ponedeljek, 30. januar 2023

Občuti! Začuti!

Zaupaš dovolj, da ne rabiš vedeti vsakega koraka posebej vsak trenutek?

Si upaš stopati naprej, brez da bi poznala zares vsako pikico svoje poti?

Lahko samo zaupam kompasu srca, da če se občuti dobro, sem na pravi poti. Če pa se občuti slabo, se oddaljujem!? Lahko si zaupam. Lahko zaupam vodstvu srca!

Torej se samo sproti vsak trenutek poslušam, kako se občuti. Začutim se. To je naša najhitrejša pot do resnice.

Malo sem se oddaljila od svojega telesa. Tako dolgo sem bila v programih zanikanja svojih občutkov, kot da sem vedno v zmoti in nesprejemljiva, da jih zdaj bolj težko začutim. Ampak že pripravljenost čutiti mi izostri občutenja. Tako se bolj zavedam, da si želim vzeti čas, da lahko vse potlačeno sploh pride na površje. Toliko tega je, kar si želim potlačiti, pa me vseeno spremlja in mi srka ogromno energije, da to vse prikrivam pred sabo, da me prav izčrpava.

Kaj če bi si priznala.

Imela sem nenavadno otroštvo in sem mogla kar hitro odrasti. Imela sem tudi zelo zanimive partnerje in izkušnje. Vem, da so dragoceno darilo, zato mi jih zdaj ni potrebno skrivati. Lahko sem čisto odkrita in ranljiva, pa me zaradi tega ne bo nič manj ali bom zaradi tega nič manj. Iskrenost je pravi temelj vsakega odnosa, tudi odnosa s sabo. Saj ne bi delala tako »zanimivih« korakov, če bi že prej ne bila ranjena in poškodovana. Namerno nisem škodila nobenemu.

Darilo pa je, da se zdaj vsega tega zavedam in uresničujem svoje največje poslanstvo, da še bolj prisluhnem svojemu srcu. Naslednja stopnja pa je, da to tudi udejanjam!

Ljubek radosten nagajiv lahkoten pristen živahen blagoslovljen dan!



🌷 P.S.: Vsak je neprecenljiv zaklad izražanja resnice ljubezni. Tudi ti! Zavedaj se svoje moči sijanja!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️  Še bolj se ljubi! ... https://youtu.be/DVDwblq6C9U

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... SEVERINA - GARDELIN ... https://youtu.be/TTZocv5U-eU

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar