sobota, 28. januar 2023

Hvali se in hvali!

Življenje je kratko. Čeprav je vsak dan varljivo dolg, sploh če kaj čakam. Kaj se še moram naučiti, da se še ne pomaknem naprej? Kaj so moje lekcije?

Čas je, da sijem.

Meni izjemno pomaga, ko se hvalim. To je uresničevala prijateljica, da se na glas pohvali. Zdaj pa se hvalim tudi jaz. Vedno, ko se spomnim. Če ne prej pa zjutraj v dnevnik, ko pišem!

Kako dober nakup si naredila! Dala si prati perilo in ga obesila z lahkoto. Zelo dobro si skuhala, četudi si probala nov recept! Nisi se prepustila toku negativnih misli, ampak si ga znala na zabaven način preusmeriti. Ponosna sem nate. Všeč si mi, taka kot si. Rada te imam. Zame si najpomembnejša. Cenim tvoje mnenje. Rada sem s tabo. Tvoje delo mi je pri srcu in ga zelo cenim. Fantastično ustvarjalna si in všeč mi je, da si drugačna in pristna. Sprejemam te. Zaupam ti. Zame si dragocena.

Vadi danes, kako se lahko pohvališ, prav dobro dene tvojemu srcu!

Vem, da je meni spremenilo življenje, saj se zdaj počutim bolj sproščena. Ne rabim se več dokazovati in čakati pohvale ali sprejemanja in spoštovanja! Vse to si že lahko dam sama!

Življenje je pristnost in polnost. Zdaj si zaslužiš najlepši dan do zdaj, zato izbiraj srečo!

Kako si lahko ta dan ustvariš še malo bolj pristen?

Ljubek radosten vesel nagajiv žgečkljiv igriv blažen dan!



🌷 P.S.: Naj bo pristnost in resnica tvoje vodilo! Zaupaj si, ti zase veš, kaj bi rada!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️  Še bolj se ljubi! ... https://youtu.be/DVDwblq6C9U

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Bruce Springsteen - I'm On Fire ... https://youtu.be/lrpXArn3hII

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

petek, 27. januar 2023

Zaupam v dobro!

Zaljubljena sem v svoje življenje. Zdaj je čas, da se še bolj zaljubim v to, kdo sem. Zakaj bi se žrla za malenkosti, ki so manj kot popolne!? Smo izgubljam čas.

Izgubljam čas tudi s skrbmi. Kaj lahko danes malo bolj zaupam, da je zame vedno dobro poskrbljeno, tako kot je bilo zdaj!?

Kaj pa izguba časa s tem, da najprej pomislim na najbolj negativno stvar, ki se lahko zgodi? Kaj če bi pomislila na najboljše, kar se lahko izcimi zame in še za vse druge!

Vse negativno so samo stari programi, ki nas držijo v strahu, da smo bolj vodljivi in ubogljivi, poravnani v vrste (čreda) in blejamo, kot nam rečejo. Sistem je zastarel. Vodi nas v potrošnjo, ki je sploh ne rabimo in bogati samo nekatere. Nas sigurno vse te smeti ne bogatijo!

Danes se opazujem kot tiger nepremično čaka na plen! Kaj mislim? Kam me misli vodijo? Kam me napeljujejo? So to sploh moje misli? Jih želim misliti ali so samo stari vzorci programiranja?

Kaj pa si želim misliti?

Kaj pa si želim govoriti?

Kaj pa si želim udejanjati?

Zdaj pa vso svojo energijo namenim temu. In če kot tigrica ulovim plen, ga ne raztrgam, ampak se samo nežno opomnim, da si želim kaj drugega, kot bi drugače avtomatsko ustvarjala s svojimi mislimi.

Kam pa ti usmerjaš svojo energijo?

Ljubek srčen srčkan sijoč pristen nagajiv lahkoten dan!



🌷 P.S.: Zaupaj, da ustvarjaš svoje dni s celim telesom, umom, srcem, dušo, mislimi, govorjenjem, izražanjem… zdaj pa si jih naredi najboljše do zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️  Še bolj se ljubi! ... https://youtu.be/DVDwblq6C9U

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Caro Emerald - A Night Like This ... https://youtu.be/74LXx0wSqMI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

četrtek, 26. januar 2023

Poslušam svoje srce: Resnično pri srcu!!!

Poslušam svoje srce: Resnično pri srcu!!!: Življenje je ena prava pustolovščina. Zdaj! Ustvarjam si življenje, ki mi je všeč. Vse drugo pa se gradi okoli njega. Za moje življenje gre....

Resnično pri srcu!!!

Življenje je ena prava pustolovščina. Zdaj! Ustvarjam si življenje, ki mi je všeč. Vse drugo pa se gradi okoli njega. Za moje življenje gre. Jaz izbiram. Jaz odločam. Končno sem pripravljena prevzeti odgovornost, da sem to, kdo sem in da izbiram v svoje najvišje dobro!

Moje ustvarjanje je dragoceno! Moj čas je dragocen! Jaz sem dragocena!

Zdaj pa si ustvarjam življenje, ki mi je resnično pri srcu in ga obožujem! Rada sem točno tukaj, kje sem zdaj in se veselim vsega, kar pride.

Zdaj je moja sreča pranje pomivalnega stroja v ozadju. Pitje mojega najljubšega čaja, ki ga delim z ljubimi. Tišina in hkrati šumenje listov zunaj zlato rumenih ogromnih krošenj dreves. Poslušanje dihanja. Umirjen ritem dneva! Sedenje na sedežni in pisanje.

Ljubko življenje imam. Zdaj ga pa res cenim!

Lahko sprostim svoje ustvarjalne sokove, da tečejo in luč v mojem srcu se širi z žarečo močjo plamena ljubezni! Končno si dovolj zaupam, da si še bolj dovolim biti to, kdo sem.

Zdaj si dovolim sijati, saj sem jaz zvezda svojega življenja. Hkrati sijem zase, ko delam, kar ljubim in uživam in še zraven obsijem ves svet z ljubeznijo. Moja vibracija je visoko in obožujem radost, ki se pretaka skozi mene na ves svet! Močna luč s
em! Zdaj pa si dovolim sijati! To je vse, kar je moja naloga!

Kako lahko danes še malo bolj siješ v pristnih barvah ljubezni!? Imej se rada in sij! Tvoja luč je dragocena! Neprecenljiva! Danes jo neguj!

Ljubek sijoč srčkan mavričen pristen dan!


🌷 P.S.: Tvoje srce je že napolnjeno z ljubeznijo! Zdaj pa sij!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️  Še bolj se ljubi! ... https://youtu.be/DVDwblq6C9U

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... To,Miki - Ceca  ... https://youtu.be/nLTr_3QhjRI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

sreda, 25. januar 2023

Poslušam svoje srce: Toplina soustvarjanja najboljšega!

Poslušam svoje srce: Toplina soustvarjanja najboljšega!: Lepo je rasti v dvoje! Vedno je bolj zabavno! Vedno se kaj dogaja! Rada pa imam tudi čas zase, ko ustvarjam! Cvetim! Ampak ob drugih pa ...

Toplina soustvarjanja najboljšega!

Lepo je rasti v dvoje! Vedno je bolj zabavno! Vedno se kaj dogaja!

Rada pa imam tudi čas zase, ko ustvarjam!

Cvetim! Ampak ob drugih pa izvabljam iz sebe najboljše delčke sebe na polno! Ljubezen se izraža skozi mene kar nezavedno in sestavljanka se sestavlja!

Rada imam barve jeseni! To pa je ljubezen v zlatih odtenkih! Narava se obda v tople barve in moje srce napolnjuje toplina! Še sama sem oblečena v oranžne tone, da se lepo ujemam z naravo!

Še bolj kot ujemanje od zunaj je pomembno ujemanje od znotraj! Sem v skladu s svojo notranjo naravo? Živim v skladu s svojim srcem? Živim dejansko po utripih srca in mu sledim? Si dovolim občutiti zares polnost tega, kdo sem in to udejanjati vsak dan? Lahko sijem?

Moja edina naloga danes je, da sijem!

Sijem pa najbolj ko sem pristna! Lepo mi je biti to, kdo sem! Uživam v tem, da sem to, kdo sem! Rada se imam!

Zanimivo mi je, da ko je prijateljica rekla, da se kdaj na glas pohvali, se zdaj tudi jaz! Posledice pa so, da sem v zadnjem tednu slišala veliko pohval! To pa mi je taka potrditev, da sem na pravi poti. Pohvale pa so prišle čisto iz nepričakovanih strani!

Danes se pohvali kaj! Na kaj si ponosna na sebi?!

Ljubek radosten nagajiv lahkoten pristen živahen spontan mavričen dan!



🌷 P.S.: Življenje je praznik, če izbiraš, kaj imaš rada in praznuješ kdo si! Ustvari si srečen dan! Zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️  Še bolj se ljubi! ... https://youtu.be/DVDwblq6C9U

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Bryan Adams - I'm Ready ... https://youtu.be/9_h2FrcZjQs

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

torek, 24. januar 2023

Poslušam svoje srce: Ustvarjalnost kot največji užitek!

Poslušam svoje srce: Ustvarjalnost kot največji užitek!: Zdaj pa je čas, da se odpravim po opravkih! Opazila sem tako lepo toplo jopco – ali je pulover? Všeč mi je in bi me res grel. Bom pa kupila ...

Poslušam svoje srce: Z največjim užitkom porabljam denar!

Poslušam svoje srce: Z največjim užitkom porabljam denar!: Rada sem pristna in ustvarjalna! Zdaj živim svoje najboljše življenje! Točno tukaj in zdaj! Ne rabi se nič zgoditi! Ne rabi se nič manifes...

Ustvarjalnost kot največji užitek!

Zdaj pa je čas, da se odpravim po opravkih! Opazila sem tako lepo toplo jopco – ali je pulover? Všeč mi je in bi me res grel. Bom pa kupila tudi darilo, srajčko. Sicer je za poleti, ampak če je lepa, je lepa in bo poleti samo še bolj razveselila obdarovanca!

Zjutraj je bila taka megla, gosta, kot bi se mesto pogreznilo v oblak! Zdaj pa že sije sonce skozi! Ustvarja tako nežen pas svetlobe, ki pa vedno bolj žari! Prav vabi me, naj že grem ven!

Kaj ti je v veselje danes? Praznuj, da si živa! Jaz obožujem lepa oblačila in vedno jih najdem po dobri ceni in točno to, kar mi je všeč. Tako kot so nekaterim všeč avtomobili, ali karkoli drugega, je meni všeč lepo oblačenje.

Nekateri pravijo, da je super kar imeti uniformo. Kostim. Bluzo. Krilo zraven in si takoj nared. Vedno veš, kaj obleči. Moja uniforma pa so barve in vedno nova kombinacija! Vedno imam kako novo idejo, kako bi se še lahko drugače oblačila. Nekaterim je to plitvo, meni pa je to kot paleta barv, ki se potem sestavijo v sliko! Obožujem ustvarjalnost oblačenja! To je moja strast!

Saj sem poskušala živeti minimalistično! Pa to ni moja domena! Rada ima izbiro! Rada sestavljam skupaj nemogoče in uživam v tem!

Kaj pa je tvoja ustvarjalnost? Kako se počutiš najbo
ljše? Kaj si rada oblečeš? Če bi morala izbrati, kaj bi najprej izbrala iz omare, da si res pristna in ti je v veselje?

Danes se igraj, vseeno kako, samo uživaj v tem!

Ljubek radosten nagajiv lahkoten pristen zabaven igriv pisan dan!


🌷 P.S.: Kaj te zares veseli? Kaj si zares želiš? Danes izbiraj malo več tega! Zaupaj svojemu srcu!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️  Še bolj se ljubi! ... https://youtu.be/DVDwblq6C9U

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Fairground Attraction - Find My Love ... https://youtu.be/gA2V7fIzoOY

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

ponedeljek, 23. januar 2023

Z največjim užitkom porabljam denar!

Rada sem pristna in ustvarjalna! Zdaj živim svoje najboljše življenje! Točno tukaj in zdaj!

Ne rabi se nič zgoditi! Ne rabi se nič manifestirati! Preprosto srečna sem, da sem živa in radostna!

Polno prisotna sem v tem trenutku! To je dovolj!

Včeraj smo imeli praznovanje. Mini. Ali bolj praznovanje po praznovanju. Všeč mi je bilo, da smo ostali pristni in si je vsak izbral, kar je njemu dragoceno!

Tako dobro sem se počutila, da sem lahko prispevala svoj del. To je potem moj delež k pristnemu druženju. Hvaležna sem, da lahko prispevam in delim svoje obilje z ljubimi in da je tako dobro sprejeto! Počutim se tako bogato ob tem! Hvaležna sem, da imam svoje obilje s kom deliti. Prav uživam  v tem!

Na okenski polici imam šopek sivke, ki je ostal od praznovanja. Hvaležna sem, da sem ga dobila. Prav lepo mi je, ko ga pogledam. Spominja me na srečno pristno praznovanje.

Ugotovila sem, da bolj kot želim na silo varčevati, bolj se omejujem, bolj imam občutek, da imam vedno premalo. Če pa dam na začetku takoj desetino stran, najprej sebi, potem pa sem sproščena v porabi denarja, se me takoj bolj dotakne obilje. Počutim se bolj bogato. Seveda porabljam modro. Ampak porabljam z užitkom!

Kaj tebi pomeni obilje? Kaj si lahko danes podariš sebi, kar ti je res lepo? Kaj lahko deliš z ljubimi, da je vam vsem skupaj lepo?

Danes si ustvari bogat pristen dan!

Ljubek radosten nagajiv vesel lahkoten pristen živahen edinstven pester mavričen samorogast dan!



🌷 P.S.: Izbiraj srečo in smeh! Izbiraj, da praznuješ, kdo si! Čudovita si! Zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️  Še bolj se ljubi! ... https://youtu.be/DVDwblq6C9U

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Klapa Dalmari - Što to bješe ljubav ... https://youtu.be/JDt55Xmkv7w

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

nedelja, 22. januar 2023

Poslušam svoje srce: Bogastvo odnosov!

Poslušam svoje srce: Bogastvo odnosov!: Odnosi nas res bogatijo! Splača se potruditi in malo – vsaj malo – odpreti srce. V dvoje je vedno bolj zabavno in sproščeno. Več se dogaja i...

Bogastvo odnosov!

Odnosi nas res bogatijo! Splača se potruditi in malo – vsaj malo – odpreti srce. V dvoje je vedno bolj zabavno in sproščeno. Več se dogaja in bolj hitro vse poteka. Pa še polno priložnosti je za smeh!

Življenje si ne zapomniš po urah presedetih pred televizorjem, ampak po dogodivščinah z ljudmi! Življenje si zapolniš po vseh norijah in časom, ki si ga s kom preživel!

Danes se potrudi za tebi ljubi odnos. Saj vem, da je potrebno zapustiti sedežno, se disciplinirati, zapustiti domačnost doma in se podati v »divjino«! Ampak se splača! Tvoj trud je neznansko poplačan! Zgodbe, ki se zgodijo in se prepletajo, so neprecenljive! Stik je neprecenljiv!

Ko ti enkrat uspe, pa spet ponovi vajo!

To sem zdaj opisovala zase! Kar prevečkrat se ujamem v delo, vsakdanjosti in se kar vse ustavi na sedežni. Ustvarjam, skrbim za gospodinjstvo in berem. To je to.
Zdaj pa si želim – in sem si – začinila svoje življenje z družbo ljubih! Skupnost je dragocena. Ne glede, kako težko je, vse je kar naenkrat lažje, ko sem razumljena, sprejeta, igriva, sproščena. Vse je kar drugače, ko si skupaj nalijemo skodelico čaja. Malo pokramljamo in se smejimo skupaj.

Kako lahko danes še malo bolj odpreš svoje srce dragocenim odnosom in skupnosti? Skupaj je res bolj zabavno! In veliko veliko lažje!

Ljubek srečen igriv nagajiv blažen povezan pristen dan!


🌷 P.S.: Zaupaj si, veliko imaš dati. Ti si največje darilo ljudem!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️  Še bolj se ljubi! ... https://youtu.be/DVDwblq6C9U

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... The Pointer Sisters - Slow Hand ... https://youtu.be/dbk29JZdl5A

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !