sobota, 4. februar 2023

Vzdigni se nad meglo!!!

Prav lepo mi je, da je danes tako sončen dan! Iz včeraj deževnega dneva se je prelevil v sijočega. Nebo kar žari od sijaja in lepote. jaz žarim kar od sijaja in lepote. saj ne, da bi bila prevzetna. To je resnica. Ustvarjeni smo bili iz ljubezni. skozi nas se pretaka ljubezen. Mi smo izraz ljubezni! Zdaj pa res sij. Ti si že ljubezen!

Lahko, da poskušajo, da bi nas potegnili nazaj v strah. Lahko poskušajo, da bi nas potegnili v neumnosti razpršitve in nepovezanosti. Ampak mi držimo skupaj! Ko je kriza, se še bolj močno povežemo! Zdaj pa ne nasedamo več umetnim krizam, ki koristijo samo sistemu (zdravstvenemu), nam pa v resnici nič od tega ne pomaga zares ozdraveti. Priporočam knjigo Louise L. Hay Nikoli ni prepozno, poglavje Staranje: oplemenitimo svoje življenje.

Danes je dan, da dvigneš svojo vibracijo. Danes je dan, da se dvigneš nad vso to meglo, manipulacije, prah, ki je dvignjen od neumnosti. Naj ti ne pridejo do živega! Ti zase veš, da si luč! Ti zase veš, da si božanska. Ti zase veš, da je tvoja energija srca neprecenljiva in mogočna! Zdaj pa si zaupaj! Ustvarjaj si čarobnost! Lepa si, moja draga! Fantastično lepa si, moja draga!

Ti si ljubezen. Zaupaj si. Res zaupaj svojim občutkom! Zaupaj svojemu srcu! Zaupaj, da ti zase veš!

Če kadarkoli padeš v meglo, se samo poberi, otresi prah in gremo naprej! Zdaj ni časa za valjanje v prahu! Samo otresi se in se spet dvigni! Svet te potrebuje kot najbolj svetlo luč, kar si lahko!

Kako lahko danes otreseš prah s sebe in se dvigneš?!

Ljubek sijoč pristen nagajiv igriv lahkoten živahen poredno sijoč dan!



🌷 P.S.: Sij, moja draga, sij! Sij najbolj močno, kar lahko! tvoja luč je tako dragocena in neprecenljiva! Zdaj pa bodi jasna v tem, da si ljubezen. Zaupaj si!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️  Še bolj se ljubi! ... https://youtu.be/DVDwblq6C9U

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Mišo Kovač - Poljubi zemlju ... https://youtu.be/wE-O2btN5Bo

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar