torek, 24. januar 2023

Ustvarjalnost kot največji užitek!

Zdaj pa je čas, da se odpravim po opravkih! Opazila sem tako lepo toplo jopco – ali je pulover? Všeč mi je in bi me res grel. Bom pa kupila tudi darilo, srajčko. Sicer je za poleti, ampak če je lepa, je lepa in bo poleti samo še bolj razveselila obdarovanca!

Zjutraj je bila taka megla, gosta, kot bi se mesto pogreznilo v oblak! Zdaj pa že sije sonce skozi! Ustvarja tako nežen pas svetlobe, ki pa vedno bolj žari! Prav vabi me, naj že grem ven!

Kaj ti je v veselje danes? Praznuj, da si živa! Jaz obožujem lepa oblačila in vedno jih najdem po dobri ceni in točno to, kar mi je všeč. Tako kot so nekaterim všeč avtomobili, ali karkoli drugega, je meni všeč lepo oblačenje.

Nekateri pravijo, da je super kar imeti uniformo. Kostim. Bluzo. Krilo zraven in si takoj nared. Vedno veš, kaj obleči. Moja uniforma pa so barve in vedno nova kombinacija! Vedno imam kako novo idejo, kako bi se še lahko drugače oblačila. Nekaterim je to plitvo, meni pa je to kot paleta barv, ki se potem sestavijo v sliko! Obožujem ustvarjalnost oblačenja! To je moja strast!

Saj sem poskušala živeti minimalistično! Pa to ni moja domena! Rada ima izbiro! Rada sestavljam skupaj nemogoče in uživam v tem!

Kaj pa je tvoja ustvarjalnost? Kako se počutiš najbo
ljše? Kaj si rada oblečeš? Če bi morala izbrati, kaj bi najprej izbrala iz omare, da si res pristna in ti je v veselje?

Danes se igraj, vseeno kako, samo uživaj v tem!

Ljubek radosten nagajiv lahkoten pristen zabaven igriv pisan dan!


🌷 P.S.: Kaj te zares veseli? Kaj si zares želiš? Danes izbiraj malo več tega! Zaupaj svojemu srcu!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️  Še bolj se ljubi! ... https://youtu.be/DVDwblq6C9U

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Fairground Attraction - Find My Love ... https://youtu.be/gA2V7fIzoOY

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar