petek, 3. februar 2023

Igriva radostna rast!!!

Skupnost nas bogati. Želim si ustvarjati še več in še bolj iz srca! Skupaj sem vodena do namigov, kjer več glav več ve in tako pride sporočilo do mene zlahka!

Zakaj bi sama predelovala stvari bolj dolgo, kot je potrebno? Sama se lahko mučim in ne opazim podrobnosti, ki jo vedno spregledam. Skupaj pa je zabavno in vsem v veselje! Pa še bolj hitro gre! To se kar dogaja!

Zdaj počiščujem stare energije doma in vse energije tu okoli! Cela zemlja in nebo sta objeta v ljubezni. Vsak živi svoj polni potencial in se razvija skladno z njegovim tempom! Drug do drugega občutimo sočutje, ljubezen in cenimo edinstvenost vsakega posameznika. Skupaj soustvarjamo planet, vesolje čarobnosti, obilja, ljubezni, zdravja in radosti, kjer se vsak počuti kot doma. Naši otroci so brezskrbni, veseli, igrivi, varni, ljubljeni in pristni. Vsi cvetimo kot božanski izraz ljubezni. vsi prispevamo k našemu lepemu planetu Zemlji in vsemu vesolju vse najboljše v nas! Počutimo se fantastično!

Ustvarjamo čarobne partnerske odnose, kjer se skupaj počutimo še bolj srečne in izpolnjene! Podpiramo se, ko vsak razvija svoje poslanstvo in se izraža. Radi smo skupaj s partnerjem, saj smo ljubljeni in sprejeti taki kot smo. V partnerstvu je dom toplini, sočutju, razumevanju, varnosti, izražanju pristnosti, ljubezni, ljubeče komunikacije in resnice. Počutimo se izjemno in prav še bolj cvetimo v radosti partnerstva. Dotiki, strast, nežnosti in pozornosti so del izražanja naše ljubezni. Partnerstvo se udejanja skozi jasno komunikacijo, predvsem pa kot pristna srčna sočutna ljubezen. Ustvarjamo domove iskrenosti, sproščenosti, sprejetosti, zavetja, prijateljstva, topline, domačnosti, obilja, živosti, pristnosti, smeha, radosti, veselja, dobre hrane, cenjenja, resnice, miru in dobrih vibracij.

Če pa kdo želi živeti sam, pa je enako prispeva, kot v partnerstvu, saj živi pristno. Ustvarja si domove domačnosti in ustvarjalnosti, ki so oaze miru, kjer cveti.

Kdaj pa ti cvetiš? Danes si ustvarjaj oazo cvetenja!

Ljubek radosten nagajiv lahkoten pristen srečen srčkan jasen živahen dan!



🌷 P.S.: Edinstvenost je tvoja dragocenost, zato se ne primerjaj več. Vsi smo edinstveni, tako da tekmovalnost izpade čista neumnost. Lepo se imej, danes, moja draga. Sij!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️  Še bolj se ljubi! ... https://youtu.be/DVDwblq6C9U

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Pointer Sisters - Fire ... https://youtu.be/K9S5EZgIJck

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar