sobota, 28. januar 2023

Hvali se in hvali!

Življenje je kratko. Čeprav je vsak dan varljivo dolg, sploh če kaj čakam. Kaj se še moram naučiti, da se še ne pomaknem naprej? Kaj so moje lekcije?

Čas je, da sijem.

Meni izjemno pomaga, ko se hvalim. To je uresničevala prijateljica, da se na glas pohvali. Zdaj pa se hvalim tudi jaz. Vedno, ko se spomnim. Če ne prej pa zjutraj v dnevnik, ko pišem!

Kako dober nakup si naredila! Dala si prati perilo in ga obesila z lahkoto. Zelo dobro si skuhala, četudi si probala nov recept! Nisi se prepustila toku negativnih misli, ampak si ga znala na zabaven način preusmeriti. Ponosna sem nate. Všeč si mi, taka kot si. Rada te imam. Zame si najpomembnejša. Cenim tvoje mnenje. Rada sem s tabo. Tvoje delo mi je pri srcu in ga zelo cenim. Fantastično ustvarjalna si in všeč mi je, da si drugačna in pristna. Sprejemam te. Zaupam ti. Zame si dragocena.

Vadi danes, kako se lahko pohvališ, prav dobro dene tvojemu srcu!

Vem, da je meni spremenilo življenje, saj se zdaj počutim bolj sproščena. Ne rabim se več dokazovati in čakati pohvale ali sprejemanja in spoštovanja! Vse to si že lahko dam sama!

Življenje je pristnost in polnost. Zdaj si zaslužiš najlepši dan do zdaj, zato izbiraj srečo!

Kako si lahko ta dan ustvariš še malo bolj pristen?

Ljubek radosten vesel nagajiv žgečkljiv igriv blažen dan!



🌷 P.S.: Naj bo pristnost in resnica tvoje vodilo! Zaupaj si, ti zase veš, kaj bi rada!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️  Še bolj se ljubi! ... https://youtu.be/DVDwblq6C9U

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Bruce Springsteen - I'm On Fire ... https://youtu.be/lrpXArn3hII

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar