nedelja, 29. januar 2023

Držimo skupaj!

Se počutiš kdaj manjvredno ali večvredno? Vso to primerjanje je samo dokaz pomankanja ljubezni do sebe. To je maska za skrivanje svojih – mojih – občutkov manjvrednosti. Potem pa sem lahko pristna in zaupna, ko si to priznam, da smo vsi enakovredni. Vsak je drugačen in lep na svoj način. Na čisto poseben način. Tako da se sploh primerjati ne moremo.

Vsak list na drevesu je drugačen, kako šele ljudje ne bi bili. Vsak ima svoje poslanstvo in zato neko poslanstvo ni več ali manj vredno, je samo oblika življenja – čisti izraz ljubezni – ki ga/jo predstavljamo zdaj v tem trenutku! Zato je že čas, da opustim vse te neumnost tekmovanja, dokazovanja, hlastanja po več, iskanja potrditve. Malo me je preblisnilo, da je to bilo vgrajeno v nas, da se ne bi povezali in sodelovali. Namesto tega pa se rivamo eden z drugim in se bodemo in spodkopavamo, drugi pa vmes upravljajo z našimi življenji, kot jim je ljubo – oziroma kakor jim je v večjo korist. Skupaj lahko soustvarjamo čudovito sedanjost. Vsega je za vse dovolj! Želimo si tako ali tako različnih stvari! Bogatijo pa nas zares pristni odnosi.

Zdaj pa je čas, da se uravnovesim. Ni pomembno, kam me želijo zunanje sile povleči. Pomembno je, da sodelujemo in soustvarjamo samo to, kar pa si zares želimo. Prisostvujem samo v stvareh, ki so v harmoniji z mojim srcem. To je to. To pa je tudi dovolj! Močni smo! Skupaj pa smo še bolj močni! Če pa držimo skupaj proti vsem neumnostim in gradimo mir za vse, pa smo tako najbolj močni. Zato pa nas želijo razkropiti! Zdaj ustvarjamo sistem, ki je dober za vsakega od nas!

Skupaj smo še veliko bolj močni, zato danes sij! Kako lahko še malo bolj siješ danes?

Ljubek radosten nagajiv lahkoten pristen zabaven celovit živahen pester dan!



🌷 P.S.: Zaupaj svojemu srcu in v svojo moč! Neverjetna si!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️  Še bolj se ljubi! ... https://youtu.be/DVDwblq6C9U

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Bruno Mars - Just The Way You Are ... https://youtu.be/LjhCEhWiKXk

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar