kar mi ima vesolje za ponuditi!

Pa si upam?!

Zadnjič sem to izrekla, pa sem pristala v Egiptu na sanjski plaži!

Si upam!!

Upam si sprejeti srečo in radodarnost Vesolja. Preseneti me, vse je zame! Polno zaupam v to! Zaupam, da sem ljubljena na vse mogoče načine!

Zdaj je čas preobrazbe! Prenove! Razsvetljenja! Tako je! odprta sem za nove možnosti! Pripravljena sem na spremembo!

Pripravljena sem na spremembe!

Življenje je res čudovito!

Zadovoljna sem v vseh pogledih. Prav zanima me, kako se bo to vse razpletlo! Bog ima prste vmes, kaj prste, vse je po njegovih veličastnih načrtih – zato so tudi dogodivščine veličastne! Res imam lepo življenje v vseh pogledih! Zdaj pa še ga bolj cenim!

Zadovoljna sem!

Je pa še nekaj. Brez da jamram… V odnosih ne sprejemam več »sranja«. Ne iščem več izgovorov in izgovorov za druge. Je, kot je. Resnica se hitro izkaže. Zdaj pa jo sprejmem. Preteklost od kogarkoli, ne glede, kakšna je bila, ni več izgovor za grdo obnašanje v sedanjosti. Točno tako nam je rekla Kassandra – Suzan Ashley: »Bil je alkoholik. Ja in?!«

Nobeno stanje iz preteklosti ni izgovor za grdo obnašanje v zdaj. samo to bom rekla, da se čisto strinjam. Zdaj pa me moti, še veliko bolj in tega ne bom več tolerirala!

Svobodna sem!

Ljubim svoje življenje!

Ljubek pristen lahkoten vesel blažen navihan jasen srčkan iskren pristen živahen dan!



Živi z vsem srcem! Ljubi z vsem srcem! Zdaj je tvoj čas!

Ni komentarjev:

Objavite komentar